Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :)

אני אשמח להמלצה לחברת הובלות אמינה וטובה.

אני מחפש חברה ולא מצאתי משהו סביר בנתיים.

הובלת דירה מבת-ים לחדרה.

תודה רבה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

איזו כמות של רהיטים וציוד?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

חפש בגוגל "הובלות הסטודנטים".

דבר עם ג'וני (ערבי מיפו, אם זה משנה).

אחלה עבודה, אחלה מחירים. 

הוביל לי פעמיים, הגעתי אליו דרך המלצה כאן בפורום. 

מומלץ.

בהמשך לתגובה מעליי- עשה לך רשימה של כל הרהיטים ונסה להעריך כמה ארגזים יהיו. 

כשאתה מדבר עם המוביל, פרט איפה הדירה הישנה ואיפה החדשה (קומה, מעלית) כדי שתוכל לקבל הצעת מחיר מדוייקת. 

מוביל רציני הוא מוביל שבא לראות את הדירה ואת הרהיטים לפני שהוא מציע מחיר, כדי שבבוקר ההובלה לא "יגלה" שהספה רחבה והמקרר גדול, וזה עוד 200 וזה עוד 300.

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי שביט
  • רעיון טוב! 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם (נערך)

@שביט לגבי הבדיקה המוקדמת - עצה טובה, ויותר מזה - לבדוק את המעברים - האם הרהיטים יעברו בחדרי המדרגות ובמעליות או שיהיה צורך במנוף.

לסגור מראש על כמות וסוג הארגזים. בעבר היו מקובלים ארגזי עץ ("ארגזי תה"), כיום קרטונים. לשים לב למשקל המותר בכל ארגז.

לבדוק שירות אריזה - יכול לחסוך לא מעט מאמץ, במיוחד באריזת כלי המטבח, במיוחד צלחות ואשר כלים שמצריכים עיטוף כל פריט בנייר. כמוכן לוודא שימוש בקיבוע וריפוד הריהוט במשאית כדי שלא יישרט או יישבר.

לוודא שאינו משלב הובלה של יותר מדירה אחת במשאית, מה שעלול לגרום החלפת ציוד ועוגמת נפש.

לתאם נגר לרהיטים המצריכים פירוק והרכבה (סביר שהמוביל יוכל להמליץ ואף לתאם אחד).

לחפצים שתרצה להשאיר בארגזים - כאשר עברתי דירה אשתי השיגה ארגזים המיועדים לארכיונים, משמשים אותי עד היום במחסן לכל מיני חפצים שאני רוצה לשמור אבל לא לשימוש שוטף. מכל מיני מזכרות ועד חוטים מאריכים וחוטרים לביוב. היתרון של ארגזים קטנים כפול: גם נוחים לאחסנה על מדפים במחסן, גם נגישות טובה, לא צריך לפרוק ארגז גדול בשפיל פריט קטן.

לדאוג לסמן מראש לאן מיועד כל פריט - סלון, חדר ילדים, מחסן, וכו'. אם יש יותר ממפלס אחד לציין לאיזה קומה מיועד.

ביום ההעברה אחד מבני הזוג נשאר עם המובילים בדירה הנעזבת להשגחה על ההעמסה, השני נוסע לדירת היעד להכין אותה ולקלוט את החפצים. חשוב במיוחד אם מדובר בהובלה גדולה עם יותר ממשאית אחת.

ביום ההעברה לדאוג למובילים לשתיה קרה לפי דרישותיהם.

ליום שאחרי - להכין את הציוד והחומרים לתיקוני צבע שלאחר ההובלה. אצלי קבלן השיפוצים הגיע יומיים אחרי ההעברה ותיקן את הפגיעות בקירות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 2

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

היכנס לפרופיל שלי, לפני כמס' חודשים פרסמתי המלצה לאתר שבו אתה פותח מכרז ומצהיר על החפצים שלך ומקבל מס' הצעות מחיר. (המובילים לא חשופים לפרטים שלך כל עוד לא אישרת). זאת אומרת שלא תקבל סתם מיליון טלפונים בלי בקרה. 

אמנם לא הובלתי דירה שלמה אבל הובלתי סלון מגבעתיים לחדרה.

אני חושב שיש לי את שם המוביל והוא היה בסדר. 

עריכה אחרונה על ידי Benor
  • רעיון טוב! 1
פורסם

זה קיים במדרג.

פעם אחרונה שהובלתי הייתי מאוד מרוצה גם מהמחיר וגם מאיכות ההובלה של המוביל.

הייתי צריך להוביל ריהוט וחפצי חשמל מרמת גן לראשון לציון קומה 3 בלי מעלית לקחו לי סה"כ 600 ש"ח

פורסם
לפני 6 שעות, sperial כתב:

איזו כמות של רהיטים וציוד?

