Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ונראה לך שהתדמית של יצרן כלשהו בעולם מושפעת ממשהו שקורה בישראל?

אילולא החוק שאוסר הייתי כותב "חחחחחחחחח", אבל זה בניגוד לחוק אז לא אכתוב

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 8 דקות, Boltik כתב:

אתה, כעובד החברה, כתבת את זה כאן.

תקרא שוב מה כתבתי. לא התכוונתי ספציפית למרווח הטיפולים באוטו שאנחנו מוכרים. אלא באופן כללי.

"מישהו מחברה אחרת יקרא את זה ויגיד לעצמו...."

מעבר לזה, בוא, אני בטוח לא המצאתי את השיטה של להגיד לאנשים את האמת, ואני אפילו די בטוח שכבר היו אנשים שראו תגובות כמו שלך לאמירת האמת ושינו את ההתנהגות שלהם בהתאם.

לפני 4 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אילולא החוק שאוסר הייתי כותב "חחחחחחחחח", אבל זה בניגוד לחוק אז לא אכתוב

off with his head GIF

אה, רגע, שיט. זה התפקיד שלי.

• מצחיק 2

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
לפני 55 דקות, m3x7r3m3 כתב:

ונראה לך שהתדמית של יצרן כלשהו בעולם מושפעת ממשהו שקורה בישראל?

לא, עד שמעלים את השאלה של אמינות הרכב שדורש טיפולים כ"כ צפופים ב-carsforum.world כלשהו עם חשיפה מתאימה.

פורסם

ואז שם אנשים ממדינות אחרות ידווחו על מרווחי טיפולים אחרים, וישראל תישאר הקוריוז התורן "שמעת שבישראל צריכים לטפל בצ'ונג אלקטריק כל 3 חודשים או 3000 ק"מ? מסכנים"

• מצחיק 3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, פבל כתב:

אצל יבואנים אחרים אני לא סגור על בדיוק מה ה"מתכון" של הטיפולים ומה הסיבות מאחוריו. הבנתי (ויכול להיות שאני טועה, זה לא מידע רשמי) שטסלה לא דורשים שום טיפול, אבל ממליצים להגיע לבדיקה ורוטציה של צמיגים פעם בתקופה כלשהי (לא זוכר אם זה היה שנה או 30K או מה); אייווייז דורשים טיפול כל 100K או 3 שנים (עלות של כ-2800 ש"ח אם אני זוכר נכון); יונדאי דורשים כל שנה/15 אבל נותנים שלוש שנים חינם (ולא יודע מה העלות אחרי זה).

אלה, ממה שאני יודע, ה"יוצא דופן", עד כמה שאני זוכר, סקודה וג'ילי דורשים כל שנה/15 ומחירי הטיפולים עד כמה שאני זוכר הם די דומים למחירים של טיפולים ברכבי בנזין.

מה לא מידע רשמי שמתי קישור קודם לאתר של טסלה אפילו בעברית שיהיה קל. מצרף שוב - https://www.tesla.com/he_IL/support/car-maintenance

ממליצים רוטציה לצמיגים כל 10K ק״מ וממש לא אצלם. מה הקשר בין לזה לשגרת טיפולים של הרכב? צמיג זה צמיג.

קבל טיפ - אם אתה כותב כל כך בהתלהבות על המותג שאתה קשור אליו, או על יבואנים אחרים לפחות תכיר את השוק והתחרות. ״הבנתי ש״, ״עד כמה שאני זוכר״, ״לא יודע מה העלות אחרי זה״ לא מתאים, כתוב עובדות בלבד.

עריכה אחרונה על ידי galbh
פורסם
לפני שעתיים, פבל כתב:

וזאת, צופים יקרים, הסיבה שלא מספרים לכם שום דבר.

כל צורת ההתנהגות\תגובות שקיבלת - זה חדש לך ? מפתיע אותך ? (אתפלא אם תענה "כן").

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 14 דקות, galbh כתב:

ממליצים רוטציה לצמיגים כל 10K ק״מ וממש לא אצלם. מה הקשר בין לזה לשגרת טיפולים של הרכב? צמיג זה צמיג.

ו" Tesla ממליצה לבדוק זיהום בנוזל הבלמים כל שנתיים ולהחליף לפי הצורך."

