Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום עשיתי תאונה "קטנה" שהשביתה לי את הסובארו שלי. עכשיו יש לי 20 אלף אולי קצת יותר

המליצו לי על מיצובישי לנסר מה אתם אומרים על האוטו?

איזה שנים נכנס במחיר הזה?!

איך הוא למשפחה?!

טיפולים דלק הכול תגידו?!

ומה ההבדל בין סופר לנסר ללנסר רגילה!?

אולי יש המלצות אחרות בתקציב הזה?

בתודה אוהד :-)

פורסם

בחיפוש נכון תמצא שפע של מידע - התקציב שלך מספיק גם לסופר לנסר מוקדמת. שים לב לקולר שמן גיר, למצב הגיר האוטומטי בכלל (אם רלוונטי).

הלנסר והסופר לנסר מכוניות שונות לגמרי. הסופר עדיפה בהרבה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

שמתי לב שהלנסר נמכרת במחירים לא הגיוניים לעומת הסופר לנסר שהיא עדיפה בהרבה.

המנועים של המיצובישי הם סוסי עבודה.במקום עבודה קודם שעבדתי נסעו לנסרים עם למעלה מ-250 אלף ק"מ עם מנוע מקורי.

עם 20 אלף ש"ח אפשר למצוא סופר לנסר אוטומט 94.

הלנסר היא שתיינית דלק לא קטנה.לא יודע לגבי טיפולים.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

במקרה אני בעליו של לנסר GLX המועמדת למכירה.

קניתי אותה לפני 6 שנים ,ואינני מאוכזב ממנה ,אין לי כל תלונות רק תשבוחות.

מכונית אמינה,חזקה,לעניין הדלק אנחנו לא נוסעים הרבה ורוב הנסיעות שלנו בתוך העיר,עם מיכל מלא של 40 ליטר אני מעריך הרכב עושה כ-400 ק"מ.

בשיחה עם אחרים בעלי רכב דומה נאמר לי שזה די זול.

אני מאמין שזה נובע מכך שמיד כשקניתי אותה עשיתי לה טיפול יסודי,היתה לה בעיה של אכילת שמן,תקנו זאת ע"י החלפת הגומיות בשסתומים ומאז בלי העין הרע הכל טוב.הרכב עשה 202,000 ק"מ שזה פחות מהממוצע לרכב בשנתון שכזה.אני יד 2,ובעניין המחיר ניתן להתפשר.

אני רואה הרבה רכבים למכירה מסוג זה עם קילומטרז' נמוך ולא מובן לי כיצד?

נראה לי שיש שם איזה משחק,אולי מורידים את מד האוץ ,לא יודע.

זהו בגדול,אם את מעוניינת ניתן ליצור קשר בנייד 054-4544776.

אבי

פורסם

אני רואה הרבה רכבים למכירה מסוג זה עם קילומטרז' נמוך ולא מובן לי כיצד?

נראה לי שיש שם איזה משחק,אולי מורידים את מד האוץ ,לא יודע.

אבי

רק לידע כללי.. רכבי הוא סופר לנסר 93 GLXI הם 96K מד אוץ בלי משחקים ובלי תעלולים... לא כל מי שלא נוסע הרבה מרמה ידידי...

בכל מיקרה לדעתי ממולץ בחום על סופר לנסר רק דבר מאוד חושב לעשות הוא לבדוק את הגיר האוטומתי כי בדרך כלל הוא הראשון למות.

בכול מיקרה בהצלחה בקניה (למי שרוצה לקנות ^^)

המשך יום נעים!

• תוכן חדש...