Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טעינת רכב חשמלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה : אני יכול לראות כמה הרכב נטען בלי להיות ליד הרכב או ליד המטען ?

הרכב מרצדס EQA 250

מטען  EV Meter  מחובר לרשת wi fi

פורסם

אני לא מכיר את המטען ומה בדיוק האפשרויות שלו, אבל לאחר בדיקה קצרה באינטרנט מצאתי שיש למטען שלהם (אולי גם בשלך) אפליקציה

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nayax.evframework&hl=en&gl=US

https://www.evmeter.com/products/#bee-meter-wifi

אני מציעה לבדוק בדיוק איזה מטען קיבלת (כי בטוח לא שילמת אליו ובדקת מה אתה מקבל) ולבדוק הוראות הפעלה ואולי גם ליצור קשר עם הספק לברר מה המטען כולל. 

פורסם
לפני 10 שעות, moshea1 כתב:

שאלה : אני יכול לראות כמה הרכב נטען בלי להיות ליד הרכב או ליד המטען ?

הרכב מרצדס EQA 250

מטען  EV Meter  מחובר לרשת wi fi

היצרן לא אמור לספק אפליקציה שתראה לך את הנתונים של הרכב?

אם לטסלה יש, לפי ההגיון צריך להיות גם למרצדס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, Uri-G כתב:

לא. המטען לא יודע מה מצב הסוללה של הרכב. רק תוכל לדעת מתי הטעינה התחילה או נפסקה.

זה נכון בטעינת AC בה אין תקשורת נתונים בין הרכב לעמדת הטעינה. בעמדות DC יש תקשורת ועמדת הטעינה יודעת את מצב הטעינה של הרכב, בחלק מהעמדות המהירות נתן לראות את מצב הטעינה של הרכב על המסך. בעמדות טעינה AC של טסלה גם קיימת תקשורת עם הרכב, בתנאי שהוא תוצרת טסלה, מה שמאפשר כיום הגבלת השימוש בעמדה לרכב ספציפי ובעתיד יאפשר תשלום אוטומטי עבור הטעינה גם בעמדות AC של טסלה.

לפני שעה, viper83 כתב:

אין לכל יצרן אפליקציה, במיוחד לא לענתיקה כמו מרסדס

לכתוב אפליקציה זה לא החלק הקשה. החלק הקשה הוא להקים תשתית של קישור סלולארי בין המכוניות למרכז המידע של החברה כדי שהאפליקציה תוכל לעבוד.

עריכה אחרונה על ידי eladts
  • תוכן חדש...