Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אישור הסרת שעבוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מצאתי רכב יד2 טוב אבל ברישיון רכב רשום שהוא משעובד:

image.png.ceef37d0208c3a055cd61672b87b8c78.png

דיברתי עם המוכר והוא טען ששילם את החוב כבר והוציא לי טופס כזה מאלבר:

hidden.thumb.jpg.aeb8e039f5a7b7a218038554b6ccab66.jpg

בדוח 11 שקל של משכונות זה עדיין רשם שזה משועבד, אבל הבנתי שזה פשוט לא מעודכן.
המוכר טוען שאפשר לעשות עכשיו העברת בעלות.

זה תקין? יש לי מה לחשוש?

תודה!

פורסם

כל עוד לא הוסר השעבוד אתה לא תוכל לעשות העברת בעלות אם תצליחו להעביר בעלות אז השעבוד לא קיים אתה מבין העניין בעבוד שרי אפשר להעביר בעלות כל הרכב 

פורסם
לפני 1 דקה, ereznaa כתב:

כל עוד לא הוסר השעבוד אתה לא תוכל לעשות העברת בעלות אם תצליחו להעביר בעלות אז השעבוד לא קיים אתה מבין העניין בעבוד שרי אפשר להעביר בעלות כל הרכב 

אבל תמיד בקניה מעבירים כסף קודם ואז באים לעשות העברת בעלות, ואז זה פשוט לא יעבוד?ֿ

לא הבנתי את כל התהליך, איך אני יודע שזה יעבוד ושזה בטוח?

פורסם

בעת העברת הבעלות בסניף הדואר ניתן לבדוק בעלות של מס׳ שקלים נוספים אם הרכב משועבד. אני לא בטוח אם הנתונים זהים לאתר של מסלקת הביטוח (מה שאתה השתמשת).

בכל אופן, כפי שארז ענה, העברת הבעלות לא תתאפשר והמערכת תחסום אותה באם קיימת אחת כזו.

אני לא יודע מתי הוא הסיר את השעבוד, אבל זה אמור לקחת עד רבע שעה (מניסיון) להתעדכן.

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 21 דקות, Fraysa כתב:

בעת העברת הבעלות בסניף הדואר ניתן לבדוק בעלות של מס׳ שקלים נוספים אם הרכב משועבד. אני לא בטוח אם הנתונים זהים לאתר של מסלקת הביטוח (מה שאתה השתמשת).

בכל אופן, כפי שארז ענה, העברת הבעלות לא תתאפשר והמערכת תחסום אותה באם קיימת אחת כזו.

אני לא יודע מתי הוא הסיר את השעבוד, אבל זה אמור לקחת עד רבע שעה (מניסיון) להתעדכן.

אבל מה קורה אם העברתי כבר כסף למוכר ובאנו לדואר וזה עדיין משעובד חח
מה הוא מחזיר לי כסף או מה עושים

פורסם

אני קניתי פעם רכב שהוסר לו השעבוד,

בזמנו היה מדובר בבנק,

מה שקרה זה שנסעתי עם בעל הרכב לאותו בנק, קיבלתי אישור הסרת שעבוד, ונסעתי לדרכי עם האישור הזה לדואר, עבר בעלות חלק ומהר.

אך מדבר במקרה מלפני כ12 שנה, לא יודע מה הנהלים היום.

פורסם

אתה יכול גם לבקש ממנו להוציא רשיון מעודכן בעמדת סופר פארם. אם אין שיעבוד ברשיון לא יופיע.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...