Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עם VFM הכי גבוה ב40 אש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום פורום ייעוץ.

קצת רקע: 

בחורה צעירה, נוסעת רעננה-הרצליה ביום יום ובערך פעמיים בשבוע תעשה נסיעות רעננה-אשדוד.

לצורך העניין יש תקציב של 40 אש"ח, כאשר המטרה היא להשיג את הכי הרבה VFM (מבחינת טכנולוגיה, אבזור, נוחות נסיעה, זריזות).

כרגע מבחינת אופציות ניסינו לחפש 308 Active שיושבת דיי במדויק על כל הפרמטרים. חלקן אכן נכנסות בתקציב אבל קשה (מאד) למצוא רכב עם היסטוריית טיפולים מסודרת עם מנועים שלא נשברו מטיימינג מתפורר.

אני מאד משתדל להימנע מהבחירה הארצישראלית הטיפוסית (פיקנטו, i10 וכו') כי אני כן רוצה ערך מוסף לכסף.

הרכבים צריכים להיות שנתונים 2015 ומעלה, בתקווה עם פחות מ90 אלף ק"מ על השעון. אוטומטיים כי נמאס לה לנהוג על האלפא הידנית :)

אשמח להארות לגבי דגמים שאולי פספסתי,

תודה!

פורסם

סיטרואן c4? אותו מנוע וגיר, אותן בעיות, קצת יותר נוחה. הרבה פחות נפוצה, אבל אולי דווקא ממנה תמצאו משהו.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אני עם דרישות דומות רכשתי לבת זוג שלי sonic rs עם קילומטראז מאוד נמוך ונשאר עודף מ 40.
מרוצים מאוד חוץ מעניין הצריכת דלק שהוא סביר מינוס אבל הכרנו את זה לפני הרכישה ומוכנים לקבל את זה לטובת ה VFM והאבזור.
בהחלט ממליץ אם מוכנים לאכול את עניין צריכת הדלק (ממוצע של בערך 1/12).

Sent from my HD1903 using Tapatalk

פורסם

בסוניק rs יש את אותו מנוע וגיר כמו באסטרה. עם אותן בעיות מערכת קרור ומנועים ובוכנות שנשברות מlspi.

ואם מכניסים את עצמך לזה למה לא לבחור באסטרה עצמה? גם זולה יותר מהסוניק וגם גדולה מרווחת ואיכותית יותר.

פוקוס מ2016 יש סעיה של סדקים בבלוק מנוע.

במקום פות"ש הייתי מעיף מבט גם על 508 עם מנוע 1.6 טורבו שעל פי חו"ד של חברי הפורום כבר דיי אמין. קרוזרית מצויינת למרחקים ארוכים.

אם לא יש גם קקטוס אבל היא פחות מבריקה בנסיעה בין עירונית 

פורסם
לפני 5 שעות, pooh-bear כתב:

סיטרואן c4? אותו מנוע וגיר, אותן בעיות, קצת יותר נוחה. הרבה פחות נפוצה, אבל אולי דווקא ממנה תמצאו משהו.

זה מה שאני עשיתי בסוף, כי למצוא 308 ובטח שלא סטיישן, זה קשה ולוקח זמן, וגם עולה קצת יותר.

תכלס מרוצה, אחלה של רכב, נוח, מאד מרוצה ממנו בנסיעה בינעירונית הוא שקט ואין בעיית כוח. בעיר הוא מרגיש די עצל, הבנתי שזה פחות מורגש ב308, אבל אני בקושי נוסע בעיר.

פורסם (נערך)

אני לא רואה שיש בדרישות בקשה לאימנות.

בכל מקרה, לדעתי הפוקוס יכולה להיות אופצייה מצויינת VFM לדעתי בין הטובים בשוק.

נכון שיש תביעה ייצוגית בנושא המנוע, ויש אנשים שנפלו בסטטיסטיקה, אבל לפי מה שאני הבנתי רכב שהיה מטופל במוסך מורשה ובזמן, היבואן מחליף מנוע על חשבונו.

