Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 שעות, boy23 כתב:

וולקאם טו יזראל

אין ספק שנציגי מכירות במגרשי רכב בכל העולם מעולם לא הוציאו דבר שקר מפיהם. 

• אהבתי 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

נא לא לשכוח שיש (לפחות) שלושה מחירונים בארץ.

-יד 2

-יצחק לוי

-משרד התחבורה

מבלי לגרוע מכך שסביר מאוד להניח שהנציג משקר בפנים, יכול להיות שהוא הולך לפי המחירון שנוח לו ספציפית לרכב במדובר.

פורסם

מזכיר לי חוויית קניה של רכב (לטיול חוצה אירופה) במגרש קטן בלונדון:

יהודי חרדי שרק הדגיש לי את החסרונות של כל דגם.

לא פלא שלאחר שנתיים חזרתי אליו לקנייה נוספת.

עושה רושם שרוב הסוחרים עובדים על לקוחות חד פעמיים בלבד....

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 6 שעות, אורח לרגע כתב:

מבלי לגרוע מכך שסביר מאוד להניח שהנציג משקר בפנים, יכול להיות שהוא הולך לפי המחירון שנוח לו ספציפית לרכב במדובר.

אצל אחד הנציגים ששיקר לי בקשר למחירון של הרכב שלי, התשתמש בחוברת של לוי יצחק, וכשביקשתי ממנו את החוברת והיה מחירון אחר ממה שהוא אמר,  הוא טען שהוא לא שם לב והסתכל על גרסת הבסיס במקום המאובזרת(למרות שרמת הגימור מופיעה ברשיון הרכב, וכך גם אמרתי לו מה רמת הגימור). 

פורסם
לפני 18 שעות, ch2856 כתב:

ברגע שמישהו יגיע עם זה לבית משפט

בכלל לא בטוח שבית משפט יפסוק לטובת הקונה.

המחירון נגיש לכל ויתכן שמשפטית יפול תחת קטגורית ״יזהר הקונה״.

• אהבתי 2
פורסם
בתאריך 13.7.2021 בשעה 09:57, סלע כתב:

אם כבר רוצים רכב ממגרש, לבדוק רחוק ממיקום המגרש.

זה באמת נהוג שהמגרש משחד את כל המכונים הקרובים אליו?

פורסם

בד"כ לא משחד - אבל מגרש שמביא עשרות לקוחות בחודש אולי יזכה ל"עיגול פינות" בבדיקה של כלי רכב המגיעים מהמגרש שלו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

הם מחרטטים חבל על הזמן. אבא שלי עשה טרייד בזמנו וישבנו מול מוכר שחתך את המחיר על ימין ועל שמאל. הרכב היה שווה 46-47 לאחר הפחתה של הקילומטראז  לפי לוי יצחק . 

היו כאלה שרצו לקנות במחיר הזה (אנשים פרטיים) אבל כדי לחסוך כאבי ראש (לקבוע עם אנשים , ללכת למכון בדיקות ועוד מלא דברים) אבא שלי העדיף ללכת למגרש.

המוכר בטרייד אומר :כמה יתנו לך עליו? 35 אלף? ואני מגזים. אם יבוא לך עכשיו מישהו עם מזומן 30 אלף אתה תמכור לו ותגיד לו תודה. חייכתי אמרתי לו תודה ולאבא שלי לקום וללכת למגרש אחר.

הוא אמר לנו 'שבו שבו' קמנו והלכנו.

עריכה אחרונה על ידי netanel1014
  • אהבתי 2
פורסם
לפני 9 שעות, netanel1014 כתב:

המוכר בטרייד אומר :כמה יתנו לך עליו? 35 אלף? ואני מגזים. אם יבוא לך עכשיו מישהו עם מזומן 30 אלף אתה תמכור לו ותגיד לו תודה

אה, ולו יש קונה פראייר בכיס שכבר יבוא לשלם 10-15 אלף שקל יותר? לא. הוא יכול להיות ישר ולא לזלזל באינטליגנציה של הלקוחות שלו. הרי אנשים מבינים שעל הנוחות הזו הם משלמים אלפי שקלים, שעוברים לסוחר.

בתאריך 13.7.2021 בשעה 14:08, zvit כתב:

למי שמחפש הרבה החוברת נוחה יותר לשימוש.

רק אם אתה מסתכל על מחירון בסיס

לך תזכור כמה מורידים ומעלים בכל סעיף...

פורסם (נערך)

הבעיה שסוכני מכירות שם בכלל לא מבינים ברכבים שהם מוכרים

מספרים להם כמה נתונים יבשים והם פשוט מדקלמים אז איך אתה רוצה שקיפות?

תשאל אותם איך ממלאים מים בווישרים והם יגמגמו לך

עריכה אחרונה על ידי boy23
פורסם

כי הם סוכני מכירות, לא אנשי שירות. גם המוכר במחסני חשמל לא בהכרח ידע איך להחליף את פילטר המים במקרר.

סוכן מכירות אמור להכיר היטב את תכונות המוצרים שהוא מייצג, לאו דווקא את תפעולם - בשביל זה יש אנשים שתפקידם למסור את המוצר ולתת את התדריך (ואולי, על הדרך, למכור לך קצת שמן נחשים ייעודי). וחוץ מזה, הוא יתעלם ממוצרים מתחרים, אלא אם הוא משווק גם אותם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

בכל מקרה המחירון הוא רק המלצה. משם אפשר לרדת בכיף.

לשוק יש חוקים משלו וכדאי ללמוד אותם . 

המחירון לא מעניין אותך , זה מעניין רק את חברת הביטוח שלך.

מה שמעניין אותך זה מה יכתב בחוזה אחרי מו"מ עצבני הסכום הסופי .

בטח גם אמר שהמצבר חדש (אבל האוטו לא מניע)

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...