Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה לעשות עם היונדאי i25 שלי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי יונדאי i25 שנת 2015 מנוע 1.6 אינספייר עם 196500 ק״מ, אני היד הראשונה (פרטי).

בנוסף קיימת נורת אזהרה עם תקלה על הממיר הקטליטי. במוסך המליצו להחליף (כ2000 שח הכל).

אני רוצה להשתדרג ומתלבט מה לעשות?

ניסיתי בעבר למכור בפרטי אבל לא כל כך הלך, או שדרשו מחירים נמוכים או שלא רצו בגלל התקלה.

מחירון לוי יצחק 38,000 שח ללא תיקון התקלה.

כמה שאלות:

האם בכל זאת לנסות למכור בפרטי? אם כן בכמה?

לתקן את התקלה או לנסות למכור פחות עלות התיקון?

האם כדאי ללכת על טרייד אין באחת החברות ולחסוך את הזמן והטרטור?

אשמח לעזרתכם תודה!

פורסם (נערך)

אהלן,

תחילה הייתי מנסה למכור בפרטי עם הפחתה וגילוי נאות כמובן על התקלה כולל הצעת מחיר מן המוסך. טרייד ישחתו אותך במחיר, קח בחשבון. פרט לכך האם לרכב יש היסטוריית טיפולים מלאה? היו תאונות? תקלות נוספות?

עריכה אחרונה על ידי Kooper

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם
לפני 1 דקה, Kooper כתב:

אהלן,

תחילה הייתי מנסה למכור בפרטי עם הפחתה וגילוי נאות כמובן על התקלה כולל הצעת מחיר מן המוסך. טרייד ישחתו אותך במחיר, קח בחשבון. פרט לכך האם לרכב יש היסטוריית טיפולים מלאה? היו תאונות? תקלות נוספות?

תודה על התגובה

אין לי היסטוריית טיפולים מסודרת אבל הרכב לא עבר תאונות

פורסם

טיפלת בכמה מוסכים? או ששילמת במזומן "בשחור"? ניתן לצלצל למוסכים שטיפלת בהם, יש להם את הכל שמור. רכב בלי היסטוריית טיפולים מבחינתי כקונה, זה רכב מוזנח שלא אטרח לראות אותו בכלל. במידה ואין לך שום אופציה להוציא היסטוריית טיפולים, נסה לקבל הצעה מטרייד אין.

פורסם

מבחינתך. וזה אחלה. 

מבחינת רוב רוכשי יד 2, לא מעניין ולא אכפת להם בכלל מהיסטורית הטיפולים של הרכב. יכול להעיד מיונדאי שמכרתי לפני כמה חודשים, שפשוט 0 התעניינו בהיסטורית הטיפולים. 

מה זה "מחיר נמוך מבחינתך"? כי יכול להיות שההצעה הנמוכה שקיבלת לא באמת נמוכה יחיסת למצב הרכב( בישראל רוב הרכבים עם 200 אלף, נחשבים לרכבים מתים) 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, davemustaine87 כתב:

מבחינת רוב רוכשי יד 2, לא מעניין ולא אכפת להם בכלל מהיסטורית הטיפולים של הרכב. יכול להעיד מיונדאי שמכרתי לפני כמה חודשים, שפשוט 0 התעניינו בהיסטורית הטיפולים.

בדיוק, זה גם מה שאני הבנתי אחרי שמכרתי כמה מכוניות יחסית זולות. 

מחוץ לפורום הסטוריית טיפולים לא מעניינת את אך אחד, כשמדובר במכוניות זולות. 

אנשים מחפשים "דיל טוב", זאת אומרת לקנות רכב שנראה ונוסע סביר, יד וק"מ טובים, במחיר הכי נמוך שאפשר. כל היתר לא מעניין. 

פורסם
לפני 6 שעות, Kooper כתב:

טיפלת בכמה מוסכים? או ששילמת במזומן "בשחור"? ניתן לצלצל למוסכים שטיפלת בהם, יש להם את הכל שמור. רכב בלי היסטוריית טיפולים מבחינתי כקונה, זה רכב מוזנח שלא אטרח לראות אותו בכלל. במידה ואין לך שום אופציה להוציא היסטוריית טיפולים, נסה לקבל הצעה מטרייד אין.

איזה היסחפות.

היסטוריה זה חשוב, אבל לא הייתי שולל על זה רכב, בטח לא רכב ב30,000 שח.

כל הרכבים שלי כשמסיימים אחאיות עוברות להיות מטופלות במוסך מדרכה, אצל מכונאי שעבד בצמפיון הרבה שנים.

מעולם לא הוציא לי קבלה, או נתן לי תיעוד, אבל כל הטיפולים בזמן.

בנוסף כל הרכבים הישנים שלי בתקופתם אצלי בלי היסטוריה. 

שאני קונה אני עושה יישור קו, הכל מהכל, מאפס ומטפל אחת לשנה בהמשך.

מכרתי מעל 15 רכבים בעשור האחרון ל90 אחוז מהם לא היה היסטוריה כתובה, ואת האמת רובפ המוחלט נמכרו במחיר מחירון או יותר. (מלבד סוניק, ופונטו)

אגב גם כשאני קונה, הבדיקה שלי זה אותו מכונאי שמטפל לי.

זה אחרי שהבן אדם שהגעתי אליו הוא אדם פרטי, בעלים של הרכב ומשדר לי אמינות בסיסית.

בקשר לפוסט, השוק לוהט, פרסם ביד 2, תופתע מההענות

פורסם

ואני מטפל רק במוסך המרכזי (לפחות עד עכשיו) ונראה לי שזה מוסיף לא מעט נקודות במכירה.

פותח השרשור, שים שלט - מודעת מכירה ובמקביל תתחיל להתעניין בטרייד למינהם ותראה מה נופל ראשון, בגדול הטרייד כמובן מתפרנס ומרוויח עליך לרוב פעמיים גם בקניה וגם במכירה..

בכל מקרה לרוב רכב תקין ימכר יותר מהר.

פורסם
לפני 17 שעות, Buki כתב:

בדיוק, זה גם מה שאני הבנתי אחרי שמכרתי כמה מכוניות יחסית זולות. 

מחוץ לפורום הסטוריית טיפולים לא מעניינת את אך אחד, כשמדובר במכוניות זולות. 

אנשים מחפשים "דיל טוב", זאת אומרת לקנות רכב שנראה ונוסע סביר, יד וק"מ טובים, במחיר הכי נמוך שאפשר. כל היתר לא מעניין. 

כן גם במקרה שלי אף אחד לא מתלהב יותר מדי מהקלסר המסודר שלי עם מקטים וקבלות.😄

פורסם

שלא תהיה אי הבנה, אני עצמי כן רוצה לראות תיעוד טיפולים אבל  "בחוץ" יש לזה הרבה פחות משמעות, כשמדובר במכוניות יחסית זולות. 

פורסם

דווקא שניסיתי למכור את ה108, רוב מי שבא דרש היסטוריית טיפולים מסודרת ופסל על סף משום שלא היה. 

• תוכן חדש...