Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, nathun כתב:

kא חסר מקרים שאתה מגיע לקנות משהו, בכל חנות, מהמאפיה השכונתית דרך חנות חומרי בניין ועד לחברת טיולים מאורגנים בקונגו, שבהם אתה תשאל בצורה תמימה מה עדיף מוצר א או ב - והמוכר ינסה לשכנע אותך לקחת את זה שיש לו בעודף או עוד מעט פג תוקף - או סתם יותר נוח לו שתקנה את מוצר א ולא את ב.

אז יש דרך לגיטימית לעשות את זה - לשים את המוצר למכירה במחיר מוזל או תנאים מועדפים, ואם הוא עוד מעט פג תוקף/מחודש/סתם נחות, לציין את זה במפורש.

לא חסר אנשים שאין להם בעיה לקנות יאריס בנזין על פני היברידית, אם הם יקבלו הנחה משמעותית, או אפילו אם יוכלו לקבל אותה כאן ועכשיו במקום לחכות כמה חודשים.

• מעניין 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בתאריך 1.11.2020 בשעה 08:00, דניאל1983 כתב:

הבחור שאל מה ההבדל בין הדגמים ומה עדיף לבחור לנסיעות שהן רוב הזמן עירוניות והדגיש שצריכת הדלק חשובה לו.

נציג המכירות הסביר שמבחינת צריכת הדלק הדגם ההיברידי לא מתאים לעיר ומתאים בעיקר לאנשים שנוהגים הרבה מחוץ לעיר ודווקא דגם הבנזין הרבה יותר יעיל וחסכוני בסביבה עירונית!!!!

בלי להכנס לנכונות המקרה והדיוק בפרטים:

- יש לקוחות כאלו, וצריך לכבד אותם ולהיות שקוף איתם. זכותו של אדם לסגור עסקא על מוצר יקר כמו רכב ללא כל שיעורי בית ולצפות שלא ישקרו לו. סוכן מכירות יכול ליפות קצת את המציאות ולהדגיש מה שחשוב לו, אך לא לשקר שקר גס.

- אני מוכר עגלות תינוקות וכסאות רכב וכו'. אם אני או עובד שלי טועה טעות פטאלית (דיל ברייקר מבחינת הלקוח) בנתוני המוצר - אקבל חזרה את המוצר בזיכוי מלא ואחליף ללקוח למוצר מתאים. תתפלאו - אחרי הצהרת הכוונות ללקוח שאני מסכים להחלפת המוצר - לפחות שני שלישים יישארו עם המוצר ויסתפקו בפיצוי סמלי, העיקר שהקשיבו להם.

העובד לומד את הלקח....

בתאריך 2.11.2020 בשעה 20:40, ariel000 כתב:

אחי רצה לקנות רכב וחשב על קיה (אוי ואי זמיר) והלך לסוכנות של קיה ואמר לי שהיה שם עמוס בטירוף וניסה להשיג נציג מכירות, לא היה עם מי לדבר, אך אחד לא התייחס אליו.

אז הלך וקנה 3008. (תודה לאל)

השגחה פרטית.

מנכים לו מזכויותיו

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...