Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות לגבי חשש מנהיגה

eitanks
שימו לב! השרשור הזה בן 1220 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי,

אני בן 24, ויצא שלא נהגתי על רכב פחות או יותר מאז תקופת המלווה (שגם אותה עשיתי במאוד חפיף) לפני 5 שנים.

כרגע אין לי אף אחד שמבין ברכבים מסביבי, ולאף אחד במשפחה אין רכב.

אני תקוע מול שתי בעיות כרגע:

א. אני מאוד מפחד לעלות על רכב ולנהוג, ואני לא יודע איך לפתור את זה. חשבתי על ללכת למורה נהיגה אבל אני חושש שהוא רק יפחיד אותי יותר כדי לסחוט ממני כסף על שיעורים, מעבר לזה שזאת עוד הוצאה של כסף שחבל לי לעשות. 

ב. אני רוצה לקנות רכב משומש, אבל בגלל בעיה א' אני לא יכול לקחת אותו לנסיעת מבחן, או אפילו להביא אותו אליי הביתה.

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא

תודה מראש! :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מהמורה הקודם שלך היית מרוצה?

לדעתי זאת האפשרות הטובה ביותר,לקחת מספר שיעורים וזהו.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יש חבר/שכן/בן משפחה עם רכב אולי תנסה לבקש מהם סיבוב ואפילו להיות איתך ברכב, נסיעה של חצי שעה- 40 דקות סביב השכונה או באיזורים רגועים אצלך בסביבה.
במידה ואין משהו כזה, בהחלט אפשר לקחת שיעור-שניים אצל מורה ולהסביר לו על הבעיה, אין סיבה שהוא יגרור איתך בשיעורים כי בסופו של דבר אתה עושה את זה בשביל עצמך ולא בשביל לעבור טסט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה עוד מישהו ששאלה אותו דבר לגביי ה "מפחד לנהוג", שמע, בסופו של דבר, כמו כמעט כל דבר, הפחד יעלם עם הזמן, סיפרתי באותו שרשור שאפיחו שלא הייתי צריך מלווה, הייתי בן 29, ו הרכב שאבא שלי ו אני קנינו 60/40 (אני 60), הוא עדיין לא נתן לי לנהוג לבד בשבוע הראשון שהיה לי רישיון (שאגב, היום ששילמתי בדואר על הרישיון זה היום שקנינו את הרכב), רק אחרי שבוע פשוט לקחתי את הרכב בפעם ראשונה לבד ו נהגתי על 65 באיילון, עם 2 ידיים על ההגה ו עם מוזיקה ממש נמוכה ו נתיב הימני כמו ילד טוב, ככה המשכתי, ממש מהר יחסית תפסתי ביטחון וזהו, אין מה לעשות, אתה פשוט חייב לנהוג, זה הכל.

לגבי הקניה של רכב, זה כן קצת יותר בעיתי, אבל בטוח שיש איזה חבר 1 לפחות ש מבין קצת ברכבים ו יכול לבוא איתך ו לעזור לך.
2 חוקים הכי בסיסים, לא להאמין לבדיקה רכב שמביאים לך, אם את, ממש מעוניין ברכב, תעשה בדיקה במקום שאתה בוחר, ו לבדוק רישיון רכב, שלא יגידו לך שזה יד ראשונה ואז תגלה שזה יד שלישי למשל.
יש מספיק אשכולות פה בפורום כדי לדעת איל בודקים וזה.

בהצלחה.

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 24 דקות, M H כתב:

תקח רכב מהשכרה, ותעשה ביטול השתתפות עצמית ☺️

כי כשעולים על המדרכה ודורסים ילד עם רכב השכרה זה יותר כיף.

אם יש חשש מנהיגה אז או מורה לנהיגה או מדריך נהיגה. לא משחקים עם דברים כאלה.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נתקלתי בכמה אנשים בעלי "חשש נהיגה" , ברוב המקרים הם לא מסכנים את הילדים מסביב.

הפחד בדרך כלל , שלא ישרוט איזה רכב במעבר צר, תאונות "נשיקה" וכדומה. יש לו רישיון , לא? (סתאאם זה לא אומר כלום.)

יש - כמו כל דבר - יוצאים מן הכלל.

---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהנחה שהחשש מהנהיגה הוא חוסר ניסיון ולא חרדת נהיגה.

מאמין שכמה שיעורי נהיגה יחזירו אותך די במהרה לנקודה שקיבלת את הרישיון, ומשם לצבור ניסיון בצורה זהירה כמו כל נהג חדש.

אם יש תלמידי נהיגה שלמדו לנהוג תוך 28שיעורים אז אין סיבה שכדי לחזור לנקודה ממנה עברת טסט יקח יותר מזה.

אל אף שאתה יכול לשכור רכב/לקנות רכב וליסוע בלי מלווה. אל תעשה את זה כרגע.

עריכה אחרונה על ידי windows
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1220 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...