Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי מאזדה 3 2010 ספיריט, ואני עם השלט המקורי של קוברה.

הוא מתחיל להראות סימנים של בלאי והמערכת לא קולטת את האות של השלט ממרחק סביר.

רציתי לדעת אם יש זה מקובל להחליף את המערכת למשהו יותר מודרני ועדכני והאם יש מקומות כאלה בארץ שעושים את העבודה הזאת.

פורסם

הקוברה לא רעה אם היא עובדת לא הייתי מחליף. אולי צריך להחליף סוללה בשלט? תחליף במקום שמתעסק בהתקנות. שיעשו לשלט אחרי זה לימוד. למה לפעמים אחרי שמחליפים סוללה הוא מפסיק לתפקד.

פורסם

לדעתי תתחיל בהחלפת סוללה לפחות באחד השלטים. לא מכיר את הקוברה, אבל בשלטים שאני מכיר מדובר בפעולה פשוטה.

עליך לבדוק בחוברת ההוראות איזה סוללה נדרשת וכיצד להחליפה. הפעם קנה סוללה בארץ. אם לא קיימת בחנויות כלי עבודה נסה בחנות צילום. לעתיד הזמן כמה סוללות באיביי.

במאמר מוסגר, אני מקווה שמדובר בשלטי נוחות בלבד, ושמערכת אזעקה צעקנית מנוטרלת, כפי שנדרש בחוק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...