מעבר לכך, רכב מאוד אמין.

לא חושב שזו האופציה הכי טובה/היחידה

אבל לדעתי שווה לבדוק את הרכב הזה

עריכה אחרונה על ידי yuvalsa
פורסם

^

הפוקוס 2016 עם בעיית הסדקים כבר הרבה אחרי תקופת האחריות, ולא, הם לא יחליפו לך מנוע על חשבונם, כנראה שאתה עדיין לא ניסיתה את היבואן הזה,

מעבר לכך, היא לא חסכונית, ומיושנת ביחס למתחרים.

פורסם
בתאריך 22.3.2021 בשעה 11:47, Shay_u כתב:

אוטומטיים כי נמאס לה לנהוג על האלפא הידנית :)

רגע רגע רגכ, בואו לא נתעלם מהאלפא הידנית הזו...

מיזו, מה זו, איזה דגם ואיזה מודל ?

ככה לא משאירים אותנו באוויר

פורסם

😂

מדובר בג'ולייטה turismo ידנית 2015 עם סאנרוף וסטייג' 1 (בערך 190 כ"ס ו28 קג"מ, בעיניי לא רע בכלל :) )

יש לי עדכון בנוגע לנושא המקורי של השרשור- התקציב נמתח כלפי מעלה וקנינו ב 50 אלף ש"ח אקזמפלר דיי נדיר בעיניי, פיז'ו 308 משנתון 2016 עם 45 אלף קילומטר, יד ראשונה ללא תאונות והיסטורית טיפולים מאד מקיפה בלובינסקי.

מבחינת יישור קו החלפתי משולשים וברקסים (צלחות ורפידות) אצל אורן, בנוסף ארבעה צמיגים חדשים falken 310 וכיוון פרונט. כרגע אנחנו עומדים על קצת פחות מ5,000 ש"ח על יישור הקו כאשר נשאר לעשות:

1. ריקול טיימינג אצל היבואן (אני לא חושב שיחליפו טיימינג למרות שהרצועה במצב מזעזע)

2. טיימינג + ניקוי מעברי שמן ורשתיות שנסתמות משאריות הרצועה + טיפול.

אעדכן לגבי התוצאה הסופית, אני מאד אופטימי לגבי האפשרות לסיים את יישור הקו בפחות מ-8,500 ש"ח כולל הכל (מקווה שלא אתבדה), מה שיביא את הtotal עלות של כל הרכב עד למצבו פיקס יהיה קצת פחות מ60 אלף.

לגבי הרכב עצמו - אני דיי בהלם לגבי איכות הנסיעה באוטו, בידוד רעשים יוצא מן הכלל, שיכוך מהמורות ומתלים מאד נוחים. רכב שקט ונוח לנסיעות ארוכות. מנוע כרגע עושה רושם שיודע למשוך כשצריך, גיר דיי חלק. מעולם לא התלוננתי לגבי איכות הנסיעה בג'ולייטה שהרגישה לי דיי נוחה, אבל בהשוואה לפיז'ו זו ליגה אחרת לגמרי.

מערכת המולטימדיה (שממנה גם מתפעלים את מערכת מיזוג האוויר) דיי מזעזעת ולא אינטואטיבית, אבל אני מניח שאפשר לחיות איתה אחרי שמתרגלים.

פורסם

מסכים לגמרי לגבי ה508, בגירסת ה 165 כ"ס אפילו אמינה משמעותית מה308 עם הטיימינג המתפוררת, חזקה ונוחה - אבל אנחנו זוג צעיר והרכב מיועד לשרת את החברה לנסיעות היום יומיות לעבודה ולהורים, הרגיש לי מוגזם לפזול לרכב מנהלים גדול כמו ה508.

כחבילה מדובר ברכב טוב יותר עם יותר VFM , אבל שוב הגודל הוא המכריע כאן. אני חושב שה308 היא הקצה העליון מבחינת גודל הרכב שיכולנו להתמודד, מכיוון שגם 208 הייתה בסדר בגודל.

• תוכן חדש...