Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבים עם פנסים מוזרים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטוח קרה לחלקכם, אתם נוסעים בלילה והרכב שמאחוריכם לא מפסיק לעמעם לכם, לשנות צבעים של האורות

אני חייב להבין מה זה הדבר הזה? מסתבר ששאלתי חברים ואני לא היחיד, כאילו הנורה דפוקה ושמתי לב שזה קורה ברכבים חדשים בעיקר

כאילו משנה את הבהירות תוך כדי וגם לפעמים הצבע הופך מכתום לכחול וכו'...

תודה לעונים

פורסם

הוא לא מעמעם כלום, יש לו עדשה (להבדיל מרפלקטור, או מחזיר אור) והזווית שבה אתה רואה אותה משתנה, תנסה להיזכר בכתה ד' כשהראו לך מנסרה, או בחורף שהיה כשראית קשת, אותו עקרון.

הנה תמונה של פנס אחד בו יש את שני האלמנטים אם לא הבנת על מה אני מדבר:
Do LED Bulbs Work in Projector Headlights? - LED & Lighting Info

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

לפעמים זה קורה בכבישים משובשים או בגלל במפרים. וככל שהפנס עוצמתי יותר זה יותר מורגש.

עריכה אחרונה על ידי GT-40

drive like a LADY, shift like a BOSS

פורסם

הפנס לא עוצמתי יותר, זו יכולה להיות אותה נורה, או לפעמים זה פנסי זינון (ואז דווקא נדרש פחות כח, 35 וואט במקום 55).
מה שהם כן - זה ממוקדים יותר, וזה תפקיד העדשה - למקד את קרן האור.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 8 שעות, GT-40 כתב:

לפעמים זה קורה בכבישים משובשים או בגלל במפרים. וככל שהפנס עוצמתי יותר זה יותר מורגש.

אני גר ביישוב שכל 5 מטר יש באמפר, אני מודע לחלוטין שברגע שרכב עולה על באמפר הזווית של הפנסים גורמת לזה להראות כמו אור גבוה. לא מדבר על זה, איזה משתמש פה כתב שזה המיקוד של הפנסים וזה הסבר דווקא הגיוני. זה מציק ברמות לסוע מלפני רכב כזה, באיזהשהו מובן זה מסנוור פשוט...

פורסם

זה בעיקר בפנסי קסנון, נחמד בתור הנהג, פחות לנהג ממול.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הרבה פעמים אני מרגיש כאילו שמנסים לסנוור אותי ואז אני קולט שההוא מאחוריי סה"כ התנדנד על איזה באמפר.

משתדל לעזור

פורסם
לפני 4 דקות, המחליף כתב:

הרבה פעמים אני מרגיש כאילו שמנסים לסנוור אותי ואז אני קולט שההוא מאחוריי סה"כ התנדנד על איזה באמפר.

כבר הזכרתי בתגובה מעל, לא מדבר על זה. הלוואי וזה היה המצב חחחחחח אני גר ביישוב שכל 5-10 מטר יש באמפר, לא תופעה נדירה לחוות את זה. 

מדבר כמובן על הכבישים הפתוחים ללא שיבושים בכביש, זה לא קורה אפילו כזה הרבה אבל שזה קורה, חוויה נוראית 😕

• מעניין 1
פורסם

לצערי פסי האטה לא מאד נהוגים ברוב העולם, לא בתדירות כמו אצלינו (אולי באנגליה במרכזי ערים, אבל שם לא תסתנוור) ולכן יצרני מערכות התאורה לא ממש מתייחסים לזה, עם הזמן אנחנו נעבור לתאורת לד ואולי גם מטריצות לד ואז הסבירות לסינוור תקטן (בתנאי שהיצרנים ידעו לחבר את חיישן התאוצה ברכב לפנסים - אבל שוב, אין ממש דרישה כזאת בשוק לדעתי).

אני עדיין מוצא שרוב המסנוורים (ו80% מהנסועה שלי היא בדרכים לא מוארות בלילה) זה המפגרים שמעמיסים את האוטו ולא יודעים מה עושה החוגה הקטנה משמאל להגה או כאלו שעברו תאונה והפנסים שלהם פשוט לא מכוונים.

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...