Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה דעתכם על BMW 318 cabriolet?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תן לי להגיד לך מה טוב בבמוו ומה לא כי היה לי כזו במשך 4 חודשים אבל 328

הנסיעה עצמה פשוט חוויה, גם נוח וגם ספורטיבי האוטו מרגיש חזק מאוד מאוד (2800 מן הסתם)

הפניות ממש כפיות איתו (בלי גז וגם עם גז--הנעה אחורית!!!).

הפוזה שיש לו היא חבל על הזמן, אין בחורה שלא מסתכלת! אין בחור שלא מקנא! ועם מערכת טובה אתה יכול להחריש אוזניים......לאחרים כמובן!

ועכשיו אני יחזור לשאלתך, המנוע 1800 הוא לא רע אבל טיפה חלש לכזה משקל כמו של במוו אבל המנוע לא חלש בכלל הוא סוחב יפה יפה יפה את הבימר.

בקשר לדלק----אין במוו שלא אוכלת דלק!!!!!! לא קיים כזה דבר. 50 שקל זה רק מכבה את המנורה של הדלק!!! ואחרי 5 דק' היא נדלקת חזרה!

כל מה שאני אומר לך זה נכון למנוע 2800 בגדול אבל גם על 1800 נסעתי!

אני דווקא הייתי ממליץ לך לחפש 320 קבריולט כי זה כבר מנוע חזק הרבה יותר ו6 צילינדר!

שבת שלום וחג שמח גייבר!

קובי.

ואגב הנה תמונה של מה שהיה לי

http://www.pbase.com/amir328/image/29444241

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

רכב מעולה, נוח מפנק, פוזה, אחזקה יקרה

הייתי ממליץ לך לשקול לחפש אחת עם מנוע קצת יותר גדול אבל גם 318 תסחוב יפה

ותמיד אפשר לשפר קצת את המנוע אם לא מוצאים.

בכל מקרה הייתי ממליץ לך לבדוק גם את ה Z3 אם לא איכפת לך לוותר על הספסל האחורי.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

נכון זה בת ים. אם אתה בתימי או חולוני אתה מכיר אותי בוודאי.....נכון למודל שאני מדבר עליו 92-98 המנוע זה לפי המספר החל מ99 ומעלה 318 זה מנוע 1.9 כמה שאני יודע......

קובי.

ואגב לא לשפר במוו כי זה לא הונדה שכל חלק זה 200 שקל זה במוו וחלפים לא מקורים לאוטו הזה נדירים להשגה!!! מה שאומר שבקמור על מקוריים יקחו הרבה כסף!

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם
נכון זה בת ים. אם אתה בתימי או חולוני אתה מכיר אותי בוודאי.....נכון למודל שאני מדבר עליו 92-98 המנוע זה לפי המספר החל מ99 ומעלה 318 זה מנוע 1.9 כמה שאני יודע......

קובי.

ואגב לא לשפר במוו כי זה לא הונדה שכל חלק זה 200 שקל זה במוו וחלפים לא מקורים לאוטו הזה נדירים להשגה!!! מה שאומר שבקמור על מקוריים יקחו הרבה כסף!

כל דבר צריך לעשות בטעם טוב ולא בצורה חאפרית ואז תאמין לי שהאמינות לא תיפגע

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
תן לי להגיד לך מה טוב בבמוו ומה לא כי היה לי כזו במשך 4 חודשים אבל 328

הנסיעה עצמה פשוט חוויה, גם נוח וגם ספורטיבי האוטו מרגיש חזק מאוד מאוד (2800 מן הסתם)

הפניות ממש כפיות איתו (בלי גז וגם עם גז--הנעה אחורית!!!).

הפוזה שיש לו היא חבל על הזמן, אין בחורה שלא מסתכלת! אין בחור שלא מקנא! ועם מערכת טובה אתה יכול להחריש אוזניים......לאחרים כמובן!

