Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפילטר לפלואנס דיזל 14 מק"ט C25115 מצוין בכל מקום שהוא מתאים לרכב

הוזמן מחנות מוכרת ונראה מקורי

משום מה הוא מעט גדול למסגרת

אורכו המצוין 247 מ"מ(לא מדדתי)

הפילטר שהיה מותקן 235 מ"מ(חברה לא ידועה)

לבסוף התקנתי אותו כשהחלק הרחב העליון מעט בולט מהמסגרת ונלחץ בכח (הגומי) בעת הברגת המסגרת

להערכתי יש אטימה מלאה אך  לכן אשמח לדעות מהמומחים

האם תקין לדעתכם? 

293639742_.jpg

2041859826_.jpg

11370519_.jpg

פורסם

אצלי אותו רכב ואותו פילטר. אכן נראה שהוא קצת יותר גדול במ"מ ספורים מהמקורי. אני לחצתי קצת את האטם בצדדים כך שיישב יפה בתוך המסגרת שלו. נסגר בלי בעיה ואני מעריך שהסגירה בלחץ תקינה כי כך היה גם עם הפילטר המקורי.

אגב, טיפ: הגישה לברגים שם בעייתית מאוד כפי שוודאי שמת לב. הכלי הבא עושה את החיים הרבה יותר קלים. https://www.amazon.com/gp/product/B07D4DZB1T/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o02_s00?ie=UTF8&psc=1

חזיר דיזל

פורסם

לצורך הענין השתמשתי ברטשט לאחר הסרת כיסוי המצבר 

הפתיחה היתה קלה 

בסגירה הייתי צריך להפעיל לחץ כיוון שהיה שם חיבור בין המחשב למצבר שתקוע והפריע אז הגישה היתה קצת לעוקם מה שאילץ אותי להפעיל לחץ חזק כדי לא לחרוש את ראש הבורג

נראה אחלה כלי כנראה שאאמץ אותו

אוהב כלים מותאמים שמקלים בעבודה

תודה קורן

893258292_.jpg

• תוכן חדש...