Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שואל בשביל חבר - עולה חדש שגר כרגע ליד הרכבת בלוד (לא אזור סימפטי), ומחפש מקום נעים יותר למגורים.

הוא עובד כמהנדס פיקוח (כבישים ותשתיות), ולכן מחפש אזור עם גישה נוחה ומהירה לכבישים ראשיים (כלומר לא ראש העין או אשדוד), שכן אופי העבודה דורש נסיעות לפרויקטים שונים, בעיקר באזור ירושלים/לוד/גוש דן, אך לעתים גם לאזור הדרום/השרון.

הכיוון הוא דירה קטנה/מחולקת או יחידת דיור שהיא לא מרתף, באזור ה-2500 ש"ח (רצוי עם ארנונה ואינטרנט). אפשר גם בקיבוצים/מושבים.

מי יכול להמליץ על אזור/שכונה שיכולים לענות על הדרישות?

ביד 2 האופציות בתקציב הזה נעות מגדרה ורחובות ועד פתח תקווה, אז אשמח להצעות ממוקדות יותר.

פורסם (נערך)

אם הוא גר ליד לוד וסבבה לו שם שינסה במושבים

זיתן, יגל,כל הסגנון הזה

יש שם עוד כמה אני פשוט לא זוכר את השמות

לא מכיר מקום שהוא גם מרכזי, איכותי, עם דרכי גישה, אוכלוסיה אש ועולה 2500

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם

@gadik6 אם החבר שלך רווק ואין לו אילוצים נוספים אז יש לו הרבה אפשרויות. ברור שככל שמתרחקים מהמרכז הסואן 2500 ש"ח קונים יותר מבחינת גודל יחידת הדיור, מצבה ומצב הסביבה, רק צריך לקחת בחשבון את ההשלכות של מגורים בישובים קטנים בפריפריה של גוש דן, אם זה מתאים אז הכל דבש.

אזור קדרון וגדרה לא רע ויחסית נעים, ונגיש מאוד. כל אזור המשולש שבין הכבישים 1, 3 ו-6 נחמד למדי, כדאי לבדוק מבחינת נגישות אם מתאים. אני הייתי שם עין ספציפית על קיבוץ רבדים שנמצא סמוך מאוד למחלף יסודות.

חזיר דיזל

פורסם

במחירים כאלה אפשר בכיף למצוא יחידות דיור בפתח תקווה, ראש העין או הוד השרון

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יחידת דיור בנווה עוז בפ"ת, יחידת דיור ברמת אפעל/כפר אז"ר, רמת-חן, סלמה ג' (זולה וצמודה לספארי), יחידת דיור ברמת-גן בנווה יהושע

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם (נערך)

תודה על ההצעות.

הוא מבין שבתקציב שלו הוא לא יגור בשכונת יוקרה ובבית חדש לגמרי, אבל זאת גם לא המטרה שלו.

כרגע הוא פשוט מעוניין לעבור מהאזור שהוא גר בו למקום יותר סימפטי (כזה שלא מרגיש כמו כפר בשטחים, מבלי להעליב אף אחד).

האילוץ העיקרי (מעבר לתקציב) זה הצורך בגישה נוחה ומהירה לכביש ראשי (שממנו הוא יכול להגיע לחלקי הארץ השונים), עקב הנסיעות הרבות ברחבי הארץ במסגרת העבודה.

לפני שעה, vadim6385 כתב:

במחירים כאלה אפשר בכיף למצוא יחידות דיור בפתח תקווה, ראש העין או הוד השרון

על ראש העין שמעתי הרבה דברים לא טובים מבחינת הפקקים המוגזמים בבוקר (ובערב). 

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם (נערך)

ראש העין צמודה לכבישי 5, 6, 471, 481 (לא מהיר אבל לא רע אם צריך לפתח תקווה), 444 (כשיסתיים יהיה מצוין).

יש פקקים בבוקר ביציאה לכיוון 471 ו-444, אבל אפשר לעשות עיקוף לכיוון 5 (דרך פסגות אפק לעוקף) ולעלות לכביש 5 בלי פקקים, הבעיה היא שבכביש 5 עצמו יש פקקים.

אני אגב דיי בטוח שבצומת (או מחלף כבר) של היציאה מהרכבת בלוד ל-44 יש יותר פקקים

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...