Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים :-)

אני מחפש להחליף צמיגים לוולוו שלי, המידה היא 235/40R18 95Y
חשבתי על Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 
גם מהסיבה שיש לי ניסיון טוב עם Goodyear, וגם הביקורות די טובות 

לרגע חשבתי גם על הPilot Sport 4 מפני שלהם יש ביקורות אפילו יותר טובות (ממה שראיתי),
אבל כרגע יושבים לי על הרכב זוג שלא עברו שנתיים מההתקנה (הותקנו בדצמבר 18) ו16 אלף ק"מ, והם כבר איבדו את כל התכונות שלהם דרסטית. 
זה דיל ברייקר רציני מבחינתי. 

בנוסף, מפני שאין כרגע אסימטריק 5 בארץ, עלתה גם האופציה של Goodyear Eagle F1 SuperSport 
אבל מחוות דעת של אחרים הבנתי שמדובר בצמיג פחות נוח שפונה יותר לאחיזה וכו' 

יש המלצות על עוד צמיגים? לא כאלה שעולים הון, איזור ה600-800 ש"ח גג לצמיג
מאוד חשובה לי הנוחות, מבלי להתפשר על בטיחות: אחיזה, בלימה וכו'.. 

תודה רבה לעוזרים :-)

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם
לפני 6 דקות, Menro כתב:

אבל כרגע יושבים לי על הרכב זוג שלא עברו שנתיים מההתקנה (הותקנו בדצמבר 18) ו16 אלף ק"מ, והם כבר איבדו את כל התכונות שלהם דרסטית. 

מה הכוונה? זה לא סט קיצוני ואין שום סיבה שהוא יאבד מהתכונות שלו אחרי שנתיים וכזה קילומטראז (זה סט שאמור להחזיק בכיף 30-40 אלף קילומטר)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, Liviur כתב:

מה הכוונה? זה לא סט קיצוני ואין שום סיבה שהוא יאבד מהתכונות שלו אחרי שנתיים וכזה קילומטראז (זה סט שאמור להחזיק בכיף 30-40 אלף קילומטר)

כשקניתי את הרכב הם ישבו מאחור והרכב היה זורק כאילו מדובר מינימום בסדרה 3 (מזכיר שמדובר בוולוו S60). 
עד שעשיתי איזון בפנצ'ריה והחליפו לי את הקדמיים עם האחוריים הטריים יותר (פירלי P-ZERO), ועכשיו כשהמישלן מקדימה אני מרגיש הבדל משמעותי, הרכב מתקשה בהאצות, רמת הנוחות ירדה, רמת הרעש עלתה והאחיזה נמוכה ברמות. 
לא מה שהייתי מצפה מצמיג בסדר גודל כזה אחרי כל כך מעט ק"מ ולא הרבה זמן על הרכב (את הבלאי שלהם הרגשתי כבר מיום קניית הרכב בפברואר. משמע הם היו על הרכב שנה וחודשיים סך הכל). 

עריכה אחרונה על ידי Menro

Mazda 6 2.0L 2008

פורסם

נשמע לא תקין ולא אפייני לצמיגים האלו.

הם נחשבים בין הטובים בקטגוריה כשהתלונה העיקרית עליהם זה שהתמחור גבוהה.

יש מצב שהם יבשים ? (או תאריך יצור ישן ואפילו אם לא היו הרבה זמן על הרכב - עדיין מתיישנים)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
נשמע לא תקין ולא אפייני לצמיגים האלו.
הם נחשבים בין הטובים בקטגוריה כשהתלונה העיקרית עליהם זה שהתמחור גבוהה.
יש מצב שהם יבשים ? (או תאריך יצור ישן ואפילו אם לא היו הרבה זמן על הרכב - עדיין מתיישנים)
כן אני יודע שמדובר במקרה קצת מוזר. בכל אופן הם נראים די יבשים. תאריך הייצור על הצמיג 42/18.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Mazda 6 2.0L 2008

• תוכן חדש...