Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 3008 מנוע 1.2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

20 אלף ש"ח בשביל מנוע יותר חזק נשמע מוגזם.

בסקודה קאמיק לדוגמה, תצטרך להוסיף 8000₪ כדי לקבל מנוע 1.5TSI שמוסיף 40 כ"ס, 5.1 קג"מ (שמגיעים 500 סל"ד מוקדם יותר מאשר ב-1.0TSI) ושיפור של 1.6 שניות במיאוץ בין 0 ל-100.

וגם בסקודה אתה מקבל מנוע עם 4 צילינדרים לעומת 3 צילינדרים (1.0TSI).

8000₪ נשמע הרבה יותר סביר מאשר 20 אלף ש"ח.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

רוב האנשים לא צריכים את ה 1.6 ולמרות שהמוצר יותר טוב הפער במחיר משמעותי.

אני בבית עם 1.2. כרכב לאשה זה סבבה. אם זה יהיה הרכב שלי מתחת ל 1.6 לא הייתי נוגע.

עריכה אחרונה על ידי GTאי
  • לא הבנתי... 1
פורסם
לפני שעתיים, markb205 כתב:

הפרש של 20000 שקל בין פרימיום 1200 לפרימיום 1600,ניראה לי לא סביר. 

במיוחד שאין הבדל באבזור. 

בכלל, בדגם מתוח הפנים רין הבדל בצורת וגודל חישוקי הגלגלים בין אקטיב לפרימיום. כל הדגמים מגיעים עם הג'אנט שהיה באקטיב הקודמת. 

לי אישית זה מפריע. 

גם אין בארץ כבר אופציה לתא נוסעים בהיר בפרימיום כפי שהיה בעבר. 

בקיצור, הפרימיום שונמכה בעוד האקטיב שודרגה. 

אבל הפער במחיר בינהן נשאר מטורף. 

אני מסכים ,כל ההבדלים הם המנוע,דלת תא מטען חשמלי,וגאנט 19 שבאופן אישי הייתי מעדיף 18 כי ה19 מידה מיוחדת ואין מבחר של צמיגים במידה הזאת.

ה1.2 סוחב מצויין בשביל רכב משפחתי והוא זריז יותר מלא מעט C- SUV אחרים.

פורסם

כפי שכבר כתבתי קודם. כבר אין הבדל אבזור בין פרימיום 1200 לפרימיום 1600.

בשני הדגמים רשימת האבסור ארוכה ומפנקת (גם ב 1200 כבר יש תא מטען חשמלי) והג'אנט הוא ג' אנט ה 18" שהיה בעבר באקטיב ובפרימיום 1200. שהוא הרבה פחות יפה לדעתי מה 19" שהיה בעבר בפרימיום דיזל או 1600 בנזין. 

לכן, פער של 20k שקל נשמע לי מוגזם כי בתמורה לסכום זה מקבלים רק מנוע חזק יותר (לא מזלזל בזה, אבל לדעתי היבואן נסחף). 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

יתכן והיבואן קצת נסחף (בכל זאת לובינסקי...) ויתכן שאלו המחירים שהוא מקבל מהיצרן, אי אפשר לדעת.
ההפרש בין שני הדגמים באנגליה למשל הוא כ8000-9000 ש״ח.
פער של 20 אלף ש״ח הוא בהחלט לא קטן (הרכב יקר מאוד מלכתחילה), אך גם הההבדל בין המנועים והביצועים.
אגב ברכבי יוקרה (ב-מ-וו למשל) היית משלם פי כמה מזה על אותו הרכב אותה רמת גימור אבל יותר כ״ס (עם אותו נפח מנוע...).

פורסם
לפני 18 שעות, אליהו שבת כתב:

אבל פיזו זה לא יוקרה למרות שמי שמתמחר אותה חושב כך

המאזדה מתומחרת יותר גבוה וגם הטויוטה.

פורסם
לפני 20 שעות, אליהו שבת כתב:

אבל פיזו זה לא יוקרה למרות שמי שמתמחר אותה חושב כך

לא יוקרה, אך בהחלט פרימיום, ואני מדבר על רמת הגימור פרימיום, איכות החומרים וההרכבה פרימיום לגמרי, והכסאות של ה3008 בכלל אין מה לדבר אם זה באיכות, נוחות ואפשרויות כיוון.

לי זה ממש תענוג אפילו בתור נוסע.

• אהבתי 1
פורסם

לא ניכנס שוב לוויכוח מה הוא פרמיום. אין ספק שהאיכות בפיז׳ו גבוהה מאוד, אבל כך גם במאזדה ולמשל. בכלל הרכבים העממיים עלו מדרגה מבחינה זו בשנים האחרונות והצרפתיות במיוחד (גם בפיז׳ו וגם ברנו), אבל המותגים עדיין מותגים עממיים ולא פרמיום.

פורסם (נערך)

לא פיגו ולא מאזדה זה רכבי פרמיום כמובן, אבל רק לחדד את ההתקדמות של המותגים האלה מבחינת איכות/פינוק/איכות נסיעה,לפני הפיגו היה לי X1 2.0 חדשה שהחלפתי די מהר לפיגו,אם זה הכסאות,איכות הנסיעה,האבזור,בידוד הרעשים,הפיגו פשוט טובה יותר מה X1.

עריכה אחרונה על ידי ronrcz
  • תוכן חדש...