לא הרבה דברים.

מיטה וחצי ועוד ספפה+2 ארונות+מקרר והשאר שקים של דברים.

לפני 6 שעות, שביט כתב:

חפש בגוגל "הובלות הסטודנטים".

דבר עם ג'וני (ערבי מיפו, אם זה משנה).

אחלה עבודה, אחלה מחירים. 

הוביל לי פעמיים, הגעתי אליו דרך המלצה כאן בפורום. 

מומלץ.

בהמשך לתגובה מעליי- עשה לך רשימה של כל הרהיטים ונסה להעריך כמה ארגזים יהיו. 

כשאתה מדבר עם המוביל, פרט איפה הדירה הישנה ואיפה החדשה (קומה, מעלית) כדי שתוכל לקבל הצעת מחיר מדוייקת. 

מוביל רציני הוא מוביל שבא לראות את הדירה ואת הרהיטים לפני שהוא מציע מחיר, כדי שבבוקר ההובלה לא "יגלה" שהספה רחבה והמקרר גדול, וזה עוד 200 וזה עוד 300.

בהצלחה

תודה שביט!

פורסם

אני השתמשתי באתר https://getmoving.co.il/

אתה מגדיר את הציוד הנדרש להובלה, והם פותחים מכרז, השירות והאחריות של האתר. השירות מעולה, המובילים נמצאים תחת ביקורת של האתר והם תיקתקו עבודה ברגישות ונחישות. הכל נארז נעטף והגיע שלם. בפריקה הכל הונח במקום, הורכב וניקו אחריהם. 

ממליץ בחום 

• רעיון טוב! 2

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
לפני 16 שעות, yairba כתב:

אתה מגדיר את הציוד הנדרש להובלה, והם פותחים מכרז, השירות והאחריות של האתר. השירות מעולה, המובילים נמצאים תחת ביקורת של האתר והם תיקתקו עבודה ברגישות ונחישות. הכל נארז נעטף והגיע שלם. בפריקה הכל הונח במקום, הורכב וניקו אחריהם. 

ממליץ בחום 

תודה נבדוק את זה.

פורסם (נערך)

קיבלת המלצות כאילו אתה מעביר את הוילה לקיסריה 😆

הבן שלי העביר כמות דומה של רהיטים בתוך חיפה, מצא איזה בחור נחמד ומקצועי עם טנדר ושילם פחות מ-500 ש"ח. בפעם הבאה זה יהיה הרבה יותר, לפי כמות הרהיטים והציוד שקנה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
לפני 17 שעות, yairba כתב:

ממליץ בחום 

לאתר הזה התכוונתי.

השתמשתי בו פעם אחת והייתי מרוצה. 

להזהר מאתרים אחרים בסגנון שמציעים את השירות הזה.   

אח"כ פשוט נופלים עליך מבול של טלפונים בצורה לא מבוקרת. 

פורסם

אם אתה נתקל באחים יששכר, וותר עליהם.
אחרי שתי הובלות טובות, בשלישית הם פשוט פישלו. למרות שהתבקשו לבוא לראות את הבית ונאמר להם שמדובר על העברה עם יותר חפצים מהרגיל, הם ויתרו ואמרו שאין צורך, והגיעו עם משאית קטנה מידי ולא היה להם מספיק זמן להעביר הכל. מזל שהכל היה בתוך מושב קטן אז את חלק מההעברות עשינו בעצמנו.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 20 שעות, sperial כתב:

קיבלת המלצות כאילו אתה מעביר את הוילה לקיסריה 😆

הבן שלי העביר כמות דומה של רהיטים בתוך חיפה, מצא איזה בחור נחמד ומקצועי עם טנדר ושילם פחות מ-500 ש"ח. בפעם הבאה זה יהיה הרבה יותר, לפי כמות הרהיטים והציוד שקנה.

זה קומה 4 ללא מעלית קיבלתי הצעה לבנתיים 2500 שח להובלה.

לפני 20 שעות, Benor כתב:

לאתר הזה התכוונתי.

השתמשתי בו פעם אחת והייתי מרוצה. 

להזהר מאתרים אחרים בסגנון שמציעים את השירות הזה.   

אח"כ פשוט נופלים עליך מבול של טלפונים בצורה לא מבוקרת. 

אתה צודק! נכנסתי לאיזה אתר בגוגל שלא ידעתי שזה אתר השוואה והתקשרו אלי לטלפון הנייד כמות כזאת 

של חברות הובלות והכי לא משהו מהחברות.

פורסם

זו הדלתא של 50 ק"מ (לעומת 5) ו-4 קומות לעומת שתיים. ואולי השקים.

• תוכן חדש...