Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא זה כן סט קומפוננט ואפילו נשמע די טוב.

יצא לי לשמוע אותה סדרה רק גודל 5.25 ברנו מאגן II בלי הגברה על pioneer deh- 6700.

הסאונד מאוד נעים לאוזן:

בס חזק וללא עיוותים גם ללא שום איתום בדלת- הופתעתי לטובה כשגיליתי שהם מפיקים בס די נמוך ללא איתום וללא הגברה.

הטוויטר לא צורח לא דומיננטי ומשתלב יפה עם ה- mid.

והוא כן מגיע עם קרוס לטויטר ( אלי חסר חיתוך תדרים ל MID אבל חלק גדול של קומפוננטים מסדרות נמוכות מגיע רק עם חיתוך לטוויטר)

אני לא הייתי מפקפק ברמקולים לפני ששמעתי אותם וישר מוסיף עוד כסף בשביל לקנות משהו "מבוסס" רק משום שהמליצו לי.

שווה לבדוק אותם במיוחד בשביל מחיר של 325 שקל לדעתי קניה טובה.

T h e C a t

פורסם

אז לפי מה שאתה אומר אז יש לו קרוס אבל רק לטויטר אבל לפי מה ששמעת הטויטר צועק

ועם שווה לקנות את הסט הזה ב325 שקל (וגם בכמה חבר שלך קנה אותם ומאיפו)

פורסם

חבר שלי קנה אותו בדיוטי פרי במחיר שרשום באתר.

לדעתי הטוויטר לא צועק, חוץ מזה ניתן לטפל בטוויטר צועק, ברוב המקרים, על ידי כיוונים במקור שמע ומקומות התקנה לדוגמא לא להתקין קרוב לאוזן על הקורות הקדמיות או לחילופין לא לכוון את הטוויטר כלפי המאזין, אחרי כיוונונים פשוטים למדי של ה high, ה- mid וה- bass הגעתי לאיכות טובה. הבס היה די נמוך והטוויטר נעים ומשתלב. אני לא רוצה להגיד לך לך תקנה כי לכל אחד יש את האוזן שלו והטעם שלו ב- SOUND, אני אישית לא אוהב טוויטרים צורמים ודומיננטים וזה לא מה שהפריע לי בסט הזה. אם יש לך אפשרות תשמע את הרמקולים האלה, יכול להיות שימצאו חן בעינך ותרויח מהמחיר.

T h e C a t

פורסם

תודה רבה לך אני רק רוצה להיות בטוח שהם מגיעים עם כורס כי עם כן אז אני קונה אותם כי כתבו פה שם מגיעים בלי ושוב תודה רבה לך

פורסם

הם כן מגיעים עם קרוס, יותר נכון קבל שתואם לתדרי הטוויטר שעשו לו מעטפת מיוחדת כך שניתן יהיה לחבר אותו עם חוטים לטוויטר בפשטות.

פשוט היה פה לעג קל כלפי הקומפוננטים של PIONEER או שזה בגלל החוסר ידע ולכן נכתב שהם מגיעים בלי קרוס ושזה סתם זוג רמקולים וטוויטרים.

שוב, תשמע יכול להיות שתוהב.

T h e C a t

פורסם
הם כן מגיעים עם קרוס, יותר נכון קבל שתואם לתדרי הטוויטר שעשו לו מעטפת מיוחדת כך שניתן יהיה לחבר אותו עם חוטים לטוויטר בפשטות.

פשוט היה פה לעג קל כלפי הקומפוננטים של PIONEER או שזה בגלל החוסר ידע ולכן נכתב שהם מגיעים בלי קרוס ושזה סתם זוג רמקולים וטוויטרים.

שוב, תשמע יכול להיות שתוהב.

לא היה פה שום לעג ושום בטיח - אז תרגע ידידי, ו 14 שנים בתחום לדעתי הקנו לי "מעט" יידע...

ישנם קומפוננטים של פיוניר שנשמעים בסדר גמור אפילו, אבל הסט הזה - מגיע בלי קרוס, ואתה מטעה את הבחור הזה סתם.

בסך הכל יש קבל לטוויטר, אבל אין חיתוך פאסיבי למיד (קצת נוגד את רעיון סט הקומפוננט מלכתחילה)

במחיר קצת יותר גבוה במאה ש"ח תקנה סט עם קרוס...

גל

פורסם

אין לי שום זלזול בידע שלך ולא הטעיתי אף אחד כי אמרתי שהקרוס הוא קבל וחסר חיתוך ל- MID וגם אני לא בא לשווק פה את הסט הזה, רק אמרתי שהסט הזה נשמע טוב גם ללא הקורס סטנדרתי זה לא אומר שהבחור צריך ללכת ולקנות בלי שהוא שמע.

השאלה החשובה היא האם שמעת את הסט או שאתה פוסל אותו כי איננו מגיע עם קרוס "עממי" ?

ניתן גם ללא קורס לייצר רמקול שהענות התדר שלו תהיה תהיה מתאימה ל- midbase גם ללא קרוס.

T h e C a t

• תוכן חדש...