Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחור אחד מהעבודה לא מבין שום דבר במכוניות.

לפני שנה הוא החליט לקנות לעצמו טויטה יאריס חדשה, הוא בחר דווקא את הדגם הזה רק בגלל שהעיצוב נראה לו נחמד. הוא אפילו לא ידע שטויטה זה יצרן יפני...

הוא ניגש לסניף והתעניין בדגמי היאריס השונים.

הנציג הסביר לו שיש שני דגמים, היברידי ורגיל, כמעט ולא היה בינהם הפרש במחיר.

הבחור שאל מה ההבדל בין הדגמים ומה עדיף לבחור לנסיעות שהן רוב הזמן עירוניות והדגיש שצריכת הדלק חשובה לו.

נציג המכירות הסביר שמבחינת צריכת הדלק הדגם ההיברידי לא מתאים לעיר ומתאים בעיקר לאנשים שנוהגים הרבה מחוץ לעיר ודווקא דגם הבנזין הרבה יותר יעיל וחסכוני בסביבה עירונית!!!!

לפי דעתי זה פשוט בושה שנציגי המכירות מנצלים את החוסר ידע של האנשים כדי לדחוף להם מכוניות שכנראה הצטברו אצלהם במחסנים בגלל חוסר ביקוש.

פורסם

מזל שלא התחיל לספר לו סיפורים על קרינה ועל זה שחיסונים זאת הדרך של אנשי הלטאה לשלוט בך

• מצחיק 5

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

^^

אני בטוח שהבוס שלו מאוד ישמח לשמוע איך העובד שלו גרם להם לפספס עסקה של 20 רכבים.

ואני בטוח שאותו העובד גם יגיע רחוק (מהדלת, עם סימן של נעל על החלק האחורי של המכנסיים).

יש כאלה שהשתן עולה להם למוח, ובטוחים שיש להם מוצר אלוהי שמוכר את עצמו. אני נתקלתי באחד כזה גם בסוכנות (איך לא) טויוטה, כשבאתי לברר על אפשרות לקנות קורולה ידנית חדשה לפני כמה שנים.

הבן אדם אשכרה גורם לך להרגיש שאתה לא שווה את הזמן שלו. אפשר להזמין את האוטו רק בצבע אחד (סליחה, לא ידעתי שזאת פורד מודל T), ואין לו בקרת שיוט (באתר כתוב שיש), ואין אפשרויות מימון, ולא עושים החלפה, ואי אפשר לעשות נסיעת מבחן, וכאן איבדתי את הסבלנות והלכתי.

לפני 45 דקות, llaavvii כתב:

מסכים לחלוטין, אבל באותה נשימה מפליא אותי שאדם שמוציא 105K ש"ח מכיסו לא עושה סקר שוק- בדיקה והמלצות באינטרנט....

יש אנשים שהם פשוט not car people, ולדעתי יאריס בדיוק פונה לקהל הזה, שרוצה להגיע מA לB במינימום כאב ראש, והאוטו הוא לא יותר ממוצר לבן שמאפשר את זה.

אני במצב כזה כשאני בא לקנות מקרר או מכונת כביסה. לא מעניין אותו הפרטים הטכניים, מעניין אותי רק מחיר, גודל וצריכת חשמל.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • אהבתי 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני שעה, דניאל1983 כתב:

בחור אחד מהעבודה לא מבין שום דבר במכוניות.

לפני שנה הוא החליט לקנות לעצמו טויטה יאריס חדשה, הוא בחר דווקא את הדגם הזה רק בגלל שהעיצוב נראה לו נחמד. הוא אפילו לא ידע שטויטה זה יצרן יפני...

הוא ניגש לסניף והתעניין בדגמי היאריס השונים.

הנציג הסביר לו שיש שני דגמים, היברידי ורגיל, כמעט ולא היה בינהם הפרש במחיר.

הבחור שאל מה ההבדל בין הדגמים ומה עדיף לבחור לנסיעות שהן רוב הזמן עירוניות והדגיש שצריכת הדלק חשובה לו.

נציג המכירות הסביר שמבחינת צריכת הדלק הדגם ההיברידי לא מתאים לעיר ומתאים בעיקר לאנשים שנוהגים הרבה מחוץ לעיר ודווקא דגם הבנזין הרבה יותר יעיל וחסכוני בסביבה עירונית!!!!

