Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

האם זה מצריך החלפת צמיג? מדובר בצמיג אחורי

הבנתי שאם מחליפים אז עדיף כבר להחליף את שניהם

תודה מראש

WhatsApp Image 2021-09-13 at 18.08.19 (1).jpeg

WhatsApp Image 2021-09-13 at 18.08.19.jpeg

פורסם

הייתי מחליף, אכן מקובל להחליף זוג צמיגים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

מה מצב שאר הצמיגים?

בתמונות הסדק נראה מאיים, כדאי שצמיגאי יראה אותו בקרוב. מאוד. כלומר היום או מחר. ובלי נסיעות מיותרות.

לגבי החלפת שאר הצמיגים: כל זוג על סרן צריך להיות צמיגים זהים, כולל מבחינת שחיקה - אז אם הצמיג הנגדי אינו חדש (כמעט) לגמרי החלף זוג, ודאג שהחדשים יהיו על הסרן האחורי. אם הזוג השני בלוי החלף רביעיה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סדק???
זה נראה רע מאד עניין של מזל אם יתפוצץ  בנסיעה הבאה - הייתי נוסע לאט ובזהירות לפנצ'ריה ואולי אפילו מחליף כבר לרזרווי.
 טוב שראית את זה בזמן!

• אהבתי 1
פורסם

את הנסיעה לצמיגאי עשה בזהירות יתרה ובמהירות מתונה, במחשבה נוספת אם מדובר ביותר ממרחק יריקה החלף גלגל וסע על הרזרבי.

לגבי הקדמיים - תן לצמיגאי לבדוק אותם (אני מניח שמדובר בצמיגאי הגון). מצבם תלוי באיכותם ובמה שעבר עליהם, ואתה יודע, צמיגים הם מרכיבי הבטיחות החשובים ביותר ברכב. 

כשאתה מגיע לצמיגאי בחר בצמיגים ממותג וגכם מוכרים, כאלה שיתנו לך את מרווח הבטיחות הטוב ביותר שאתה יכול לקבל.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...