Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לנורות LED צפי חיים. נכון שארוך מזה של נורות להט. מצד שני, שים לב כמה רכבים מסתובבים בכבישי ישראל עם פנסי LED שרופים. לא משנה אם מה שהתקלקל הוא הנורה או הדרייבר (אף אחד לא מדבר על אורך החיים שלו, למרות שבלעדיו הנורה לא שווה דבר) - התאורה אינה פועלת, והתיקון עולה הון קטן, בניגוד לכמה עשרות ש"ח להחלפת נורת הלוגן.

דרך אגב, הבית שלי מואר ברובו בלדים, נותרו עוד כמה CFL והלוגן קטנה אחת שכמעט לא בשימוש. כמות הנורות והגופים שאני מחליף מתחרה יפה במספרם בימי הלהט (הלוגן הוא וריאציה על נושא זה) בעלויות הרבה יותר גבוהות.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ובנושא השרשור שצץ לובצורה מחזורית מדי שנה - זה תמיד מסתכם בזה שיש 2 מחנות . יש חוק שכבר beroo הביאה במדויק. אפשר לא להסכים, כמו שלא מסכימים שלנסוע במהירות מעל 90 קמ"ש בכביש 4 מסוכן. אנשים עדיין נוסעים במהירות שנוחה להם ואם נתפסים עלולים לשלם על זה. 

אני במחנה שחושב שזה מיותר, לפעמים אני עובר על החוק כמו שלפעמים אני עובר על חוקים אחרים. 

פורסם

להכניס עניין של צריכת דלק בהפעלת נורות....

טוב שאתם לא מחשבים את עוצמת הרדיו בהתאם לטנק הדלק.

• אהבתי 1
  • מצחיק 7
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

אבל שריטה אחת שהנראות שלך תחסוך, שלא לדבר על תאונה ממש, יעלו לך הרבה יותר.

אתה רומז שנראות של אורות דרך בשעות היום טובה יותר משל DRL. אני טוען ההפך

פורסם

יש מגוון גדול של DRL. אין לי הנתונים הטכניים, אבל די ברור בשטח שיש הבדל בנראות שלהם. שלא לדבר על רצוגות LED ש"נעלמות" לצורך איתות מפונפן (דווקא בדגמי יוקרה). לפנסי החזית (דרך אגב, אור מעבר, לא אור דרך) תקן מחנימום ברור שבלעדיו הרכב לאהעולה לכביש.

חוץ מזה, ה-DRL לא תורם דבר לנראות מאחור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, FARM כתב:

טענה מוזרה שאין בה הגיון.

מה שברור הוא שתדירות ההחלפה של נורות הלוגן אצל מי שמדליק אותן יותר, תהיה יותר גבוהה

אז אחליף נורות פעם בשנה במקום פעם בשנתיים. ביג דיל.

לפני שעה, EliC25 כתב:

להכניס עניין של צריכת דלק בהפעלת נורות....

טוב שאתם לא מחשבים את עוצמת הרדיו בהתאם לטנק הדלק.

קראת לי את המחשבות.

• אהבתי 1
פורסם

הנראות של DRL ביום, טובה הרבה יותר מהנראות של אורות מעבר.

לפני 5 דקות, sperial כתב:

חוץ מזה, ה-DRL לא תורם דבר לנראות מאחור.

כאמור, ישנם רכבים שבהם קיימת תאורת יום גם מאחור. (לדוגמא: פיג'ו 2/3/5008, רנו מגאן, סיאט אטקה)

ברכבי VAG ניתן לקודד את הפונקציה הזו דרך אפליקציה/מחשב ייעודי. (שמן הסתם אין למשתמש המצוי)

• אהבתי 2
פורסם

@FARM, כמה דלק בממוצע מוסיפה נסיעה עם אורות דלוקים לצריכת הדלק השנתית שלי? אשמח אם תתיחס הן לרכבים עם פנסי הלוגן והן לרכבים עם פנסי לד.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 3 שעות, FARM כתב:

ברכבים מודרנים, אורות יום קדמיים נדלקים באופן אוטומטי. בדגמים בהם לא נדלקים אוטומטית גם אורות אחוריים, הנהג מדליק מיוזמתו את 'אורות חנייה', בכדי שגם האורות האחוריים ידלקו. כל זאת מבלי להדליק את אורות הדרך.

זה תקין רק ברכבים בהם הדלקת אורות חניה לא מכבה או מעמעמת את אורות היום. לא בכל הרכבים זה כך.

פורסם
לפני כשעה, shellcase כתב:

@FARM, כמה דלק בממוצע מוסיפה נסיעה עם אורות דלוקים לצריכת הדלק השנתית שלי? אשמח אם תתיחס הן לרכבים עם פנסי הלוגן והן לרכבים עם פנסי לד.

הפסקתי להטעין את הסלולרי באוטו בגלל העליה בצריכת הדלק! 

• מצחיק 4
  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ואני מחבר את מצלמת הדרך רק לפני שאני עומד לעשות תאונה.

• אהבתי 1
  • מצחיק 6

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נקודה שלא העלתם פה היא שככל שהמנורה פועלת יותר זמן ככה הבית מנורה יצהיב יותר.

העלות בדלק היא זניחה אבל זה כן לקצר ביותר מחצי את האורך חיים של המנורות.

מנורות הלוגן זה יותר קליל אבל לדים מובנים ברכב... זה כבר באסה.

פורסם
לפני שעתיים, shellcase כתב:

כמה דלק בממוצע מוסיפה נסיעה עם אורות דלוקים לצריכת הדלק השנתית שלי?

שאלה לא רלוונטית, שיש פתרון מובנה ויעיל יותר בדמות DRL

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • תוכן חדש...