לפי דעתי זה פשוט בושה שנציגי המכירות מנצלים את החוסר ידע של האנשים כדי לדחוף להם מכוניות שכנראה הצטברו אצלהם במחסנים בגלל חוסר ביקוש.

סיפור מרגיז ומציאותי אבל רק סיפור. אי אפשר לדעת מה באמת קרה שם.

גם אתה רק שמעת סיפור וכתבת. 

ועוד יותר גרוע שמעת סיפור ממשהו שלא מבין בתחום שעליו מספר.

באופן כללי חבר שלך לקוח לא חכם. בטוח שלפני שהוא קונה כבל לסמארטפון שלו ב 1.5$ הוא עושה סקר רציני יותר.

סורי. הבעיה פה היא לא הסוכנות. כי אין הוכחה מספיק רצינית ובטח לא סיפור ממקור ראשון.

והקטע הכי מצחיק ולא הוגן כלפי הסוכנות שזה סיפור מלפני שנה... נו באמת?

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, טרול כתב:

אז אני אספר לך משהו , הבוס שולח אותי לבדוק את הקיה ספורטאז כדי לקנות רכבים למשרד , אני מגיע לסוכנות ליד חוצות המפרץ ישר מהעבודה בגדים קצת מלוכלכים, ניגש לסוכן שם מתחיל לשאול אותו שאלות על הרכב, בן אדם לא סופר אותי, מוציא מטר מתחיל למדוד את תא המטען שיספיק לציוד שלנו, בן אדם לא מסתכל עלי, אני שואל אותו אם אוכל להכניס איזה חלק קריטי מהציוד שלנו לתוך הרכב כדי שאני אדע בוודאות שזה מתאים, הוא רק אומר לי שאזהר ולא אשרוט את הפלסטיקה, בקיצור הכל התאים, אני בודק הכל במשך 40 דקות, הבחור אפילו לא ניגש אליי, בסוף הלכתי אליו ושאלתי אותו עם מי אפשר לדבר בקשר לעיסקה של 20 רכבים , הבן אדם דפק לי מבט מזלזל , קיבל טלפון ופשוט יצא החוצה לדבר, בסוף לקחנו 20 רכבים מחברת ליסינג, הפסד שלו

לא חדש שיש סוכנים שעפים על עצמם .

ואיך הייתי רוצה להיות שם במקומך , הייתי אומר לו שהוא הולך עכשיו לשתות הרבה מאוד מים אחרי השיחה עם מנהלי היבואן .

לסוכנים כאלה אין גישה או רצון למכור אז מה  אתם עושים שם :( .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

תסלח לי עם כל הכבוד, הבעיה היא אצל חבר שלך שרוכש רכב ב-100K צפונה ולא עושה סקר שוק, שואל חברים, מתייעץ או כל דבר אחר.

אתה לא מבין במשהו? יש 1001 דרכים לקבל תמונה ראשונית.

זה שהסוכני מכירות (ברובם) יישארו גרועים זה לא מחדש פה כלום

פורסם

אני לא מבין על מה אתה מתרגז?
החבר שלך רוצה יאריס "כי הוא אוהב את העיצוב"  - כבר בעיה. לא שמעתי על מישהו שקנה יאריס בגלל העיצוב... הוא כנראה רוצה יאריס כי שמע שהיא אמינה.

החבר שלך לא יודע שטויוטה זה יצרן יפני, לא יודע מה זה היברידי ובקיצור לא יודע מה הוא רוצה.

ככה לא הולכים לקנות רכב. ובטח לא מתחילים את הבירור הראשוני אצל סוכן מכירות.

סוכן מכירות - תפקידו למכור את הרכבים שלו. אם הוא היה אובייקטיבי נטו - אז הוא לא היה סוכן מכירות, לפחות לא בישראל.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעה, דניאל1983 כתב:

החליט לקנות לעצמו טויטה יאריס חדשה, הוא בחר דווקא את הדגם הזה רק בגלל שהעיצוב נראה לו נחמד

אם בתכלס זה כול מה שעניין אותו כשהוא בא לקנות את הרכב, אז מה אכפת לו אם היברידי או לא? 

דווקא הנציג עשה לו טובה, פחות משהו שיתקלקל. וגם חסך לו כמה אלפים בקניה. 

