Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק לסגור את הסאגה.

היות והחלל הפנימי בבית גדול עם תקרה גבוהה חללים פתוחים בין הקומות, קשה מאוד למזג את הבית, מה גם שתכנון פתחי המיזוג לא היה אופטימלי. תוסיפו לזה נצילות ודירוג אנרגטי (וגם התממשקות ל Home assistance) וקיבלנו החלטה מחליפים את המיצובישי קומפלט. יכולנו להחליף רק את היחידה החיצונית אבל אז עדיין הייתי נשאר מוגבל ליכולת הקירור של היחידה הפנימית, עם נצילות אנרגטית נמוכה וכד...

אז בגלל גובה ההנמכה חיפשנו יחידת slim שמתאימה לגובה של 40 ס"מ. המזגן הוחלף לאינברטר טורנדו 6.5 כ"ס. פתחי המזגן נבנו מחדש, נוספה רשת יניקה נוספת... בקיצור בלאגן טוטל אבל בסוף, יצא מדהים. המזגן החדש מקרר בלי למצמץ ואני זה שכל הזמן מחליש אותו כי קר. הוא שקט בטירוף והאוויר יוצא לכיוונים הנכונים. תענוג.

8985B7F4-30E7-4267-ACDD-816D04185916.jpeg

9BA44208-1947-4630-BB88-4E7BE8EE4D7A.jpeg

863D8C26-CA33-450B-B2AE-69E160AA0AF2.jpeg

• אהבתי 4
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן...
5 דקות אחר כך כבר הנחנו ברזנט, טעות של טירונים
סה"כ כל בעלי המקצוע עבדו יפה ודי נקי
אבל אבק... שאלוהים ישמור

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

תשעה חודשים חלפו... והרבה נחת לא היתה פה.

לפני כמה שבועות שמתי לב לשריקה מהמאוורר של המפוח הפנימי.

האבחנה של הטכנאי... מנוע מפוח או מיסב

האבחנה של המתקין זהה

מה שאומר לשבור את הגבס ע"מ להחליף מנוע... במזגן בן 9 חודשים של טורנדו.

כמובן שבשלב זה טורנדו לא מוכנים לשלם על הגבס.

הם טוענים המתקין היה צריך להשאיר פתח גישה לכל המזגן, מה שלא הייתי מסכים לו בחיים.

אני פשוט מבואס מרמת המוצר וכל הבלאגן של שבירה ובניה של הגבס, מבלי להזכיר את הזמן והלכלוך 

• מבאס 1
פורסם (נערך)

להמשיך להתעקש איתם בנושא הגבס. אף מתקין מזגנים לא ישאיר פתח שירות בגודל שיאפשר החלפה של כל היחידה. זה לא ריאלי.

יש לי חבר מנחוס שבדירה קודמת מזגן אלקטרה בן 4 חודשים דרש פירוק חלק מהגבס בגלל דליפת גז.. זה לקח כמה שבועות אבל בסוף הם הסכימו לשלם לו על התיקון שנדרש לגבס. בדירה שעבר אליה לאחרונה התקין מזגן תאדירן ואחרי חצי שנה תקלת מפוח שדורש החלפה של כל היחידה ושוב אין שום כוונה לתאדירן לקחת אחריות על הגבס. לקח חודשיים של ויכוח ומזדרון עם גבס פתוח אבל בסוף הסכימו ותיקנו את הכל.

עצוב, אבל ככה זה בישראל. שיטת מצליח. או שיצליחו להתיש אותך או שאתה תצליח להתיש אותם.

עריכה אחרונה על ידי dalet11
  • אהבתי 1

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

טורנדו למען מי שמגיע דרך מנועי חיפוש... שרות פח. יש להם פרסומת מאוד נחמדות אבל ברגע האמת אפס תודעת שרות.

עשיתי קצת בדיקות עם הטלפון ונראה שסביב ה 10khz יש את הציוץ המעצבן המקור שלו כנראה באמת במנוע.

לפיכך לא יהיה מנוס משבירה של חלק מההנמכה. המתקין שלי רוצה לשים פתחי שרות נסתרים בגבס, אני ממש נגד כי זה נראה רע. אם יש לכם המלצה דקורטיבית אמשח לשמוע.

