Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שוקלים לרכוש ג׳יפון.

זוג עם ילד בן 2 עם אופציה לתוספת בעתיד :)

עיקר הנסיעות הן באיזור גוש דן (גבעתיים, רמת השרון תל אביב). רוצים רכב שיהיה קל לחנות איתו בתל אביב. חשוב שיוכל לסחוב גם נסיעות רציניות לפעמים למשל לאילת או ירושלים, זה לא קורה הרבה אבל לא רוצים לסבול.

חשוב שיהיה מרווח כי לפעמים נוסעים עם ילדים + תיקים + עגלות + סבתות...

כמובן בטיחותי מאוד ואמין מאוד. צריכת דלק לא פקטור כל כך משמעותי בשבילנו.

תקציב גמיש בין 80 ל120. מניח שנכוון לרכב בן 3 בערך.

שמענו על דגמים כמו קונה של יונדאי וcx5 של מאזדה. יש עוד בקטגוריה הזו? מה ההבדלים המהותיים ביניהם?

פורסם

יונדאי קונה ג'יפון יותר קטן, אבל יחסית חזק . הוא בקבוצה עם סוזוקי ויטרה, פי'ג'ו 2008, רנו קפצ'ור.
יש גם סוזוקי קרוסאובר טורבו, רכב שעונה לא רע לבקשות שלכם, אבל ללא מערכות בטיחות אקטיביות.
המקביל של מאזדה CX5 מבית יונדאי זה טוסון. והאח התאום של טוסון מבית קיה - ספורטאז'.
באותה הקבוצה יש גם מיצובישי ASX/ אקליפס קרוס, ניסאן קשקאי, רנו קאדג'ר.
ויש גם קיה נירו - היברידית.
מבחר לא קטן, לכל רכב יתרונות וחסרונות שלו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תבנו סדר עדיפויות.
תתחילו מגודל הרכב ( כולל בגאז' ).
אחרי זה תחליטו מה חשוב יותר ועל מה ניתן להתפשר :
אמינות, נוחות, צריכת דלק, ביצועים, הימצאות של מערכות בטיחות, סחירות ( כמה שנים הכוונה להמשיך עם הרכב ) , אולי אבזור נוחות שלדעתכם חובה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אחרי כמה נסיעות מבחן על טוסון, cx5, ספורטאז׳ ו3008 אנחנו מרגישים שהפיג׳ו הכי נוחה מרווחת ומאובזרת. גם משרשורים פה בפורום ומבחני השוואה אני מקבל רושם שהיא מאוד מוצלחת.

שמעתי ביטויים כמו "הצרפתים רואים הרבה מוסך" או "חלקי חילוף מאוד יקרים" אבל אני לא מוצא בסיס לטענות האלה. 

• לא הבנתי... 1
פורסם

בתור בעלים של 3008 3 שנים,מעולם לא נכנסתי למוסך מעבר לטיפולים השנתיים.

עלויות הטיפולים ממוצעות.

אני מאד מרוצה מהרכב.

פורסם

אם אהבתם את הפיג'ו אני מציע להעיף מבט גם על ה-C5 של סיטרואן. הרכבים כמעט זהים, הסיטרואן קצת יותר זולה אבל יותר מאובזרת.

שני חסרונות עיקריים שמצאתי בסיטרואן (ואני מניח שקיימים גם בפיג'ו):
- המזגן, לא רק שהתפעול דרך המסך לא תמיד נוח, הוא גם מרגיש חלש ולוקח לו זמן רב לקרר את הרכב.

- צריכת הדלק במנוע בנזין הרגישה לי קצת כבדה, אבל אולי זה כי אני רגיל לרכבים עם מנועים בעלי נפח קטן משמעותית.

פורסם (נערך)

התלונה על המזגן בסיטרואן היא ידועה,לא ברור כי בפיגו המזגן מקפיא.

יש שינויים מסויים בין החברות אפילו שמדובר למשל על אותה יחידת הנעה.

עריכה אחרונה על ידי ronrcz
  • תוכן חדש...