Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

שתי שאלות בנושא מערכת המולטימדיה ב c1 2017:

1. אני לא מצליח להתחבר עם הטלפון הנייד (סמסונג j7) ל mirrorscreen.

2: אני לא מצליח לשמוע דרך המערכת  הודעות קוליות בוואטסאפ אלא אם כן אני משנה במערכת למצב שמע בלוטוס כל פעם שאני מקבל הודעה.

תודה

פורסם

התמיכה בmirrorscreen מוגבלת למכשירים מאוד ישנים (אייפן 4S וגלאקסי S3) (מס' דגם 86140-0H020)

המערכת מולטימדיה הזאת די זוועה, אבל היא משמשת גם כמחשב הדרך של הרכב - אז ההחלפה שלא לא תהיה כל כך פשוטה.

האופציה כי טובה למי שרוצה להנות מאנדרואיד אוטו או אפל קאר-פלי היא להשיג מערכת מולטימדיה מאחד הרכבים מהשלישיה אייגו/C1/108 שעלו לכביש אחרי מאי 2019, הם מגיעים עם מערכת מולטימדיה מועדכנת - אבל עם אותם חיבורים בדיוק - ככה שההחלפה היא פלאג&פליי (מס' דגם 86140-YV020).

אם תוכל להזמין מחו"ל את הדגם החדש או למצוא בארץ מערכת מרכב שירד מהכביש (שוב, רכב שעלה לכביש החל ממאי 2019)

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...