Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג׳ו 5008 1.2 ליטר בנזין אקטיב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אני שוקל לרכוש פג׳ו 5008 1.2 בנזין בשל שורת המושבים הנפרדים בשורה השניה לטובת שלושת ילדי (כמה שאני יודע רק לו ולסיטרואן אירקרוס יש את היכולת הזו). תוהה אם למשהו יש ניסיון מה היכולת של הרכב לסחוב משפחה של 5 נפשות עם ציוד ? עשיתי נסיעת מבחן והוא תפקד מצויין בשבילי עם שני מבוגרים. השאלה מה קורה בעליות לירושלים עם משפחה שלמה. לא מחפש נהיגת ספורטיבית ולא להיות ראשון ביציאה מרמזור. רק בטיחות אקטיבית בסיסית.

תודה על כל עצה או כל תובנה לגבי הדגם הזה,

אריאל

עריכה אחרונה על ידי abushoni
פורסם

תקרא קצת על המנוע הנ"ל פה בפורום ותחשוב שוב אם זה משתלם לך מאיזה שהוא כיוון,

מהיכרות אישית מנסיעות מבחן ברכב המנוע כן סוחב, אבל שוב למה לך להיכנס לתוך הצרה הזאת?

פורסם

אם משומש צריך לבדוק הרכב עם רתועת

טיימינג דןר שני, הדור הראשון נטה להתפורר ובחלק מהמקרים לגרום להרעבת שמן וצריכת שמן, במקרים מסוימים החלפת מנוע. ב ב 2017 היצרן שינה את הרצועה.

אם מדובר ברכב חדש אז לא הייתי חושש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...