Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נעים מה שאתה מספר ומאחל לך מכירה קלה ונעימה.

ובתור הלצה, לי זה מעולם לא קרה כי אף אחד לא רוצה לקנות צרפתי. 😁

• מצחיק 9

פרנקופיל מושבע!

פורסם
לא נעים מה שאתה מספר ומאחל לך מכירה קלה ונעימה.

ובתור הלצה, לי זה מעולם לא קרה כי אף אחד לא רוצה לקנות צרפתי. [emoji16]

ואז אומרים שאין יתרונות בצרפתיות.
  • אהבתי 2
  • מצחיק 5
פורסם
לפני 10 שעות, Arteko כתב:

קודם כל אל תתרגש מכל השיחות האלה , מקסימום תחסום את המספר.

אל תיפגש עם מישהו שאתה מרגיש לחוץ ממנו ועצה שלי תמיד להיפגש במיקום סטרילי ( חניון בקניון פתוח הכי טוב, מקומות פתוחים עם הרבה אנשים).

ואם אתה לא חייב את הכסף דחוף אל תמהר לבזבז את הזמן על כל אחד שמביא התעניינות ( כלל מספר 1 במכירות זה להתאמץ רק על אנשים שאתה מרגיש שהם רלוונטים לסגירה)

הכי טוב זה בתחנת משטרה. בארה"ב יש יוזמה בשם SafeTrade Stations שבה תחנות משטרה מקצות איזור לביצוע עיסקאות בבטחון.

• אהבתי 1
  • מעניין 5
  • רעיון טוב! 3
פורסם

אני כבר מדמיין את הסיטואציה עוד איזה שנתיים שארצה למכור את הDS - אם זה לא יהיה במגרש - קולטים אותי מאיים על הרוכש הפוטנציאלי שהוא קנה ממני את הרכב. 

ובנימה זו - הקלטה של שיחה היא בעייתית משפטית - אם אתה נדרש לתת הסכמה או למסור פרטים אתה גם צריך לדעת מראש שאתה מוקלט - אז כבר כאן אל תתרגש. 

אבל נראה ששוק הרכב יד 2 הפרטי הדרדר לתהומות חדשים. 

וואו. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 1 דקה, lanosforce כתב:

ובנימה זו - הקלטה של שיחה היא בעייתית משפטית - אם אתה נדרש לתת הסכמה או למסור פרטים אתה גם צריך לדעת מראש שאתה מוקלט - אז כבר כאן אל תתרגש. 

בישראל זה חוקי להקליט שיחה על ידי אחד המשתתפים, אין צורך ששאר המשתתפים יסכימו להקלטה או אפילו ידעו עליה.

https://www.dotcall.co.il/call-recording-laws

• רעיון טוב! 2
פורסם

לא בטוח אם זה נכון כשמדובר בשוק פרטי. 

אני זוכר שהיה לי וויכוח עם מוביל שהתעקש שהסכמתי לו למשהו ועמדתי בתוקף שלא והוא ניגש ובדק את ההקלטה של השיחה - במשיבון ובטלפון שלו באמת לא זכור לי שהיתה כל הודעה שהוא מקליט אבל באותו מקרה זה היה הדבר היחיד שהוכיח לו שהוא טעה ולא אני. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 8 דקות, lanosforce כתב:

אני כבר מדמיין את הסיטואציה עוד איזה שנתיים שארצה למכור את הDS - אם זה לא יהיה במגרש - קולטים אותי מאיים על הרוכש הפוטנציאלי שהוא קנה ממני את הרכב. 

וואו. 

אתה צריך אימונים בקרב מגע, צעקות לא יספיקו. פשוט תפרסם סובארו dl למכירה כשהקונה יבוא ויראה שזה ds ויתחיל לברוח, קפיצה באוויר בעיטה לראש ומיד חניקה עד שהוא מסכים לקנות.

• אהבתי 2
  • מצחיק 2
  • מעניין 1
פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, lanosforce כתב:

לא בטוח אם זה נכון כשמדובר בשוק פרטי. 

אני זוכר שהיה לי וויכוח עם מוביל שהתעקש שהסכמתי לו למשהו ועמדתי בתוקף שלא והוא ניגש ובדק את ההקלטה של השיחה - במשיבון ובטלפון שלו באמת לא זכור לי שהיתה כל הודעה שהוא מקליט אבל באותו מקרה זה היה הדבר היחיד שהוכיח לו שהוא טעה ולא אני. 

קראת את הקישור שצרפתי? החוק בישראל הוא חד משמעי. מותר להקליט כל שיחה שאתה משתתף בה (פרט כמה לכמה חריגים שלא רלוונטיים לדיון פה) ואין צורך לידע את שאר המשתתפים בשיחה שהיא מוקלטת.

לפני 7 דקות, utsur כתב:

אתה צריך אימונים בקרב מגע, צעקות לא יספיקו. פשוט תפרסם סובארו dl למכירה כשהקונה יבוא ויראה שזה ds ויתחיל לברוח, קפיצה באוויר בעיטה לראש ומיד חניקה עד שהוא מסכים לקנות.

