Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגביי זה שנתיים מיום קבלת הרשיון, (אני בן 18 כרגע).

אולי בגילאים יותר מבוגרים זה מעט פחות.

בעזרת השם בעוד שנה אני נפטר מזה!

איזה כיף להוציא רשיון בגיל 17 :)

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אם נהיה מדוייקים אני חושב שזה מיום שילום האגרה.

אם המדובר הוציא רשיון ב1.1.2003 אז 1.1.2005 כבר עבר, הוא כבר לא נהג חדש. הוא גם צריך לקבל מעטפה ממשרד הרישוי לחידוש הרשיון ולשילום אגרה חדשה (אלא מה) כדי לקבל רשיון קבע.

רשיון לנהג חדש הוא רשיון על תנאי, ובמקרה ולא עבר על ההגבלים של הנהג החדש הוא אמור לקבל רשיון קבע עם שילום האגרה החדשה. ל5 שנים וחוזר חלילה (שוב 5 שנים).

*עריכה: *אם המדובר עבר על ההגבלים ל"נהג החדש" אז הוא אמור לעבור בחינת תאוריה חוזרת ו\או בחינה מעשית כדי לקבל רשיון (כאילו ולא היה לו רשיון) ולשוב להיות נהג חדש שוב פעם לתקופה של שנתיים.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

מהיום ששילמת על את הספח שקיבלת בדואר לרישיון החדש (ללא הערת "נהג חדש" עליו), אתה יכול להוריד את השלט.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

• תוכן חדש...