Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 דקות, dotSYS כתב:

מה שמוזיל את עלות הבנייה לקבלן וזה אמור להתגלגל גם לקונה הדירה.

😆

• מצחיק 2
פורסם
לפני 36 דקות, עדי-אל כתב:

יש דבר כזה

ליסינג 

הכוונה שלא תחזיק את הרכב אצלך כשאתה לא משתמש בו. יותר כמו מודל של מונית הסדרי נסיעות מגוונים כמו ברב קו.

לפני 29 דקות, nev כתב:

😆

צחוק צחוק אבל יש לטכנולוגיה הזאת פוטנציאל משמעותי להורדת מחירי הנדל״ן באופן רחב: תחשוב על כמות האנשים שנוסעים ברכבת מתל אביב לבאר שבע לעומת כמות האנשים שעושים את הנסיעה הזאת ברכב פרטי (באופן יומיומי). ברכבת זה סביר כי יש לך שעה של שקט עם שולחן ואתה יכול לעבוד / לקרוא, ברכב זה סיוט בפקק שלא נגמר ולוקח גם יותר זמן. עם תחבורה אוטונומית אתה מקבל את אותו שירות ובנוסף גם פרטיות ככה שכמות האנשים שיזנחו את הרכב הפרטי הרגיל תגדל, הפקקים ירדו, והמחיר התחבורתי של לגור בפריפריה (או פשוט לא במטרופולין תל אביב) יקטן משמעותית. כשלמרכז אין יתרונות מובהקים, הפרשי המחירים מצטמצמים. 

מיצובישי כריזמה 98 -> מאזדה 3 2008 -> סוזוקי SX4 2013 -> מיצובישי אטראז׳ 2015 -> קיה ספורטאז׳ 2012

מתנדב בחלפים - סיוע בהזמנת חלקי חילוף לרכב מחו״ל

פורסם

ברור, אני צוחק על זה שאתה באמת חושב שהקבלן יגלגל ללקוח ולא יקח לכיס. עיריית תל אביב כבר הורידה את הדרישה ל0.75 חניות לדירה. לא ראינו את מחירי הדירות יורדים.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מה הבעיה בזה?

תחשבו הפוך, נניח הזמנת רכב עם הנעה מרחוק ואתה מתחרט וחושב שהכסף שהוספת על הפיצ'ר הזה היה יכול לצאת על דברים טובים יותר. היום אתה לא יכול לעשות כלום בעניין. בעתיד אתה יכול לשלם על מנוי לזה. רואה שזה לא כ"כ קריטי עבורך? מפסיק אותו והכסף נשאר אצלך. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

מה שאתם מציעים הוא שינוי תרבותי, לא משהו שקורה מהיום למחר, כנראה עניין של עשורים.

ורכב אוטונומי כנראה רחוק מאוד.

אבל קיימת התחבורה השיתופית בסגנון באבל/תיקתק. האם יש למישהו מושג מה ההישגים של השירותים האלה, כמה ביקוש יש להם?

לעצם נושא השרשור - זו מגמה שעליה למדתי לראשונה בשרשור הטסלה: למכור שירותי ערך מוסף כמנוי תקופתי. אם זה לא מונע שימוש בסיסי ברכב אני לא רואה בכך פגם, זה בעצם די מקביל להתאמת פיצ'רים אישית ברכישת הרכב, עם גמישות להוסיף או להחסיר אותם במשך חייו.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 46 דקות, SlowRide כתב:

מה הבעיה בזה?

תחשבו הפוך, נניח הזמנת רכב עם הנעה מרחוק ואתה מתחרט וחושב שהכסף שהוספת על הפיצ'ר הזה היה יכול לצאת על דברים טובים יותר. היום אתה לא יכול לעשות כלום בעניין. בעתיד אתה יכול לשלם על מנוי לזה. רואה שזה לא כ"כ קריטי עבורך? מפסיק אותו והכסף נשאר אצלך. 

במקרה הזה ה-transceiver או המודם כבר נמצאים ברכב ובכל מקרה תשלם עליהם. השאלה אם תשלם גם על שירותי הענן שהחברה צריכה כדי לאפשר לך להניע מאפליקציה

מיצובישי כריזמה 98 -> מאזדה 3 2008 -> סוזוקי SX4 2013 -> מיצובישי אטראז׳ 2015 -> קיה ספורטאז׳ 2012

מתנדב בחלפים - סיוע בהזמנת חלקי חילוף לרכב מחו״ל

פורסם
לפני 16 שעות, nev כתב:

אני מעריך שבסוף נעבור כולנו לCAAS (מכונית כשירות). כאשר המכוניות יהיו אוטונומיות לחלוטין לא תהיה סיבה להחזיק אחת שתתפוס מקום חניה\תחזוקה וכו'.

יש לזה שם, TaaS / MaaS

Transportation as a Service / Mobility as a Service

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תשמע, אמנם קצת חצוף לחשוב בטווח 35 שנה, אבל יש לך רשיון נהיגה בתוקף עד 2058. נראה לי שתשתמש בו עד שיפוג תוקפו...

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 5 דקות, dotSYS כתב:

במקרה הזה ה-transceiver או המודם כבר נמצאים ברכב ובכל מקרה תשלם עליהם. השאלה אם תשלם גם על שירותי הענן שהחברה צריכה כדי לאפשר לך להניע מאפליקציה

כבר היום ברכבים שאין בהם אבזור כלשהו קיימת הכנה. זה פשוט צעד אחד קדימה.

פורסם
לפני 14 שעות, dotSYS כתב:

לחלוטין. רכבים הופכים ליותר ויותר יקרים ואנחנו נוסעים בהם פחות ופחות. @motior תכף ייראה לך מוזר להחזיק רכב בגודל קבוע עם צריכת דלק קבועה ועיצוב קבוע כשלפעמים אתה נוסע לבד ולפעמים רכב מלא, לפעמים אתה רק נוסע לסופר ולפעמים אתה רוצה לבוא עם פוזה. רכב כשירות נותן לך את הדינאמיות הזאת. 

הגדר בבקשה "תכף"  (לא תיכף?) 
זה לא יקרה השנה, זה כנראה לא יקרה בעשור הקרוב
להערכתי זה לא יקרה גם לפני 2050

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 24 דקות, sperial כתב:

תשמע, אמנם קצת חצוף לחשוב בטווח 35 שנה, אבל יש לך רשיון נהיגה בתוקף עד 2058. נראה לי שתשתמש בו עד שיפוג תוקפו...

לא יודע אם יהיה לי על מה לנהוג בשנת 2050 🤣

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מי חושב על רישיון לרכב לשנים הללו, אותי מעניין מתי נוכל להוציא רישיון על חללית כמו בסרטים בשביל לעשות טיולים בין מאדים/ירח ותחנות חלל עם מלונות  10 כוכבי לכת. :-)

• מצחיק 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

עד אז כבר ימציאו טלפורטציה וכל הקונספט של העברת אנשים ומטען ממקום למקום בתוך קופסאות זזות יעלם מהעולם.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

• תוכן חדש...