Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה לאחר בירור של כמה רכבים והיסטוריה עם כמה מהן החלטתי שאני מעוניין לרכוש רכב ספורטיבי יד 2.

הרכב הקודם היה leon שנת 2016, הרכב היה אחלה אבל החסרונות העיקריים שהיו בו זה חוסר האיבזור, רעשי נסיעה יחסית גדולים והרגשה של

כל חלק בכביש אם זה בור/אבן הכי קטנה זה היה מרגיש שהרכב מתפרק.

ככה שהגעתי למסקנה שהאלמנטים שבאמת חושבים לי אישית ברכב הם חווית נסיעה ללא רעשים (ככל האפשר), לא רגישות גבוה מדיי לבאמפרים/אבנים/בורות וכו׳ בכביש - לצערי בארץ יש המון בורות..

איבזור הרכב בצורה לא משוגעת אבל כן חשוב לי מסך מוליטימדיה נוח, ושיש מחשבה על הדברים הקטנים מבחינת כפתורים של פונקציות ברכב.

אם אסכם הנקודות החשובות הן:

רעשים

רגישות למשטח הנהיגה(בורות)

איבזור

ושהרכב בגדול יהיה חזק באופן יחסי(שוב כאן לא מחפש רכבי ספורט משוגעים).

עוד אלמנטים שאולי יעזרו בכיוון הרכב לא צריך להיות משפחתי אבל גם לא קטן מדי מאחורה משהו סטנדרטי.

רכב אמין עם טיפולים זולים גם יתקבלו בברכה אך מוכן להתפשר על אלמנטים הללו.

הכיוון שלי בתקופה האחרונה הוא civic hatchback sport, גם leon היה באופציה אך היה לי רצון קצת להתחדש וללכת לרכבים קצת יותר אמינים.

אם יש שאלות נוספות אשמח לפרט מקווה שפירטתי את רוב הדברים שרלוונטים.

לגבי תקציב אז הוא באיזור ה100k

פורסם

בתקציב הזה הייתי קונה  a3 האצבק ומטפל במוסך רון . גם איכות נסיעה גם תא נוסעים פרמיום, המסך הוא לא טאצ ואני באופן אישי יותר אוהב . 

אלו אותם מכלולים כמו הליאון אז הטיפולים צריכים להיות זהים. 

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

@nepetaudi a3 הייתה בסל האופציות, אך לאחר מחשבה הבנתי שבאאודי עלות הטיפולים השוטפים + תחזוקה של הרכב הוא מצב יחסית ריסקי.

החלקים יקרים יותר ככה שאפשר יותר ליפול.

זה הרושם שקיבלתי מאנשים, תקן אותי אם אני טועה. 

פורסם (נערך)

במוסכי יבואן יותר יקרים, זו הסיבה שכתבתי לטפל במוסך רון. מה שונה בשמן ובפילטר ובברקסים בין אאודי וליאון ? אין הבדל. 

זה מן הסתם גם אותו טורבו ואותו גיר ואותו מחשב אותם מצתים ,  אגב בליאון שהיתה לי שנת 2009 כמעט על כל הברזלים במנוע היתה מוטבעת חותמת vag audi. 

הכי קל, תתקשר לרון ותבדוק ביום ראשון.

עריכה אחרונה על ידי nepet
  • אהבתי 1

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם (נערך)

לאחרונה קניתי וולוו v40 , יש לרכב הזה כמה גרסאות , חלקן עונות על רוב הדרישות שלך . מסך מולטימדיה הוא לא טאצ' אם זה חשוב לך. 

עוד לא נסעתי עליו יותר מדי בכדי לחוות דיעה , אבל הוא שקט חזק , מנוע 2 ליטר טורבו , בגירסה שלי יש 190 כס ויש גרסאות עם אותו מנוע ו 245 כס. 

אין יותר מדי ספוטיביות שעונות על כל ההגדרות אם בכלל , תצטרך להתפשר על משהו. רכבי "ספורט" מכויילים על הצד הקשיח ככה ששיכוך מהמורות  זה לא הצד החזק שלהם

עריכה אחרונה על ידי nepet

פורסם (נערך)

טיפולים של אאודי לא אמורים לעלות יותר מאשר גולף או לאון במוסך מתמחה (כגון רון) , מדובר באותם מכלולים.

V40 בחירה טובה בה אתה מתפשר ברמה מסויימת על הספורטיביות תמורת שימושיות ונוחות ביום יום (בהשוואה נגיד לגולף GTI, לאון קופרה וכו') , אני עשיתי זאת ונהנה מכל רגע.  גם על המסלול היא לא פראיירית אם הולכים מדי פעם.

צריך לקחת בחשבון שהטיפולים השוטפים בחברה יקרים בכ30 אחוז אבל מצד שני עלויות הביטוח מגוחכות יחסית ל VAG. 

עריכה אחרונה על ידי אייל

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

208gti נכנס בתקציב שלך שנת 2018 ותשאר עם עודף. 

אני דיי בטוח שזה הרכב ספורטיבי הכי נוח שהייתי בו עד היום. 

אבל אם סיאט לאון שברה אותך....קנה גיפון בשיא הרצינות. 

תעלה איתי על המיאטה הלאון תרגיש לך כמו מייבאך. 

אין דבר רכב ספורטיבי יותר נוח מסיאט לאון רגילה,צר לי לנפץ זאת. 

אולי במוו סדרה 2 220i תיתן מענה טוב ורכב אמין(זה לא רכב ספורטיבי,אבל נוסע חמוד)

• תוכן חדש...