אגב איך תבדוק? פותחים את הניפל וטועמים? או שרק מסתכלים במיכל?

אבל זה בכלל לא דיון על טסלה.

אני דווקא חושב שזה נחמד מה שהסינים של פבל עושים. מוגזם אבל נחמד.

מקווה שבטיפול הם אשכרה בודקים את איכות השמן גיר/ נוזל קירור במעבדה, ויחליטו לשנות את ההוראות המוזרות האלה (או להחליף לשמנים אחרים יותר מתאימים).

וכמובן מקווה שהם גם בודקים את הרכבים של החברה (ההדגמה וכאלה) יותר תכוף (אם זה באמת מעניין אותם).

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

תראו את המדבקות המאיימות מתחת למכסה המנוע באיוניק 5. למה התכוון המשורר, או שהמשורר מגלה סימני לחץ על אובדן אפשרי של הכנסות מטיפולים?

ממסרת הילוכים אוטומטית? נוזל קירור למנוע?... כוחו של הרגל (נערך לאחר התגובה שמתחתי)

Ioniq5.jpg

עריכה אחרונה על ידי Cadillac58

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם
לפני 21 דקות, Cadillac58 כתב:

למה התכוון המשורר, או שהמשורר מגלה סימני לחץ על אובדן אפשרי של הכנסות מטיפולים?

ממסרת הילוכים אוטומטית? נוזל קירור למנוע?... כוחו של הרגל (נערך לאחר התגובה שמתחתי)

שלא תדחוף נוזל קירור ירוק זרחני למערכת כי נראה לך שצריך וגם לא ATF אדום נחמד כי אם זה מתאים לאיוניק הייבריד, למה שלא יתאים לזה.

המדבקה הימנית היא כדי להזהיר שלא תתן לאיזה "מוסך מדרכה נעמן" לגעת ברכיבי חשמל במתח גבוה.

אספר לך סוד - איפה שאני עובד יש כמה כלים חשמליים שנבנים, שגם כן מגודרים עם שלטים ואיומים, למרות שאין שם אף אחד שלא מודע לעיניין ושלא עבר הדרכה בנושא. אלה הדרישות.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 58 דקות, David32 כתב:

אני דווקא חושב שזה נחמד מה שהסינים של פבל עושים. מוגזם אבל נחמד.

מה נחמד בזה? רוצים לראות מה מצב הרכב? אין בעיה - תתאמו איתי זמן שנוח לי, תגיעו, תבדקו ותתנו פיצוי. אני, כלקוח, לא צריך את המחקר הזה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש אנשים שחושבים שרכב חשמלי זה בעצם god mode, אין בלאי מצטבר ואין טיפולים.

אז זה כמובן לא ככה והיצרנים קבעו מרווח טיפולים. אז במקום להחליף נוזלים ופילטרים ורצועות ומותחנים, צריך להגיע לבדיקה תקופתית לוודא שהכל במקום.

למה זה לא בסדר וצריך להתלונן על זה, באמת לא ברור.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

יש אנשים שחושבים שרכב חשמלי זה בעצם god mode, אין בלאי מצטבר ואין טיפולים.

אז זה כמובן לא ככה והיצרנים קבעו מרווח טיפולים. אז במקום להחליף נוזלים ופילטרים ורצועות ומותחנים, צריך להגיע לבדיקה תקופתית לוודא שהכל במקום.

למה זה לא בסדר וצריך להתלונן על זה, באמת לא ברור.

אני איתך בתנאי אחד: שיש זהות מוחלטת בין הגדרת הטיפולים ומרווחיהם של היצרן, לבין דרישות הטיפולים של היבואן בארץ. 

אם היבואן מיישם את הוראות היצרן, אין מקום לטענות. אם היבואן אונס טיפולים מעבר למה שנדרש במדינות אחרות - כאן יש בעיה קשה.

• רעיון טוב! 1

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם
לפני 23 שעות, Gopher כתב:

בינתיים מי שמנוקנק הוא מי שמשלם על הדלק שמחירו עולה מידי חודש.

מה דעתך על לקנות לכולם בתים פרטיים על מנת שיהיה להם מקום לשים מטען חשמלי?

• תוכן חדש...