ועכשיו אני יחזור לשאלתך, המנוע 1800 הוא לא רע אבל טיפה חלש לכזה משקל כמו של במוו אבל המנוע לא חלש בכלל הוא סוחב יפה יפה יפה את הבימר.

בקשר לדלק----אין במוו שלא אוכלת דלק!!!!!! לא קיים כזה דבר. 50 שקל זה רק מכבה את המנורה של הדלק!!! ואחרי 5 דק' היא נדלקת חזרה!

כל מה שאני אומר לך זה נכון למנוע 2800 בגדול אבל גם על 1800 נסעתי!

אני דווקא הייתי ממליץ לך לחפש 320 קבריולט כי זה כבר מנוע חזק הרבה יותר ו6 צילינדר!

שבת שלום וחג שמח גייבר!

קובי.

ואגב הנה תמונה של מה שהיה לי

http://www.pbase.com/amir328/image/29444241

למה מכרת אותה אחרי 4 חודשים?

איך השוק שלה?

כמה עלה לך הביטוח?

שאתה אומר שותה כמה ליטר ל100ק"מ בעיר למנוע 2.0

איפה לחפש כאלה מלבד לוח פוקוס?

האם המכוניות נמכרות ביותר או פחות מהמחירון?

פורסם
אם אני מזהה את המקום זה בבת-ים לא (התמונה)?

ובקשר לאוטו לא נסעתי בו אבל זה החלום שלי מהיום שנולדתי...

לוניה אני די מאמין שנולדת בבריה''מ ושם לא היה מושג מה זה בימר אבל אנחנו יכולים להבין את ההתרגשות שלך

מה עוד שזה בימר זה תענוג למרות המנוע ה''חלש'' אני מאמין שהמנוע יסתדר יופי כימעט כל דבר שיתנו לו רק שהוא יעשהעם קצת יותר עבודה, אבל על תענוגות צריך לשלם

הביטוח יקר, החלפים יקרים, הטיפולים יקרים,והיא אוכלת דלק כמוש גם אמרו (אני די מאמין שה 2 ליטר וה 2.8 אוכלות יותר דלק למרות ההתאמה של היחס משקל/הספק)

למי ששאל אז השוק מחזיק יותר חזק מישמעון פרס בכנסת

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

שלום לכולם.

יש לי נסיון אם BMW 318I שנת 98.

אין טעם לפרט לגבי הרכב מבחינת אחיזת כביש,נוחות וכו..., מפני שכולם יודעים שהם ברמה גבוהה מאוד.

אני רק רוצה לציין שהמנוע הנ"ל אולי נשמע קטן על הרכב אבל במציאות הוא מסתדר טוב מאוד,אפילו מעולה אם המשקל. מספק הרבה מומנט בטורים נמוכים ומספק ביצועים ממש טובים. מבחינת דלק לא ראיתי משהו יוצא דופן, צריכה של ליטר ל 10 ק"מ בנסיע רגוע משולבת.

"If you feel in control,you're not going fast anough"

Mario Anderetti

פורסם
שלום לכולם.

יש לי נסיון אם BMW 318I שנת 98.

אין טעם לפרט לגבי הרכב מבחינת אחיזת כביש,נוחות וכו..., מפני שכולם יודעים שהם ברמה גבוהה מאוד.

אני רק רוצה לציין שהמנוע הנ"ל אולי נשמע קטן על הרכב אבל במציאות הוא מסתדר טוב מאוד,אפילו מעולה אם המשקל. מספק הרבה מומנט בטורים נמוכים ומספק ביצועים ממש טובים. מבחינת דלק לא ראיתי משהו יוצא דופן, צריכה של ליטר ל 10 ק"מ בנסיע רגוע משולבת.

ההבדל בטיפולים יקר משמעותית?

אז בעיקרון אני מבין ממך שכדאי להביא אותה,אה?

• תוכן חדש...