Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבור חבר,

כול מה שמעניין אותו זה אמינות. שום דבר אחר. על מה הייתם הולכים ? על רכב פשוט טכנולוגית כמו פיזו 301 אוטומט שנתון 15-16 שניראת בסדר והכול עובד בה, אבל אין טיפולים מסודרים מלבד מה שהמוכר אומר. 

או רכב כמו אימפרזה/לנסר שנתון 07-08 אבל עם טיפולים בזמן, עם בעלים שמטפל פה כמו שצריך? 

המחיר לא זהה מן הסתם, אבל החבר יוצא מנקודת הנחה שירידת הערך עבור רכב ב-8 אלף(לנסר) או 15 אלף עבור הפיזו היא לא משמעותית בשביל שהוא ישים דגש על זה במחירים האלה. 

אז מה אתם אומרים?

מדגיש שוב, הנעה מנהיגה, איכות חומרים וגם צריכת דלק(הרכב יסע סביב ה-10 בשנה) לא מהוות שום שיקול. לא מעניין את הבנאדם בכלל. רק אמינות. 

פורסם

לגבי הפיגו, אין אפילו טיפולים בזמן שהרכב היה באחריות?

המוכר יד 1?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אם המחיר היה זהה הייתי מעדיף לרדת בשנתון ולקנות רכב נורמלי עם היסטוריית טיפולים,

אך ל301 לא אתקרב לעולם, רכב חדש רק בהגדרה, בפועל מרגיש כמו רכב בן 20.

עריכה אחרונה על ידי wildlands2019
פורסם
לפני 1 שעה, yulianx כתב:

לגבי הפיגו, אין אפילו טיפולים בזמן שהרכב היה באחריות?

המוכר יד 1?

המוכר יד 2 ,בעלות מקורית חברה שלא טיפלה במורשה אבל הוא אומר שטיפלה בזמן כך גם הוא. אני לא הייתי ממליץ על הרכב בכול מקרה , אבל סתם בתור עיקרון לרכב הבא, אלו רכבים שכדאי ללכת עליהם בהיבט האמינות?

לפני כשעה, wildlands2019 כתב:

אם המחיר היה זהה הייתי מעדיף לרדת בשנתון ולקנות רכב נורמלי עם היסטוריית טיפולים,

אך ל301 לא אתקרב לעולם, רכב חדש רק בהגדרה, בפועל מרגיש כמו רכב בן 20

מודע לעניין, אבל שוב, לא מעניין בכלל את הקונה. מבחינתו זה פח עם 4 גלגלים שהוא יבלה בו במצטבר שעתיים בשבוע. לא מעניין אותו כלום מלבד אמינות.

פורסם

אישית הייתי הולך על הרכב החדש יותר, בכול זאת רכב בן 5 לעומת רכב בן 12.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...