Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדבר היחיד שאני מתעקש עליו זה שיבואו לראות לפני ויתנו הצעת מחיר מראש בכתב.

ככה אין עצבים מיותרים ביום ההעברה, לא אומרים לך שיש יותר ארגזים ממה שחשבו, לא באים עם רכב לא מתאים, לא אומרים שהשידה לא עוברת בחדר המדרגות.

ותדאג שיראו הכל!! אל תעריך למוביל כמה ארגזים יהיו. הוא בעל מקצוע, שיעריך וייתן הצעה. תן לו לראות הכל, ואם בא לו שיפתח מגירות. תגיד לו שביום ההעברה, חוץ מלבקש קפה ו/או מים אתה לא רוצה לשמוע אותו.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

עוד עצה, שגיליתי במעבר הדירה האחרון- 

ביום האחרון תמיד נשארים כל מיני פיצ'פקעס שלא ארזתם- הפח שבאמבטיה, מנורת הלילה, מתקן הנעליים או השד יודע מה.

שימרו 3-4 קרטונים ליום ההובלה והשתדלו לארוז את הכל בקרטונים, גם אם זה אומר לשים רק מברשת שיניים בקרטון 40 על 60 😁.

זה הרבה יותר נוח למובילים (ולי זה לא היה ממש ברור עד שהוא אמר לי "אני מעדיף שבעת אלפים ארגזים ובלבד שלא יהיה אפילו חפץ אחד בתפזורת"

עריכה אחרונה על ידי שביט
  • רעיון טוב! 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 11 שעות, אורח לרגע כתב:

הדבר היחיד שאני מתעקש עליו זה שיבואו לראות לפני ויתנו הצעת מחיר מראש בכתב.

ככה אין עצבים מיותרים ביום ההעברה, לא אומרים לך שיש יותר ארגזים ממה שחשבו, לא באים עם רכב לא מתאים, לא אומרים שהשידה לא עוברת בחדר המדרגות.

ותדאג שיראו הכל!! אל תעריך למוביל כמה ארגזים יהיו. הוא בעל מקצוע, שיעריך וייתן הצעה. תן לו לראות הכל, ואם בא לו שיפתח מגירות. תגיד לו שביום ההעברה, חוץ מלבקש קפה ו/או מים אתה לא רוצה לשמוע אותו.

אתמול התקשרתי לחברת הובלות המושבניקים הוא טען שזו הובלה קטנה ובשביל הובלה קטנה כזאת הוא לא מגיע לתת הצעת מחיר בבית הלקוח.

אלא, רק מה שהוא שלח לי הצעת מחיר במייל בלבד אז אמרתי לו שלום ותודה.

אתמול בא לי עוד מישהו מהובלה,הוא בדק את הדירה אבל  לאחר ההצעת מחיר שקיבלתי במייל,ראיתי שהוא דרש הכי הרבה בנתיים (לפני מע"מ המחיר)

ובנוסף,הוא כתב לי כמות יותר גדולה ממה שיש לי של שקים+קרטונים בזמן שיש לי חצי מהכמות.

הובלה.jpg

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

צפה ליותר קרטונים, בסדר גודל של 20-30% מעבר לאומדן שלך. יש 3 סחבות;

1. בד"כ אנו נוטים להעריך בחסר את הרכוש, גם בכמות וגם בשווי.

2. יהיו ארגזים שתצטרך להשאיר חצי ריקים בגלל המשקל. בולט במיוחד לגבי ספרים.

3. יש ארגזים שלא יתמלאו פשוט כי לא תמצא חפצים בגודל המתאים.

עוד הערה, לגבי אריזה, למשל של כלי מטבח: חפצים העלולים להשתפשף יש להפריד על ידי ניירות, ושבירים לרפד כולל מילוי נפח ריק בארגזים על מנת שלא יזוזו ויישברו..

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ממליץ בחום על אדי הובלות - 050-8343304

עשו לנו שלוש הובלות, לחבר אחת, למשפחה של אשתי עוד שלוש.

מחירים טובים, עבודה מעולה.

הטיפ שלי לגבי אריזות - למספר כל ארגז (בטוש בולט על כל/רוב החזיתות), ולעשות רשימה כתובה של כל ארגז עם כמה דברים מייצגים שיש בו. עוזר בטירוף בפריקה, כולל אם אתה צריך פתאום איזה משהו לפני שסיימתם לפרוק הכל.

(משהו כמו 1: מחברות, מטענים, שמיכת פוך, צעיפים, צעצועי מין).

• רעיון טוב! 2

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם (נערך)

ח"ח.

עד היום, למעלה מ-7 שנים אחרי מעבר דירה, יש לי במחסן ארגזים שמסומנים "אלבומי בולים" ו"חוטרים לביוב" אבל לארגזים המיועדים לפריקה וחכ לאחסנה ככאלה החשוב ביותר הוא לרשום את היעד "החדר של הכלב" או "עליית הגג".

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...