Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם לרכוש פאביה 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פאביה 2016 גרסת סטייל (הכי מאובזרת) מנוע 1200 טורבו אוטומט, נסע 120000 איך הרכב בכללי? אמין? יש ׳מחלות׳ שצריך לדעת עליהן?

פורסם

יש לי את הרכב המדובר, אמנם עד כה נסעתי עליו רק 80Kkm, ללא בעיות משמעותיות שאני נתקלתי בהן.

למרות זאת, לפאביה יש את הגיר DQ200 שנוטה ל"מחלות", בפועל עלות תיקון/החלפה של כ-3.5 אש"ח. בנוסף, אצלי ואצל לא מעט אחרים נאלצתי להחליף משאבת נוזל קירור עקב דליפה (כ-1000 ש"ח).

מעבר למה שציינתי- מאוד מאוד מרוצה. צריכת דלק טובה, מרגישה יציבה וחזקה בכביש, נוחה יחסית, חלל הנוסעים בזמן נסיעה שקט בצורה ממוצעת.

כיום Skoda Fabia 2016,1.2

בעבר Fiat 500 2013

פורסם
לפני 9 דקות, sagig כתב:

יש לי את הרכב המדובר, אמנם עד כה נסעתי עליו רק 80Kkm, ללא בעיות משמעותיות שאני נתקלתי בהן.

למרות זאת, לפאביה יש את הגיר DQ200 שנוטה ל"מחלות", בפועל עלות תיקון/החלפה של כ-3.5 אש"ח. בנוסף, אצלי ואצל לא מעט אחרים נאלצתי להחליף משאבת נוזל קירור עקב דליפה (כ-1000 ש"ח).

מעבר למה שציינתי- מאוד מאוד מרוצה. צריכת דלק טובה, מרגישה יציבה וחזקה בכביש, נוחה יחסית, חלל הנוסעים בזמן נסיעה שקט בצורה ממוצעת.

אני רגיל לגיר הרציף של טויוטה, איך הגיר בפאביה? מעביר הילוכים חלק או שמרגישים ׳טלטלות׳ בזמן העברת ההילוכים? הוא יהיה נוח ונעים לנסיעה כמו הרציף של טויוטה?

פורסם

הגיר מהיר וחלק, בפקק אולי תרגיש אותו יותר, למרות שאני לא הרגשתי בעיה.

הרכב נסע לא מעט, הוחלפו מצמדים או מכטרוניק? אם לא, יש סיכוי שזה יפול במשמרת שלך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...