לטורנדו הוצאתי מכתב לפי נקיטת הליכים, כמובן אפילו לא הגיבו, לפיכך נמשיך לתביעות קטנות 

8f208fb7-7b47-4d69-ab6e-3a2e7ac2c088.jpeg

7db4809f-9449-4d5c-a4a0-a39e8480d854.jpeg

1ebd2c2a-1d70-4287-800b-29ac23602164.jpeg

94ef55f5-3031-49ed-8f21-94f8f6c354f1.jpeg

IMG_0894.png

• מבאס 1
פורסם

עצוב לשמוע. חשבתי לקנות מזגן שלהם. אם ככה הם ירדו מהפרק.

רוב החברות מחריגות את תקרת הגבס. אבל בשנה הראשונה. היה מצופה מהם לקחת אחריות גם על הגבס.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 3 שעות, סולל הדרך כתב:

המתקין שלי רוצה לשים פתחי שרות נסתרים בגבס, אני ממש נגד כי זה נראה רע.

לכל מי שמגיע לכאן דרך חיפוש בגוגל:

הנה דוגמא נהדרת לאיך מסתבכים בצרות ומאשימים את חברת המזגנים.

גם מציעים לכם להתקין פתח נסתר (שהוא יקר ובלתי נראה) - ואתם כלקוחות לא מוכנים לקבל שום פתרון שהוא לא חלק לחלוטין, ועוד באים בתלונות לכל העולם ואשתו כשצריך לתת שירות למזגן.

אל תתפלאו למה אתם מסתבכים בשבירות של גבס וכו' לאחר שמגיעה התקלה הראשונה במזגן (והיא מגיעה מתישהו).

גילוי נאות - השתמשתי בשירות האחריות של טורנדו והייתי מרוצה. תקלות יש אצל כולם ואל תחשבו שבאלקטרה או תדיראן תלקקו דבש.

איציק

• מעניין 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 5 דקות, איציק נ. כתב:

פתח נסתר

אפשר קישור בבקשה למוצר.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

רק למען הסדר הטוב.

ההצעה להתקנת חיפוי נסתר הגיע רק לאחר התקלה. זה לא עלה לדיון לפני

בהנמכה הזאת היה מזגן של מיצובישי  15 שנה בלי שפתחו פעם אחת את התקרה.

בעיני תקלה לא סבירה ונוגדת את העיקרון הבסיסי של מיני מרכזי שצריך להיות מוסתר והגישה צריכה להתאפשר לתקלות המקובלות. מנוע כזה צריך לשרוד 20 שנה!

והיות וכתב האחריות הוא חוזה אחיד התקלה הזאת לא היתה אמורה להתרחש... בטח לא בשנה הראשונה... היו מוציאים טורנדו מכיסם 1500 שקלים ומטפלים הלקוח.

צודק? לא צודק? יש פה גם עניין של להוציא לקוח מרוצה.

אני מרגיש שהגישה היא למכור מזגן פרימים (אלאק) ואח"כ להיצמד לאותיות הקטנות.

זה לא פרימיום וזאת לא תקלה נסבלת אחרי 9 חודשים.

פורסם
לפני שעה, סולל הדרך כתב:

רק למען הסדר הטוב.

ההצעה להתקנת חיפוי נסתר הגיע רק לאחר התקלה. זה לא עלה לדיון לפני

בהנמכה הזאת היה מזגן של מיצובישי  15 שנה בלי שפתחו פעם אחת את התקרה.

בעיני תקלה לא סבירה ונוגדת את העיקרון הבסיסי של מיני מרכזי שצריך להיות מוסתר והגישה צריכה להתאפשר לתקלות המקובלות. מנוע כזה צריך לשרוד 20 שנה!

והיות וכתב האחריות הוא חוזה אחיד התקלה הזאת לא היתה אמורה להתרחש... בטח לא בשנה הראשונה... היו מוציאים טורנדו מכיסם 1500 שקלים ומטפלים הלקוח.

צודק? לא צודק? יש פה גם עניין של להוציא לקוח מרוצה.

אני מרגיש שהגישה היא למכור מזגן פרימים (אלאק) ואח"כ להיצמד לאותיות הקטנות.

זה לא פרימיום וזאת לא תקלה נסבלת אחרי 9 חודשים.

שים את התאוריות שלך בצד ("מנוע צריך לשרוד 20 שנה") ותתמקד בתעודת אחריות ובהוראות התקנה של היצרן.

בכל מזגן מיני מרכזי - היצרן אומר להשאיר פתח שירות בגודל המזגן למתן שירות או פירוק עתידי. זה כתוב בחוברת ההתקנה שמסופקת עם המזגן.

זה שהמתקין שלך לא הסביר לך את העניין - לא אשמת החברה.

