Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה . ראשית אפתח בכך שנכון להיום יש לי קיה סיד 2016 סטיישן דיזל

הרכב אצלי 5 שנים ובעיקר אצלי אשתי וביום יום מבצע נסיעות קצרות ובסופי שבוע נוהג בו יחד עם המשפחה.. אני מאוד מרוצה מהרכב.. נעים חזק יחסית  למשפחתית 140 כס וחסכוני אזור 14 קמ לליטר.. ולדעתי אמין בנתיים רק טיפולים ( טוב האמת סהכ נסע 50k)

לאחרונה אני פוזל לכיוון רכבי הsuv עם כל הפינוקים כמו למשל שמירת נתיב, התרעה על שטח מת, כיסאות מחוממים וכו'..

בעיקר נדלקתי על הניסאן אקסטרייל שיש לו רמת אבזור מפנקת מאוד ברמת גימור טקנה ויש גם דגם שהוא 2 ליטר עם 4*4 לצערי הוא לא נפוץ וקשה למצוא למכירה (מחפש 2018 זה הצורה החדשה).. מה שנחמד בו שהוא מרווח מאוד , לא באמת יש לי צורך ב7 מקומות אבל זה בטח יהיה נח יותר ככל שהרכב גדול יותר.. מה שממש אהבתי זה המצלמה 360 לאשתי (שהיא אגב נהגת אמנם לא חדשה אבל אין לה הרבה ניסיון) 

א. האם יש למישהו ניסיון עם הדגם 2 ליטר? 

אני יודע שהטענה לרעה על הרכב הזה בעיקר רעש מנוע חזק בתוך תא הנוסעים.. זה נשמע מבאס.. השאלה אם ב1.6 יש תלונות אז בטח ב2 ליטר זה חמור אף יותר

וגם האם מישהו יודע אם לדגם 2018 יש מיכל נוסף לאוראה? אם כן זה עוד משהו להתעסק איתו 

ב.מנגד יש את האוטלנדר החשמלי שלדעתי עונה על רוב הדרישות יש לו יתרון גדול שהוא שקט יותר.. במידות ושאר הדברים אני מוצא אותו מאוד דומה לאקסטרייל..

השאלות לגביו האם זה שהוא חשמלי הופך את זה לנסיעה מורכבת יותר ? אני מפחד גם להתאכזב מההאצה שלו? 

והאם מבחינת מפרט רמת האבזור שלו נמוכה מהאקסטרייל? כמובן מדבר על הרמת גימור הגבוהה של האוטלנדר.. נראה לי זה סופרים..

ומה בדבר לגבי צריכת הדלק והאמינות של שני הרכבים 

תודה מראש

נ.ב

הרכב עתיד לעשות 10k בשנה

פורסם

לי יש איקס טרייל 2018 אבל 1600, לא הרכב הכי שקט אבל בטח לא טרקטור כמו שעושים ממנו, מחוץ לעיר אני מכניס להילוך 7 ידני מה שמוריד את הטורים ומשפר את צריכת הדלק, אצלי עושה בסביבות 1/13 אבל רוב הנסיעות שלי מחוץ לעיר עם רגל מאוד כבדה על הגז.

פורסם

לאבי יש את האאוטלנדר צריכת דלק 1:12,רכב אמין מאוד וגם מכיוון שמיוצר יחסית הרבה שנים ושיפרו אותו כל הזמן.

האקסטרייל קצת יותר יקר מהאאוטלנדר.

האקסטרייל עד לא מזמן ה suv הכי נימכר בעולם !

האאוטלנדר שיגיע בסוף 2021 בנוי על פלטפורמת ניסאן אקסטרייל:מנוע וגיר של ניסאן ומכלולים נוספים של אקסטרייל.

האאוטלנדר החדש יש חוות דעת שהוא טוב יותר מהאקסטרייל החדש.

• תוכן חדש...