אתה צריך למצוא את מי שאימן את יהודה משי זהב להתחמק מעשרה בריונים של משמרות הצניעות כדי להצליח במשימה.

עריכה אחרונה על ידי eladts
פורסם

קראתי - השימוש בזה מאוד מוגבל לפחות ועדיין הסכמה להפגש היא איננה הסכמה לבצע עיסקה. מעשה של ביריונות מראש מסתמך על פחד.

סיטואציה מאוד לא נעימה - הדבר הכי לא נעים שקרה לי אי פעם בעסקת רכב זה שבאו שני אנשים, ביקשתי שלא ישלחו ידיים למנוע - עשו מה שעשו ואח"כ התחילו לי בעיות הצתה. 

ולי באופן אישי היה לא נעים כשניגשתי לרכב שהייתי מעוניין לרכוש ולא הצלחתי להזיזו מהמקום - אח"כ התברר שנקרע כבל גז והגברת ביקשה ממני לשלם על תיקון, כמובן סירבתי. אבל כמה לא נעים. 

Pioneer TS-X150

פורסם (נערך)

אני מכרתי פעם גולף 97, 1.8 במצב פיזי יחסית ירוד, אבל המנוע והגיר(ידני) עבדו מצויין, באו שלושה חבר'ה "מהדרום", סיכמנו על מחיר מסויים בטלפון(נראה לי 4.5 אלף) כמובן שעשו סיבוב על הרכב בשכונה הומת אדם בשעה 18 בערב, שכלל מהירות מופרזת, נסיעה מסוכנת ליד הולכי רגל, משכו הילוכים כאילו הם בדראג רייס, הרימו בלם יד תוך כדי סיבוב וכהנה וכהנה - בקיצור כיסחו את הרכב, ומן הסתם אמרו שיש הרבה בעיות ברכב.

אחרי הכל הוציאו 1800 במזומן ואמרו לי שהם רוצים את הרכב, אמרתי אין מצב ורציתי ללכת, הפעילו לחץ נפשי לא מתון..באנו מהדרום..אנחנו רציניים.. הבנתי שבסוף היום הרכב לא יהיה אצלי, עם או בלי העברת בעלות, בסוף סגרנו על 2200 משהו כזה. בדואר הם אפילו ניסו לגרום לי לשלם על העברת בעלות.

בקיצור המצבים האלה די מלחיצים וכדאי מאוד לנסות להבין מי עומד מאחורי הטלפון לפני הפגישה

עריכה אחרונה על ידי aviaviavi
פורסם

זה כבר עניין אישי של כל אחד.

אני לא מרים ידיים, גם לא מול איומים - בטח לא על רכוש פרטי שלי. נהפכו, נהפך לנמר נושך. 

אם יש משהו שאני ממש לא אוהב, שבריונים חושבים שדרך איומים הם ישיגו דברים בהפחדות.

חבל שנכנעים לאיומי סרק כאלה. 

פורסם

בכל מכירה של רכב אני מבצע בדיקת רקע על האדם שמעוניין להפגש, בודק את שמו דרך אפליקציות כדוגמאת טרו קולר, מחפש את האדם בפייסבוק, אינסטגרם, או כל מה שיצוץ לי בחיפוש פרטיו בגוגל (מקום עבודה, פוסטים וכד'), את זה אני גם עושה על אנשים שאני מעוניין לרכוש מהם.

תתפלאו כמה מידע קיים על אנשים בחיפוש של 5 דק בהגזמה...

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 4

עברתי לסקייטבורד

פורסם

מזכיר לי שבזמנו לפני כ 14 שנה מכרתי אלפא ספרינט שהייתה חביבה מאוד על חלק מסויים באוכלוסיה, הגיע למצב שכאשר זיהיתי מבטא בטלפון הייתי אומר שהרכב נמכר וזה אחרי שכמה כן הגיעו אליי.

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מצב שתארו פה קצת מלחיץ. תכלס באים אליך 4 חבריה מגודלים ומפעילים לחץ ,ואם יש רכב שעולה 100 אלף שקל והקונה אומר שהוא נותן רק 70 אלף. תכלס , להתקשר למשטרה? באמת מצב הזוי.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

נשמע בהחלט מאיים ולא נעים.

כנראה שבסוף כל מודעה צריך לרשום  "לא מוכר לסוחרים, לא במזומן, מדברים על מחיר רק ליד הרכב."

אגב, הראיתי את השרשור לפני יומיים לחבר והוא אמר שהוא נתקל במשהו כזה אצל מישהו שעבד איתו. מאז המקרה כל פעם שהוא מוכר רכב ומתקשר מישהו שנשמע לו עם מבטא ערבי או ערסוואתי, הוא אומר שזה לא רלוונטי. זה נגוע בגזענות, אבל ניתן להבין מהיכן היא נובעת. קצת פותח שאלה לדיון אחר, שמתאים יותר לאוף טופיק. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...