Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי ברכב שלי (יונדאי אקסנט 2010)   2 צמיגים קדמיים חדשים + איזון גלגלים + כיוון פרונט. ועדיין הרכב רועד כאשר אני נוסע במהירות מ- 120 קמ"ש, מה שלא היה בעבר. לא זכור לי שנכנסתי לתוך בור, או נדפקתי במדרכה. 

יצויין: החלפתי לפני כחצי שנה 4 תושבות מנוע חדשות. 

אגב- אולי זה קשור אולי לא, יש לי לאחרונה נקישות בבולמים הקדמיים בצד ימין של הרכב כאשר המנוע קר בבוקר, שמפסיק ככל שהמנוע מתחמם. מה אתם מציעים?? אשמח לשמוע מנסיונכם??

פורסם (נערך)

תפנה למקום אחר שיבדוק את האיזון גלגלים ותבקש שיבדקו האם יש ג'אנט עקום והוא זורק לצדדים, במצב זה אין לבצע איזון אלא להחליף את הג'אנט הפגום.

המכשיר של איזון הגלגלים יכול לבצע איזון לג'אנט עקום אם העובד אינו מבחין בכך, הוא יעבור את האיזון בהצלחה על המכשיר אבל בפועל על הרכב יהיו רעידות.

לכן אם במקום מסויים לא עלו על הבעיה פנה למקום אחר ותבקש לבדוק את מה שהצעתי.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
  • תוכן חדש...