בזמנו כשהייתי מוכר בחנות אלקטרוניקה, כשבאו אליי אנשים שלא מבינים כלום ורצו "מחשב נייד לאינטרנט ולסרטים" אז המלצתי להם על מחשב עם מותג X עם הכי הרבה אחריות, והכי בסיסי שאפשר ביחס לדרישות. כן, היה אפשר לקנות מחשב עם כרטיס גרפי חיצוני ממותג קצת פחות נחשב ופחות אחריות באותו מחיר, אבל הם בוודאות לא צריכים את זה, אז בשביל מה? 

זה תופס גם לגבי חבר שלא מכיר ולא מבין ולא רוצה להבין בכלום ברכבים, רק רוצה משהו חדש שנוסע ולא יעשה בעיות. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 12 דקות, davemustaine87 כתב:

אם בתכלס זה כול מה שעניין אותו כשהוא בא לקנות את הרכב, אז מה אכפת לו אם היברידי או לא? 

דווקא הנציג עשה לו טובה, פחות משהו שיתקלקל. וגם חסך לו כמה אלפים בקניה. 

הבחור ביקש חסכוני בדלק.

חוץ מזה, מה כבר הולך להתקלקל בטויוטה היברידית חדשה?

לפני 29 דקות, nathun כתב:

החבר שלך רוצה יאריס "כי הוא אוהב את העיצוב"  - כבר בעיה. לא שמעתי על מישהו שקנה יאריס בגלל העיצוב...

לגיטימי. על טעם וריח אין מה להתווכח.

פורסם

לפני מספר חודשים עזרתי לסבא וסבתא שלי לשדרג את האאוריס הייבריד שלהם.
על הפרק היתה גם הקורולה הייבריד האץ׳ החדשה, לא יצא לי להיות נוכח בביקור הסוכנות הנ״ל אבל היחס המזלזל שקיבל סבי (באותה העת לקוח טויוטה אותה קנה חדשה רק ארבע שנים קודם) + הצעת טרייד אין גרועה במיוחד, שגם אותה זרקו לו כאילו עושים לו טובה הובילו לכך שאפילו לא ביקשנו נסיעת מבחן על פאר היצירה וסגרנו עסקה בסקודה שם היו מאוד מסבירי פנים והיה ניכר שמעניין אותם הלקוח שעומד מולם...

Sent from my iPhone using Tapatalk

• אהבתי 1
 MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

הוא הדגיש מספר פעמים שחשובה לו צריכת הדלק בתוך העיר.
אני חושב שהמקרה שלו מזכיר מקרה של גבר שהולך לקנות שמלה יקרה לאשתו.
הוא לא מבין שום דבר באופנת נשים ובקושי יודע את המידות.
אפילו אם הוא ינסה לחקור את הנושא הוא לא יבין שום דבר ויסמוך על הטעם של המוכרת בחנות.
נחזור לחבר שלי, יש אנשים שמאוד מאותגרים טכנולוגית ושאפילו אם ינסו לחקור את הנושא לא יבינו שום דבר.

חובתו של המוכר היא להסביר בשפה פשוטה את היתרונות והחסרונות של כול דגם בצורה אובייקטיבית ולא לעוות את העובדות ולשקר.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

פורסם
לפני 6 דקות, דניאל1983 כתב:

הוא הדגיש מספר פעמים שחשובה לו צריכת הדלק בתוך העיר.

תראה בגדול ולפי הסיפורים פה - כולנו שותפים לתחושה שלך שדפקו את חבר שלך. וזה נכון ומבאס.

לפני 6 דקות, דניאל1983 כתב:

אני חושב שהמקרה שלו מזכיר מקרה של גבר שהולך לקנות שמלה יקרה לאשתו.
הוא לא מבין שום דבר באופנת נשים ובקושי יודע את המידות.
אפילו אם הוא ינסה לחקור את הנושא הוא לא יבין שום דבר ויסמוך על הטעם של המוכרת בחנות.

וזאת דוגמה מצויינת שמסבירה היטב למה לעולם לא אלך לקנות לבד שמלה לאישתי. בטח שלא שמלה יקרה.
אם זה באמת חשוב לי אקח את החברה הטובה שלה איתי שתגיד לי בדיוק מה לקנות.
המוכרת עם כל הכבוד לא מכירה את אישתי. לא יודעת מה הטעם שלה ומה המידות ומה נוח לה.

אין ספק שהבחור הזה היה צריך לקחת איתו חבר שמבין טיפה במכוניות או אפילו אותך (ונגיד לקנות לך צהרים בדרך)....

• תוכן חדש...