Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב עד 70,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכל חברי הפורום היקרים ,
אני רוצה להתייעץ אתכם לגבי קניית רכב פרטי עד סכום של 70,000 ש"ח .
אני לא מבין הרבה בתחום אבל כמה דברים שחשובים לי הם שהרכב יהיה עם גיר אוטומטי , שיהיה בטוח לנהיגה עם דברים כמו תיקון סטייה מנתיב , אזהרה אם יש רכב מאחד הצדדים בנקודה מתה וכו .
רוב הנסיעות יהיו עירוניות אבל פעם בשבועיים תיהיה נסיעה של שעה וחצי לכל כיוון או משהו כזה אז רצוי שיהיה נוח לנסוע איתו גם למרחקים ארוכים יותר.
לא יודע אם זה רלוונטי מבחינת השנתון של הרכב אני רוצה שתיהיה לי אפשרות לחבר את האייפון בבלוטוס כדי לראות את הוויז על המסך ברכב , לשלוט על המוסיקה וכו .
אשמח לקבל המלצות על רכבים אמינים שעונים על הקריטריונים בתווך המחירים האלה (אפשר קצת יותר או פחות) .
לגבי מהיכן לקנות - לדעתכם עדיף לקנות מחברת ליסינג או מאדם פרטי?
כמה קילומטראג' נחשב סביר פר שנה שהרכב על הכביש?

עריכה אחרונה על ידי conure
פורסם

אני בהתלבטות דומה, כרגע נוטה לכיוון טויוטה אאוריס היברידית סביב שנתון 2016.

בגדול נסועה ממצועת של רכב זה 20K ק"מ בשנה - אז משנתון 2016 אצפה שהרכב יהיה בערך 100K ק"מ.

פורסם

יש העדפה לקטגוריה מסוימת?

כמה אנשים יסעו לרוב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 2 דקות, yulianx כתב:

יש העדפה לקטגוריה מסוימת?

כמה אנשים יסעו לרוב?

בד"כ יסעו ברכב 1-2 אנשים לעיתים רחוקים יהיו אולי 3-4
לגבי הקטגוריה אין לי מושג , אני מניח שאין רכב קטן עם כל אביזרי הבטיחות האקטיבית ושאר הפינוקים שיש ברכבים גדולים יותר (יש לי ניסיון עם מאזדה 3 ואני ממש נהנה לנהוג עליה , גם נוחה וגם כל האביזרים והמולטימדיה מצוינים בעיני ) אז אולי מה שאני מחפש זה יותר לכיוון המשפחתית? 
אני אוסיף עוד שאלה לפוסט שלי - אם אני ארצה לקנות רכב חדש מהחברה יש משהו עד אזור הגג 100K שעונה על הצרכים שלי?
תודה 

פורסם

בשביל רכב חדש מהחברה תצטרך לכוון לכיוון ה 107 אלף בערך לקטגורית הסופר מיני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 16 דקות, yulianx כתב:

בשביל רכב חדש מהחברה תצטרך לכוון לכיוון ה 107 אלף בערך לקטגורית הסופר מיני.

תודה , מה לגבי יד 2 משפחתית שעונה לצרכים שלי? יש לך המלצות על דגם/ים ?

• תוכן חדש...