Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין רכבי פנאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מעוניינת ברכב פנאי קטן, ג'יפון, ומתלבטת בין רנו קפצ'ור, פיג'ו 2008 וסוזוקי קרוסאובר שנים 2014-2016.

בהתחשב בתקציב, האם כדאי לקנות סוזוקי משנתון מוקדם יותר או צרפתית משנתון מתקדם?

וכן, העיצוב של הרנו מקסים אולם מזהירים לא להתקרב לצרפתיות. מה דעתכם?

תודה

פורסם (נערך)

במקרה הזה, יש אמת חלקית בשמועות: לרנו יש גיר רובוטי שמצריך תחזוקה, לא תמיד זולה, לפיג'ו יש בעייה ברצועת התזמון (שאם לא מוחלפת בזמן עלולה לגרום להרס המנוע).

מנגד, גם בקרוסאובר בשנתונים הראשונים הגיר לא היה אמין במיוחד.

ה-2008 אחרי החלפת רצועת תזמון יהיה הימור יחסית סביר, אבל חשוב לוודא שהרצועה אכן הוחלפה בזמן ושלא נגרם נזק למנוע - לא מתאים לכל אחד.

אם תפרטי מה הצרכים ומה התקציב, אולי יהיו רעיונות נוספים. מעבר לזה, יש פורום מיוחד ליעוץ ברכישה - לפעם הבאה.

עריכה אחרונה על ידי pooh-bear

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

רנו, אוטו ממש יפה, אבל המנוע לא אמין וסובל מבלאי מוגבר, הגיר גם לא מתנהג כ"כ טוב עם השהייה מורגשת בתחילת נסיעה. המזגן גם חלש מאוד.
הסוזוקי, המרווחת ביותר, אבל הגיר הרציף נותן תחושה לא נעימה בנסיעה, האוטו מרגיש ממש איטי, איכות ת"א הנוסעים והעיצוב מזכירים רכבים ישנים יותר. הגיר עצמו גם לא אמין כ"כ
הפיזו, נהנית ממנוע חזק וגיר טוב. היא הרכב המומלץ. החסרונות, עיצוב חיצוני לא מזמין. נקודה לשים לב, היא רצועת תזמון מתפוררת, הפתרון פשוט, פשוט תחליפי רצועת תזמון שאת קונה את הרכב. חוץ מזה רכב אמין וטוב

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

פורסם

בכל מקרה הייתי בוחר בקרוסאובר (ובחרתי בה בעבר). 

מרווחת ומאוד זולה לאחזקה. 

אם השימוש אינו שימוש משפחתי, אז הייתי מוסיף לחיפוש גם ניסן ג'וק ממודל 2015.

• רעיון טוב! 1

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

בתאריך 7.9.2020 בשעה 02:55, pooh-bear כתב:

במקרה הזה, יש אמת חלקית בשמועות: לרנו יש גיר רובוטי שמצריך תחזוקה, לא תמיד זולה, לפיג'ו יש בעייה ברצועת התזמון (שאם לא מוחלפת בזמן עלולה לגרום להרס המנוע).

מנגד, גם בקרוסאובר בשנתונים הראשונים הגיר לא היה אמין במיוחד.

ה-2008 אחרי החלפת רצועת תזמון יהיה הימור יחסית סביר, אבל חשוב לוודא שהרצועה אכן הוחלפה בזמן ושלא נגרם נזק למנוע - לא מתאים לכל אחד.

תודה על המידע👍

אם תפרטי מה הצרכים ומה התקציב, אולי יהיו רעיונות נוספים. מעבר לזה, יש פורום מיוחד ליעוץ ברכישה - לפעם הבאה.

לגבי הצרכים: רכב בעיקר לנסיעות עירוניות, חסכוני בדלק, רוב הזמן משמש רק אותי , בסופי שבוע אנחנו ארבעה.
העדיפות לרכב מוגבה לשם הנוחות. תקציב 45000-50000 שח

תודה!

(אפנה בנוסף גם לפורום יעוץ ברכישה , חדשה בפורום🙃)

בתאריך 7.9.2020 בשעה 08:28, markb205 כתב:

בכל מקרה הייתי בוחר בקרוסאובר (ובחרתי בה בעבר). 

מרווחת ומאוד זולה לאחזקה. 

אם השימוש אינו שימוש משפחתי, אז הייתי מוסיף לחיפוש גם ניסן ג'וק ממודל 2015.

תודה על התשובה 🙂

הבנתי שגם לניסן ג'וק יש עניינים עם הגיר. 

בתאריך 7.9.2020 בשעה 08:10, guy.a כתב:

רנו, אוטו ממש יפה, אבל המנוע לא אמין וסובל מבלאי מוגבר, הגיר גם לא מתנהג כ"כ טוב עם השהייה מורגשת בתחילת נסיעה. המזגן גם חלש מאוד.
הסוזוקי, המרווחת ביותר, אבל הגיר הרציף נותן תחושה לא נעימה בנסיעה, האוטו מרגיש ממש איטי, איכות ת"א הנוסעים והעיצוב מזכירים רכבים ישנים יותר. הגיר עצמו גם לא אמין כ"כ
הפיזו, נהנית ממנוע חזק וגיר טוב. היא הרכב המומלץ. החסרונות, עיצוב חיצוני לא מזמין. נקודה לשים לב, היא רצועת תזמון מתפוררת, הפתרון פשוט, פשוט תחליפי רצועת תזמון שאת קונה את הרכב. חוץ מזה רכב אמין וטוב

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

תודה רבה !!!

פורסם

בקרוסאובר ובגוק ,לדעתי זה אותו הגיר המקולל ,עושה צרות בשניהם.

מכיוון שאת מתייחסת לפיגו מודל 2017/18 העניין של הרצועה לא רלוונטי כי הרצועה הוחלפה לרצועה נטולת בעיות,בכל מקרה כדאי לבדוק רק בשביל השקט הנפשי.

לגיסתי יש 2008 מודל 2014 שהיא מרוצה מאד ממנה.

• תוכן חדש...