Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי מומלץ עד 50000 שח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש רכב משפחתי עד 50000 שח 

אוטומטי

אמין 

חסכוני  בדלק

נסיעה חיפה, קריות, נצרת עלית (עליות)

מקום לחמישה אנשים, מורווח שתיים מקדימה שלוש מאחורה .

נוסעים גבוהים .

תודה.

פורסם

פיג'ו 308 סטיישן (כנראה 2017) - רק להבין את עניין רצועת התזמון ולהחליף אותה (אם לא הוחלפה עדיין).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
לפני 1 דקה, pooh-bear כתב:

פיג'ו 308 סטיישן (כנראה 2017) - רק להבין את עניין רצועת התזמון ולהחליף אותה (אם לא הוחלפה עדיין).

מעדיף רכב משפחתי סאדן 

תודה

פורסם

למה?

התקציב, איך נגיד, לא מאוד גבוה. אתה מחפש שילוב של חיסכון, כח ואמינות, אין המון דגמים שעונים לך על שלושת הדרישות האלו. ה-308 (לפחות הסטיישן) גם מרווחת מספיק וגם תיתן שילוב סביר של הדרישות.

אתה יכול לחפש אוקטביה, אבל אני לא בטוח איזה שנתון תמצא בתקציב ומה יהיה מצב הגיר שלה.

אפשר גם לחפש קיה פורטה, אבל היא תהיה חלשה יותר וחסכונית פחות מה-308 הנ"ל, ובוודאי לא יותר מרווחת.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

רנו פלואנס דיזל 1.5 יכולה להתאים רכב גדול מרווח ונוח עם מנוע דיזל מאוד מאוד חסכוני ואמין.
אם כן יש תלונות על תיבת ההילוכים בפלואנס ועל תקלות של מח גיר שמחיר התיקון שלו יכול לנוע בין 2500 ל8000 ש"ח לא מדובר בתקלה מאוד נפוצה (על פי דיווח של בעלים מח גיר מחזיק כ60 אלף ק"מ) לכן רצוי לחפש רכב שעבר החלפה של מח גיר לאחרונה

פורסם

אני הייתי בודק קיה פורטה. התמורה הכי טובה לכסף מבין המשפחתיות הסטנדרטיות. היא מרווחת, אמינה וזולה לאחזקה.

היא לא זריזה וחסכונית ברמה של משפחתיות עם מנועי טורבו ואין לה מערכות בטיחות אקטיביות, אבל בתקציב הזה גם לרוב המתחרות לא יהיו.

יש שפע של מכוניות בלוחות ואפשר לאתר רכב שמור ומטופל במחיר אטרקטיבי.

פורסם
לפני 3 שעות, Mike808 כתב:

אני הייתי בודק קיה פורטה. התמורה הכי טובה לכסף מבין המשפחתיות הסטנדרטיות. היא מרווחת, אמינה וזולה לאחזקה.

היא לא זריזה וחסכונית ברמה של משפחתיות עם מנועי טורבו ואין לה מערכות בטיחות אקטיביות, אבל בתקציב הזה גם לרוב המתחרות לא יהיו.

יש שפע של מכוניות בלוחות ואפשר לאתר רכב שמור ומטופל במחיר אטרקטיבי.

מסכים. 

לדעתי גם טויוטה קורולה משנת 14-15 תיכנס כאן. 

• תוכן חדש...