Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

i30/i35/Kia Rio - כמה שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בעקבות ההודעת הזאת:

נסגרתי על הדגמים שבכותרת (מה שיכנס בתקציב מניח ששנתון 2013-2015).

כמה שאלות ברשותכם.

1. אני כרגע נוהג באימפרזה ישנה ולא מעוניין ברכב גדול יותר, האם הi35 לא גדולה מדיי אם אני מכניס גם את הדרישה הזאת? איך היא ביחס לאימפרזה מבחינת גודל (לא מצאתי אתר טוב להשוות גדלי מכוניות)

2. קראתי של i30/i30cw יש תיבה רובוטית (כפולת מצמד). יש לזה משמעות כלשהיא מבחינת נהיגה (רכב אוטומטי רגיל נכון? 2 דוושות) מבחינת אחזקה \ אמינות?

3. איך הi25 מבחינת קריטריונים שלי ? (גודל סביר ל2 כסאות תינוק, בטיחות זולה באחזקה. לא מעניין אותי שיהיה "כיף לנהוג בה" למשל).

4. האם יש בעיית גניבות עם המכוניות הללו? (ממירים קטליטיים וחלקים שונים שנעלמים כמו שזה קורה בסובארו?)

תודה.

פורסם (נערך)

1. I35 אמנם מתחרה של האימפרזה באותם שנים, אבל מניח שיש 

2. i30 התחילה עם גיר פלנטרי ב-2013 וקיבלה רובוטי לקראת סוף 2015 (מתיחת פנים מיניאטורית). השלכות מבחינת אחזקה - החלפת מצמדים ונסיעה פחות חלקה בעיר. הייתי מעדיף לחפש אחת פלנטרית ולא להתעסק עם זה. 

מבחינת נהיגה אין הבדל מרכב עם תיבה אוטומטית רגילה. 

הI25 קטגוריה מתחת לI35 פחות נוחה ופחות מאובזרת. (באף אחת מהן לא כיף לנהוג, אישית מעדיף את הנוחות של הI35 על הI25). 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

איך ניתן לבדוק שהדגם שקונים הוא עם תיבה רובוטית או לא? זה מופיע ברשיון רכב או רק לפי השנה ?

יש גם i25 \35 עם תיבה רובוטית?

לגבי החלפה, פעם בכמה זמן (ממוצע) זה נדרש ומה העלות ?

פורסם (נערך)

בוקר טוב

את הגיר הרובוטי שמו רק ב i 30.

תעשה נסיעת מבחן ברכבים שאתה רוצה,

בגיר האוטומטי יש 6 הילוכים.

ברובוטי יש 7 הילוכים.

גיר רובוטי רגיש לפקקים , והם מקצרים את חיי הקלאצ'ים שלו מהר,

אך עדיין זה מחזיק כמה שנים או פחות,  כנראה עניין של מזל,

יש ברובוטי דבר מעצבן שבתחילת נסיעה או לקראת מהירות 0 האוטו רועד. 

עריכה אחרונה על ידי avi60769
פורסם

כמה עולה להחליף קלאץ' ופעם בכמה זמן עושים את זה?

ואיך יודעים אם הדגם שלי עם רובוטי? רק לפי השנתון?

פורסם

עדיף לך פשוט לא לקנות אותו, הרי לביצועים הוא לא יתרום ולצריכת הדלק מהשטח מבינים שגם לא. אז הוא מיותר.

תחפש לך i35, השמורות במיוחד נמכרות 2016-17 סביב ה50.

רכב נוח, מרווח בטירוף, מאובזר. לא חזק מספיק בעיני אבל אתה מוביל משפחה ולא עושה פתיחות ברמזורים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...