זה שאנחנו בישראל וכולם שמים זין על החוקים - לא אשמת החברה.

ניסיון העבר עם מזגן אחר לא רלוונטי.

אני יודע שברוב המקרים לא משאירים פתח בגודל של המזגן, אבל *אני* (בסדר, אני לא כמו כולם) מיידע תמיד שבקונסטלציה הנוכחית של ההתקנה, השירות למזגן מוגבל ואם יש תקלה צריך לפרק את הגבס.

לפרק את הגבס זה לא סוף העולם וזה לא משהו שקורה על בסיס יומי או שנתי. תקלות קורות - זאת המציאות (אצל כולם).

"יש פה עניין של להוציא את הלקוח מרוצה" זה בד"כ מילים מכובסות של "מגיע לי הכל - לא מעניינת אותי תעודת האחריות שלכם".

צריך גם לדעת לשים את הגבול במקום הנכון ולדעת מה כלול ומה לא כלול.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כמו שכתבת "ברוב המקרים לא משאירים" כמו שאומרת הפרסומת... לא רואים מרגישים! ואני מצטט "שקט, חכם נסתר" פתחים נסתרים הם לא באמת נסתרים!
זה שחוזה האחריות כותב מה שכותב זה לא מסיר מהם אחריות
זה חוזה חד צדדי, שיכלו לכתוב בו שרוצים כמו... לעמוד על רגל אחת ולעשות קוקוריקו כשהמזגן דולק!
זה לא סביר, כמו שלא סביר שמנוע המאוורר ילך תוך 9 חודשים
ולכן מבחן הסבירות הוא זה שוקבע ולא לשון החוזה/כתב האחריות
תוסיף לזה את כל הפרסומים שלהם שמתהדרים באיכות המוצר והשרות אז לפחות תעמדו מאחורי זה
לא חלפה שנה! קחו אחריות על האירוע.
בגדול אני 30 שנה בפרונט מול לקוחות ואני יודע דבר או שתיים על לתת שרות ולקחת אחריות בסיטואציות לא סבירות גם כשהחוזה "לא בדיוק" מכסה את הסיטואציה
אבל אני מחפש את המכירה הבאה וכמעט תמיד אבוא לקראת הלקוחות כדי להוציא לקוח מרוצה וזאת לא מכבסת מילים.
אתם יכולים לשלם לפרזנטורית שלכם מליונים, אבל לקוח לא מרוצה בשביל 1000-1500 שקל יגרום לכם לאבד מכירות.
אני לא אומר שהמצב אצל המתחרים טוב יותר או פחות, אני אומר שטורנדו מסתבר לא מזגן מספר 1 ולא שירות מספר 1

IMG_0881.PNG

פורסם

פתחים נסתרים זה הפתרון הכי לא מורגש שקיים היום ואין יותר טוב ממנו. הוא עולה לא מעט כסף ולכן אנשים נמנעים ממנו ברוב המקרים (מחפשים הכי זול).

אתה משתמש בדמגוגיה זולה בשביל לקדם את צדקתך וזכותך לעשות זאת, זה לא אומר שזה נכון...

האחריות שנותן היצרן קיימת בדיוק בשביל כל המקרים הלא סבירים שיתקלקל משהו.

אף אחד לא התחמק מאחריות אבל כל מה שקשור לקוסמטיקה שמסביב למזגן (קרי:הגבס) זה לא תחת אחריות היצרן של המזגן.... ובישראל לוקחים הרבה סיכונים שבזמן תקלה קריטית צריך להוריד גבס כי אלו הדירות/בתים שבונים היום. היצרן לא אשם בזה.

• רעיון טוב! 1

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מקרה שקרה לי לאחרונה אצל לקוח. 

אחרי 7 שנים +- מההתקנה(תדיראן) הלך לו קבל של המנוע מאיץ ביחידה הפנימית. 

לא השאירו פתח שירות להחלפת הקבל היה צריך לפתוח גבס. פתחתי עם מולטיטול את הגבס החלפתי קבל והוא הביא איש גבס שישים לו פתח שירות 60×120 לשירות עתידי.

אין מה לעשות צריך פתח שירות למזגן ופתח של 60×60 בד"כ לא מספיק/יספיק ויחייבו אותך על כל פעולה במזגן הרבה יותר עבור האקרובטיקה של הטכנאי. כדאי לשים עכשיו פתח שירות נסתר 60×120 ולא לסגור חזרה עם גבס ולפתוח עוד כמה שנים בתקלה הבאה. 

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...