Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רופא ריאות מומלץ בצפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצב הריאות של אבי לא טוב ורוצה לנסות לעזור לו.

אולי יש למישהו המלצה על רופא ריאות מומלץ מאיזור הצפון?

תודה

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

אמנם לא בצפון אבל נראה לי שבשביל ייעוץ בנושא כזה שווה לנסוע למרכז.

ד"ר אמיר און.

רק בריאות.

• אהבתי 1
  • על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

היי לוקוס, מזמין אותך להתייעץ איתי ואשמח לעזור.

בעברי הלא רחוק - מפעיל מכון לשיקום ריאות בביה"ח גדול בארץ, עובד עם ומכיר את רוב רופאי הריאות באזור חיפה/צפון.

תרגיש חופשי לשלוח לי הודעה או לחפש אותי בפייסבוק - 'אוהד אוחנה שיקום ריאות'.

רק בריאות!

• אהבתי 3
פורסם

לא מומלץ. לא כי חלילה משהו בגנותה, אלא כי ילדים ומבוגרים זה שני עולמות שונים. 

הייתי הולך על רופא מבוגרים.

אם תפרט באיזו מחלה מדובר במידה וזה בסדר מבחינתך (פרטיות וכו'), אולי אכל להמליץ על מומחה, אולם במרכז בלבד. 

• אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

קודם כל באמת תודה על כל עזרה.

ראיתי שפרופ׳ לאה בנטור מתמחה בילדים ופה באמת מדובר באדם מאוד מבוגר.

רופא במרכז פחות יהיה ישים, כי זו נסיעה שיתכן ותהיה קשה לאבי ואני ממש בספק שיסכים.

לקח לי מעל חצי שנה לשכנע אותו ללכת לרופא ריאות.

בגדול, אדם מבוגר מאוד, מעשן כבד מאוד 60 שנה.

הלב והריאות במצב רע מאוד.

לא מאמין שניתן באמת לרפא, אני לחלוטין מבין את המצב שלו, רק רוצה להקל עליו ולו ובמעט.

היה לפני 10 שנים בפעם אחרונה אצל רופא ריאות, נתן לו משאף ומינון כלשהו, אמר לו בוא נתחיל עם זה... ומאז עברו עוד כ100k סיגריות בריאותיו וכנראה שעוד כמה מיני התקפי לב.

אולי שינוי תרופה/מינון יתן ניצולת טובה יותר של המעט שנשאר מהריאות.

זהו בגדול, עצוב.

אל תעשנו

• אהבתי 1

פורסם

לוקוס שמעת על פעילות שיקום ריאות? היום ניתן לעשות אותה מבלי לצאת מהבית.

ע"פ מחקרים - למחלות ריאה אין מרפא , והדבר היחיד שמונע התדרדרות ואפילו עוזר בנושא זה פעילות שיקום ריאות.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

מה זה "מבוגר מאד"?

עד כמה הוא משתף פעולה עם המטפלים והטיפולים שהומלצו? האם מגיע לרופאים אחרים באופן סדיר? על שאלות אלה ענה לעצמך, לא בפומבי.

באיזה איזור גר (ו"הצפון" זו הגדרה יותר מדי כוללנית), ובאיזו קופה חבר?

נשמע שהשלב הראשון הוא ייעוץ של רופא המשפחה, שיסתכל על התמונה הכוללת ויכוון אתכם.

ודרך אגב, רופאי ריאות הם זן די נדיר, יש בהם מחסור רציני.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

משתף פעולה.

לעשן הוא לא יפסיק לפני שיזדכה על הציוד.

יש לו תור לרופאת משפחה בשבוע הבא.

ביקשתי ממנו שיספר על ההדרדרות ויבקש הפניה לקדיולוג + רופא ריאות + שידבר איתה על חמצן, לא יודע אם זה משהו שרופא משפחה יכול להמליץ עליו, אבל לפחות להעלות את הנושא.

הבאתי לו מד סטורציה, כשהוא מרגיש לא טוב וקשה לו לנשום המד מראה מתחת ל90.

פחות חשוב הקופה, ברגע שיראה את התאריכים לתור לרופאים מומחים, אני אציע לו שנלך פרטי, לכן מחפש מראש.

קרדיולוג יש לנו, וגם הלכנו אליו פרטי כבר לפני שנה.

• תוכן חדש...