Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החליטו איפה שהוא שאני יותר מדי מקלס את הבורה הישנה מאוד שלי ( 2 ליטר 2001 ), והחליטו להוכיח לי שגם צדיקים ייענשו בשביל שיהיה סדר. באחד מימי הגשם שכחתי חלון פתוח מה שגם הכניס יופי של מים פנימה וגם סידר לי ( אולי, לא בטוח שיש קשר ) מערכת נעילה מרכזית שננעלת תוך כדי נסיעה ומנגנון הרמת החלונות שמפסיק ומתחיל לעבוד חליפות, מה שתוקע אותי פתאום עם חלון פתוח ורק פתיחה וסגירה של הדלתות מחזירה אותו לעבודה. לא יודע אם יש קשר בין המים לסיפור, כן יודע שאו שאני מתקן או שאני נפרד מהאוטו אחרי 22 שנה, אם זה סיפור יקר. בקיצור מחפש המלצה לבעל מקצוע שהוא גם מומחה, גם נמצא באזור רמת השרון והסביבה ( הרצליה וכזה ), וגם יתחבר לשאיפה שלי להשאיר את האוטו אצלי. תודה.

פורסם

התשובה בגוף השאלה. מתחילים בפירוק דיפוני דלתות, בודקים מה ניזוק, מנקים, מייבשים, מחליפים מה שניזוק. לא בטוח שאני מבין מה השאלה כאן, מה ניסית לעשות כדי לתקן עד כה?

2016 BMW M235i.

פורסם

לא עשיתי כלום, אני לא חשמלאי, לא זגג רכב, לא מתעסק כתחביב ב DIY, סתם חיפשתי מי שכן עוסק בזה, גם למחייתו. וזו, אם לא ברור, היתה השאלה.

פורסם
לפני שעתיים, רועי5 כתב:

לא עשיתי כלום, אני לא חשמלאי, לא זגג רכב, לא מתעסק כתחביב ב DIY, סתם חיפשתי מי שכן עוסק בזה, גם למחייתו. וזו, אם לא ברור, היתה השאלה.

לא אוהב להמר -אבל עברתי חוויה דומה ברכב של לקוח, נגמר בהחלפת פיקוד חלונות בצד נהג . 

מאז עברו כמה שנים של שקט 😉

• תוכן חדש...