Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אז אחרי תאונה להונדה ג׳אז וירידה מהכביש, מחפש לקנות רכב עיקרי למשפחה 

עד עכשיו העיקרי היה סיד 2015, אבל אם כבר תאונה, אז ננצל אתהמומנטום ונקנה משהו מפנק יותר

3 ילדים, 11,9,7 נסועה של 20 אלף לערך, תקציב של 100. 

(יש גם כלבה שמצטרפת היום לנסיעות לצפון פעם בחודש)

מה שחשוב זה נוחות וחסכוני. 

חשבתי על חשמלית חדשה , עושה רושם שבשקלול כלכלי זה משתלם, אבלמחפש עוד אופציות 

בנתיים מה שעלה לי זה סונטה היברידית, 3008 דיזל או C5 איירקרוס גםדיזל (מתיחת תקציב?) כולם באיזור ה2018.

יודע שציינתי סגמנטים שונים לגמרי, כי אני מוכוון תקציב וחיסכון ופחותסגמנט;) 

אפשר גם משפחתיות היברידיות אם יש מרווחות שכאלו. 

עוד רעיונות? דעות?

פורסם

C5 איירקרוס יצריך הגדלת תקציב. פיג'ו 3008 בתקציב הזה לא בטוח שיהיה עם מערכות בטיחות. בשני המקרים לדעתי כדאי לכם לבדוק את הדיזל.

ספורטאז' דיזל גם יכול להיות אפשרות אם מותחים את התקציב. יש גם סקודה קארוק דיזל אבל הוא דיי נדיר הוא נמכר בכמויות קטנות. קשקאי דיזל יהיה צפוף ל-3 מאחור. רנו קדג'אר הגיע עם מערכות בטיחות רק אחרי מתיחת הפנים ואני מניח שבדגמים האלה הוא יחרוג מהתקציב. הוא מרגיש מיושן ביחס לאחרים.

במשפחתיות ההיברידיות אפשר לבדוק קורולה סטיישן או קיה נירו שירגיש קצת יותר אוורירי. מגאן סטיישן גם מגיעה עם דיזל אבל ברמת אבזור בסיסית מאוד.

פורסם (נערך)

כמה אתם נוסעים שאתה בכיוון של דיזל?

המנועי בנזין 1.6 של PSA מאד מאד מוצלחים ונותנים איכות נסיעה טובה יותר מאשר עם הדיזל.

בכל מקרה 3008 דיזל או בנזין לדעתי קצת יקר לסכום שהקצבתם.

עריכה אחרונה על ידי ronrcz
פורסם
בתאריך 3.12.2021 בשעה 16:56, yonimoses כתב:

3 ילדים, 11,9,7 נסועה של 20 אלף לערך, תקציב של 100. 

(יש גם כלבה שמצטרפת היום לנסיעות לצפון פעם בחודש)

מה שחשוב זה נוחות וחסכוני. 

חשבתי על חשמלית חדשה , עושה רושם שבשקלול כלכלי זה משתלם, אבלמחפש עוד אופציות 

בנתיים מה שעלה לי זה סונטה היברידית, 3008 דיזל או C5 איירקרוס גםדיזל (מתיחת תקציב?) כולם באיזור ה2018.

יודע שציינתי סגמנטים שונים לגמרי, כי אני מוכוון תקציב וחיסכון ופחותסגמנט;) 

אפשר גם משפחתיות היברידיות אם יש מרווחות שכאלו. 

עוד רעיונות? דעות?

אני בעלים של 3008 2017, האוטו מאוד נחמד, הן לנהיגה והן לנסיעה. 

הדיזל טיפה רועש במהירות נמוכה, לא מורגש בשיוט. 

מבחינת הניהוג, כיפי מאוד לנהיגה, תחושת נסיעה מוצקה, המנוע בשרני, יש מומנט גבוה ויש תגובה ליניארית של הטורבו, ז"א הטורבו לא מתפרץ אלא נבנה, בעיניי זה יתרון מכיוון שהוא מאפשר נהיגה חלקה. 

צריכת הדלק אם אתה נוהג רגוע מחוץ לעיר תקבל 1:18 (בשיוט על 100 ~110 קמ"ש) ללא ברקסים מיותרים וללא עקיפות מיותרות. 

ואם הקצב עולה תגיע לאזור 1:15 ואם אתה מתגרזן אז גם 1:12. 

מבחינת "ראש שקט": האוטו בשנים אליהן אתה מכוון יהיה כבר מחוץ לאחריות, האוטו בכללי אמין. 

חשוב מאוד: לא משנה מה סוג הרכב, תדאג לקנות רכב עם היסטוריית טיפולים מלאה..

בנוגע ליונדאי, רכב מנהלים נוח, מרווח, מגיע עם אחריות על המערכת ההיברידית, חסכוני להפליא, קצת משעמם מבחינת הנהיגה, מאובזר מאוד ברמת גימור "לימיטד" ומתיחה קלה של התקציב תהיה שווה.

בעיקר מה שטוב ברכב הזה הוא "ראש שקט". 

עוד יתרון זו האפשרות למתוח את האחריות בתוספת כמה מאות שקלים בודדים בשנה (שווה מאוד)

חשוב לציין כי: 2 הרכבים הללו הם רכבים מבוקשים מאוד, אבל ההיצע גדול גם הוא. 

אל תתפתה לקנות את הרכב הראשון שנקרה בדרכך, קח את הזמן, תבדוק טוב טוב כל רכב, אפילו אם תפסיד יום או יומיים עבודה. 

עוד יתרון: ליבואנים של 2 הרכבים יש מגרשי רכב גדולים ואני בטוח שתוכל למצוא שם רכב שיענה על צרכיך. 

בהצלחה! 

פורסם

על איזה יונדאי אתה מדבר? סונטה? היא פחות מתאימה למשפחה עם כלב כי זה אומר שהכלב יצטרך לשבת עם הנוסעים במושב האחורי.

עם בעלי חיים תצורת המרכב האידיאלית היא האצ'בק, סטיישן או ג'יפון - לשני האחרונים אזור מטען גדול ומרווח יותר ולכן הם עדיפים.

• תוכן חדש...