Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

באחת המכוניות במשפחה (קורולה 2007) התנתק ריפוד הבד מגג הרכב.

אנחנו מעוניינים לנסות לתקן את הגג בעצמנו. לצורך כך צריך לקנות ריפוד חדש.

מצפיה בסרטונים ביוטיוב, כולם ממליצים לקנות ריפוד ייעודי שמיועד לשימוש ברכב ומגיע כבר עם ספוג מודבק עליו.

איפה ניתן לקנות ריפוד מהסוג הזה? רצוי באזור חיפה והקריות.

גם טיפים על התהליך יתקבלו בברכה.

תודה!

"ai motoare capul doare"

פורסם

מצטרף לשאלה.

ד"א יש בפורום הטכני מדריך של מישהו שעשה פרוייקט כזה בעצמו לפני כמה שנים, ממליץ לך להעיף מבט. 

הוא המליץ על חנות בחולון שפעם אחרונה שדיברתי איתה לא החזיקה את הבד במלאי. 

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

היה בפורום (אני לא מוצא כרגע) מישהו שהשאיר את הריפוד הישן וקנה סוג של בורג/ניט/תפסן להידוק הריפוד הישן לגג..

אולי מישהו זוכר וימצא את זה היה שם גם קישור לקניה באלי אקספרס

פורסם (נערך)

תודה על התגובות.

הריפוד ברכב התנתק בכמה מקומות כך שלחבר נקודתית עם בורג (או משהו דומה) לא יעזור. בכל מקרה מדובר בתהליך התיישנות ככה שגם אם אחבר עם ברגים איפה שנפל, השאר יפול במוקדם או במאוחר, לכן אני מעוניין כבר להחליף את כל הריפוד.

לפני שעתיים, shakedi כתב:

מצטרף לשאלה.

ד"א יש בפורום הטכני מדריך של מישהו שעשה פרוייקט כזה בעצמו לפני כמה שנים, ממליץ לך להעיף מבט. 

הוא המליץ על חנות בחולון שפעם אחרונה שדיברתי איתה לא החזיקה את הבד במלאי. 

מצאתי פרויקט כזה בפורום, אפילו על קורולה (נראה שזאת בעיה נפוצה אצלן), אבל קיויתי למצוא את הבד במקום קרוב יותר ממה שהמליצו שם. עם זאת, אני מבין שגם אצל ז'ק ורון שהומלץ שם אין חומר כזה למכירה. אם זה כזה נדיר אני מוכן לשקול גם הזמנה מחו"ל, הבעיה ששם קשה לדעת אם מדובר בחומר איכותי.

עריכה אחרונה על ידי RedLabel

"ai motoare capul doare"

פורסם

אני עשיתי את זה לבד לאוטו שלי.

את החומרים רכשתי מחנות בחולון, אם אני לא טועה זאת היתה ורון וז'ק, אבל עברו מאז לדעתי 10 שנים.... הלכתי עם חלק מהריפוד והתאימו לי בד אחד לאחד.

את פנים הגג פירקתי לגמרי והדבקתי את הבד באמצעות ספריי דבק מיוחד.

העבודה יצאה מעולה, שים לב בעיקר לצדדים (תעבור את השפה ותקפל פנימה) ותיאזר בהמון סבלנות, זה דורש קצת מיומנות וידיים טובות.

פורסם

האמת שלא חשבתי על האופציה של להזמין מחול, אבל חיפוש זריז באליאקספרס מראה שזאת לגמרי אופציה ואפילו לא מאוד יקרה - https://www.aliexpress.com/item/4000383181378.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.2ec8591ckCftMV&algo_pvid=b67dbbba-01a3-4a2a-8151-12ac0a72724e&algo_expid=b67dbbba-01a3-4a2a-8151-12ac0a72724e-0&btsid=2100bdf116194672982716135e5344&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_

ד"א כשדיברתי עם ז'ק ורון הם הפנו אותי למישהו אחר שלצערי אני לא זוכר את שמו, בזמנו לא היה לו את החומר גם אבל הוא אמר שאולי יהיה לא בהמשך.

אופציה נוספצ היא ללכת לרפד שעושה עבודות מהסוג הזה ולנסות לקנות ממנו את חומר הגלם / לשאול אותו מאיפה הוא קונה

בהצלחה!

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

• תוכן חדש...