Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

בשעה טובה רכשתי את הרכב הראשון שלי (מיצובישי ספייס סטאר 2014, אוטומט, 130,000 ק"מ)

ההבנה שלי בתחום הטכני של תחזוקת הרכב קלושה ביותר. אף פעם לא תיחזקתי רכב. אני מעונין לתחזק את הרכב בצורה הכי טובה.

איזה טיפולים צריך לעשות? כל כמה זמן? אלו בדיקות יש לבצע בכדי לעקוב שהכל תקין? אלו טיפולים כדאי לבצע כדי למנוע נזקים עתידיים? מה אפשר לעשות לבד (בהנחה שיש ידיים טובות אבל אין נסיון) ומתי צריך לפנות למוסך? שמעתי הרבה מאוד מושגים (בדיקת שמן, החלפת שמן, החלפת נוזל קירור, החלפת רצועת מנוע ועוד ועוד), וכל אלו רק יצרו אצלי בלגן .

אני מאוד יודה אם מישהו יוכל לעשות לי סדר בעניין.

תודה רבה!!

עריכה אחרונה על ידי shraga100
פורסם

תתחדש.בדיקות בסיסיות כמו מפלס שמן מנוע, מפלס נוזל קירור (כאשר המנוע קר, צריך להיות על סימן המקסימום), מילוי אוויר בצמיגים בתחנת דלק לפי המלצת היצרן ( כאשר הצמיגים כמה שיותר קרים/נסיעה קצרה) מומלץ לעשות לבד כל מספר שבועות. מזגן מומלץ להפעיל ל-10 דקות פעם בשבוע ואפשר גם על חימום.

טיפולים עושים בד"כ כל שנה או 15000 לפי המוקדם כאשר כל טיפול כולל דברים אחרים. שמן מנוע פילטר שמן מנוע מחליפים בכל טיפול.

בספר הרכב יש הרבה מידע.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 42 דקות, mcaspi כתב:

טיפולים עושים בד"כ כל שנה או 15000 לפי המוקדם כאשר כל טיפול כולל דברים אחרים. שמן מנוע פילטר שמן מנוע מחליפים בכל טיפול.

סתם לגשת למוסך ולבקש "טיפול"? מאיפה אדע במה צריך לטפל ושהמוסכניק לא דוחף לי כל מיני "טיפולים" לא רלוונטיים...?

פורסם

אל תלך למוסך שאתה או מישהו אחר שאתה סומך עליו לא המליץ לך ללכת אליו.

קנית מכונה, היא מגיעה עם מדריך למשתמש, קרא את כולו.

• רעיון טוב! 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 5 דקות, shraga100 כתב:

סתם לגשת למוסך ולבקש "טיפול"? מאיפה אדע במה צריך לטפל ושהמוסכניק לא דוחף לי כל מיני "טיפולים" לא רלוונטיים...?

בספר הרכב/חוברת טיפולים מופיע מה צריך לעשות בכל טיפול. כדאי גם לדעת מה עשה הבעלים הקודם וכן כדאי שיהיו אצלך הקבלות כי דברים לא נעשים תמיד לפי הספר.

ישנם מוסכניקים שנוהגים "לדחוף" עבודה על הבלמים. תעשה חיפוש כאן בפורום (מומלץ "לבלות" כאן) ותבין יותר מתי צריך להחליף את החלקים הללו.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...