Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברצוני לדעת האם שנה ותק בנהיגה מוגדר מבחינת הביטוח כ"נהג צעיר"?

ואני מודע לזה שמבחינה חוקית, "נהג חדש" הוא זמן של שנתיים מיום הוצאת הרשיון.

**ביצעתי חיפוש אך אף אחד לא ענה על שאלתי**

פורסם

הגדרת "נהג צעיר" תלויה בפוליסה.

יש פוליסות בהן נהג צעיר מוגדר נהג שלא מלאו לו 21.

ויש פוליסות בהן נהג צעיר מוגדר נהג שלא מלאו לו 24.

במקרה שהנהג מבוגר יותר מ-24 הוא ישלם ביטוח של נהג חדש רק בשנה הראשונה.

אם הוא צעיר יותר הוא ישלם ביטוח נהג צעיר/חדש עד מלאת לו 21/24 בהתאם לפוליסה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש הבחנה בין נהג חדש לבין נהג צעיר , אני אישית לא נתקלתי בחברת ביטוח

שמגדירה נהג מתחת לגיל 24 כנהג רגיל לכל דבר ולא צעיר .

חברות הביטוח לוקחות תעריפים גבוהים עבור פוליסת נהג צעיר , ועוד יותר עבור נהג חדש.

פורסם

אם יש חברות שאצלהן "נהג צעיר" מוגדר עד גיל 21, ובחברות אחרות זה עד 24, למה לבטח אצל אלה שרוצים עד גיל 24? איך זה משתלם להם?

לא הגיוני בכלל.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

הנהגים החדשים הם לא המבוטחים היחידים... ראשית יכול להיות שאותן חברות פונות דווקא לקהל יעד של נהגים בני 30 ומעלה עם יותר ותק, ופחות משקיעות בנהגים צעירים...

שנית זה תלוי בחברה עצמה ובשיקולים שלה... סביר להניח שיש הגיון מסויים בצורה שהיא פועלת שכן מטרתה היא לצאת מנצחת, כלומר עם רווח מקסימלי...

פורסם

בחברת ביטוח הקודמת שהייתי מבוטח, אחרי שנה של ותק רשיון, המחיר של התוספת לביטוח ירד ב 50%.

אז יכול להיות ששם, ותק של שנה הוגדר אצלהם כ"נהג צהיר" ולא חדש...

גדעון.

!AWDSOME

פורסם
בחברת ביטוח הקודמת שהייתי מבוטח, אחרי שנה של ותק רשיון, המחיר של התוספת לביטוח ירד ב 50%.

אז יכול להיות ששם, ותק של שנה הוגדר אצלהם כ"נהג צהיר" ולא חדש...

גדעון.

לפי מה שאני זוכר גם בביטוח ישיר זה ככה.

יש לך באתר שלהם הצעת מחיר,בהתאם לפרטים שאתה מכניס.

www.555.co.il

פורסם

דוגמא אישית, אמיתית, ומציאות לחלוטין.

ברגע שימלאו לי 18 שנה, עוד פחות מחודש, בצלצול הראשון שלי אל חברת הביטוח שלי (ישיר 555555), מחיר הביטוח יורדת ישירות ב-500 שקל. העניין הוא לא הגיל, אלה מכיוון שהוצאתי את הרשיון שבוע בדיוק לאחר היום הולדת, הכוונ היא לכך, שיש לי כבר וותק של שנה בנהיגה, בתנאי של אף עברה אחת, ולכן - יורד סכום של 500 ש"ח ממחיר הביטוח המקיף.

אני מקווה שהדוגמא עזרה כך או אחרת.

פורסם
יש הבחנה בין נהג חדש לבין נהג צעיר , אני אישית לא נתקלתי בחברת ביטוח

שמגדירה נהג מתחת לגיל 24 כנהג רגיל לכל דבר ולא צעיר .

חברות הביטוח לוקחות תעריפים גבוהים עבור פוליסת נהג צעיר , ועוד יותר עבור נהג חדש.

התעריפים לביטוחים של נהג צעיר וחדש תלויים גם בסוג הביטוח שיש לרכב (צד ג' או מקיף) ובסוג הרכב.

לדוגמא אם יש לך פורד פיאסטה 84' התעריפים יהיו זולים מאוד לעומת בעל רכב מסוג מאזדה 3 2005.

פורסם

את חברת הביטוח לא מעניין אם יש לך ותק של שנה בנהיגה או לא. מעניין אותם בן כמה אתה ואם יש לך העדר תביעות. ברוב המקרים מדובר בהעדר תביעות של 3 שנים שמוריד את מחירי הפוליסה (ואם יש לך ותק ביטוחי של שנה אז אין לך דבר כזה).

אם אתה בן 17, 18, 19 או 20, לרוב זה לא משנה לאף אחד. עד גיל 21 אתה משלם כמו נהג חדש. עד גיל 24 אתה משלם כמו נהג צעיר.

שימו לב - ותק בנהיגה זה לא מספיק. צריך גם ותק ביטוחי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש לי גם שאלה: בחודש יוני הקרוב פג תוקפו של הביטוח של האוטו ואנחנו רוצים לעשות עליו רק צד ג'.

לי יש רישיון קצת מעל לשנה. האם נצטרך לעשות ביטוח נהג חדש בנוסף לנהג הצעיר?

פורסם

אני מקווה שאני לא טועה אבל ..

נהג "חדש" עד 21 (הרבה כסף)

נהג "צעיר" עד 24 (קצת פחות כסף)

נהג "רגיל" מ-24 (סכום רגיל)

אני עד לפני שנה בביטוח היה לי חדש עכשיו צעיר ושאני יגיע ל24 אני יהיה רגיל..

המשך יום נעים!

• תוכן חדש...