Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 34 דקות, קורן בן אשר כתב:

לוד.

זהו ניצחתי אותך...

צילמתי מהמרפסת עם הדשא הסינטטי הירוק ולא מאיפה שסימנת 😁

בונים כנראה מגדל משדדים.

• אהבתי 1

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

כביש סנסנה (3253). קטע קצר וכיפי. רק זהירות עם הגשר האירי והסיבוב בקצה המערבי... אה וגם בזהירות כשאתה מגיע לראש הגבעה היכן שהכניסה ליישוב, אין שם שדה ראיה בכלל ולא פעם התפרצו לי שם לצומת בלי לתת זכות קדימה.

התחלה וסיום הסרטון לפי הסימון מטה.

image.thumb.png.a13b73984c6fdf0ffbbf53a20eef8eee.png

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

חזיר דיזל

פורסם
לפני 4 שעות, קורן בן אשר כתב:

רק זהירות עם הגשר האירי

יש שני גשרים איריים בחלק המערבי.

לפני נסע רייינג' רובר, ראיתי איך במעבר מעל גשר אירי נפתחים מתלי האוויר של לכל המהלך של איזה 40 ס"מ, אז האטתי.

פורסם

למען האמת לא נסעתי שם כבר כמה שנים, אז התלבטתי אם יש שם אחד או יותר. אכן ראיתי שם אנשים פוגשים בהפתעה את הגשרים האיריים במהירות 80-90 קמ"ש... לא נעים. שלא לדבר על הסיבוב 90 מעלות האכזרי בסוף.

היו לי בזמנו (למען האמת יש עדיין) עניינים באזור הר עמשא, לפעמים כשהיה מתחשק לי הייתי נוסע לשם דרך צומת דבירה - 325 - 358 - כביש סנסנה - מעבר מיתר - 60 - 317 - שני-לבנה. מאז שסיימו את הכפלת כביש 31, וביתר שאת מאז שמחלפו את צומת שוקת, אין לי כבר סיבה לנסוע משם.

עכשיו יש לי "משימה" בשבילך. כשחולפים על כביש 6 באזור מחלף קריית גת רואים מנוף מסבך (derrick) ענק, הכי גדול שראיתי בארץ, באזור של מפעל אינטל. הגובה שלו להערכתי באזור 150 מטר לפחות,  זה אפילו לא נראה כמנוף זחלי כמו אלה של ליבהר או טרקס, אלא מנוף נייח שמיועד למשקלים אולטרה-גבוהים. מה דעתך לברר את העניין? 😉

חזיר דיזל

פורסם

היה לי גם עניין אחרי מעבר מיתר ופעם ראשונה שיצא לי להכיר את כביש סנסנה, מכיר את השירשור הזה? 

https://carsforum.co.il/topic/685107-למרות-הכל-ואחרי-כל-כך-הרבה-שנים-אני-עדיין-אוהב-את-העבודה-הזאת/

לפני 55 דקות, קורן בן אשר כתב:

מה דעתך לברר את העניין

יבדק בהזדמנות...😁

פורסם
לפני 56 דקות, קורן בן אשר כתב:

כשחולפים על כביש 6 באזור מחלף קריית גת רואים מנוף מסבך (derrick) ענק, הכי גדול שראיתי בארץ, באזור של מפעל אינטל

הוא משמש לבניית המפעל החדש. מחר אנסה לתפוס תמונה מהבסיס שלו.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם (נערך)
לפני כשעה, Buki כתב:

היה לי גם עניין אחרי מעבר מיתר ופעם ראשונה שיצא לי להכיר את כביש סנסנה, מכיר את השירשור הזה? 

https://carsforum.co.il/topic/685107-למרות-הכל-ואחרי-כל-כך-הרבה-שנים-אני-עדיין-אוהב-את-העבודה-הזאת/

זוכר... אנחנו כנראה עובדים בתחומים שונים לחלוטין, אבל יש לנו תחביב משותף, לשוטט עם הרכב בכל מיני חורים ועל הדרך לגלות דברים במקרה. יש לי אפילו מונח לזה, טיול סרנדיפיטי. גם לי, לשמחתי, יוצא לעתים קרובות לנסוע לכל מיני חורים נידחים ברחבי הארץ בענייני עבודה, אבל בשנים האחרונות, עקב הבשלה של פרוייקטים, נתח השוטטות שלי הולך וקטן, מה שמעורר בי חרדה גדולה וצורך למצוא ערוץ חדש לשמר את השוטטות... לצערי אני לא יכול (יותר נכון לא רוצה) לשתף תמונות מהאתרים שלי, כי האאוטינג יהיה די מיידי. (למרות שתכל'ס לא שיש לי ממי להסתתר.)

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר
  • מעניין 2

חזיר דיזל

• 4 שבועות מאוחר יותר ...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...