Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אמא שלי מתלוננת שבזמן נסיעה ברכב בגשם, היא לא רואה שום דבר. לא מהמראה, לא מהחלונות ולא מהשמשות.
היא מפעילה אדים, אבל זה פשוט לא עוזר. איך אני יכול לעזור לה ולגרום לזה שהגשם לא ישפיע כל כך? היא ממש בסטרס בנסיעות.
חשוב לציין שאין וישרים מאחורה.
פורסם

מפוח במהירות 3 או 4, ינקת אוויר מחוץ לרכב, כיוון יציאת אוויר לשמשה + להפעיל A/C + להפעיל מפשיר אדים אחורי.

פורסם

הקטע הוא שמה שכתבת אמור למנוע אדים. בעיקרון, הבעיה העיקרית היא הנוזלים שמבחוץ שפשוט מכסים הכל

פורסם

תנסה ספריי דוחה גשם, אבל לא יכול להמליץ על מוצר מסויים, נסיתי רק פעם אחת לפני הרבה שנים ולא זוכר איזה מוצר זה היה. 

פורסם

צריך לדאוג שהחלונות, השמשות והמראות יהו כמה שיותר נקיים, לדאוג לנקות אותם לפני ימים גשומים.

אם הזכוכית מלוכלכת אז המים מתקשים להחליק מהן ולכן נוצר "מסך" של ג׳יפה שמקשה על הראות.

אפשר לנסות מוצרים שדוחים מים כדוגמת rainx ודומיו.

טריק שאני עושה בזמן נסיעה כשקשה לראות במראות בימים גשומים זה לפתוח את החלונות ולתת למים על החלון להגרף על ידי הגומי ואז סוגר.

פורסם

בדיוק

מתחילים מלנקות היטב את החלון, פנים וחוץ, עם הנוזל ספריי הכחול.

אחר כך דואגים שהווישרים יהיו טובים, רצוי גם חדשים  ונקיים, כי ווישר ישן ומלוכלך מורח את הלכלוך שעליו על החלון ואז הניקיון לא שווה.

וכמובן אחרי ימי אובך לא להפעיל מיד את הווישרים אלא קודם כל לשטוף את החלון במים. 

• תוכן חדש...