Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השתחררתי לאחרונה מהצבא ואני מחפש בזמן האחרון רכב לקנייה מיד 2

אחרי מלא בדיקות בחרתי רכבים מסויימים שאני מעוניין לקנות.

העיקרון שחיפשתי זה רכב שנראה טוב לא במחיר גדול מדי ושיהיה ביצועים אחלה

הבעיה הגדולה שאין לי מושג מה לעשות איתה בנתיים זה איזה גודל רכב לקחת או סופר מיני או רכב משפחתי רגיל שיכול להיות שהוא גדול מדי אבל אין לי מושג באמת כי הרכבים שיצא לי לנסוע בהם עד היום הם בסגנון הסופר מיני.

האפשרויות שמצאתי לרכב משפחתי רגיל זה מאזדה 3 2012, ומיצובישי לנסר 2012 ,בסביבות מחירים של עד 25,000.

האפשרות שמצאתי לסופר מיני זה פולקסוואגן פולו 2012 במחיר של סביבות ה30,000 שקל.

אני יודע שיש לי יותר מדי בקשות לעומת רכבים במחירים האלה, אבל אני מעוניין לדעת מה עדיף מבין הרכבים שאמרתי.

אם יש לכם הצעות נוספות  אז הרעיון הוא בעיקר שהרכב יראה טוב. אז הצעות כמו מאזדה 2 וכאלה אני פחות מעוניין.

תודה מראש

פורסם

לפי הפרמטרים שציינת, מאזדה 3 תהיה אופציה מצויינת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...