Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיט ,איזה באסה של מכה !!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:cry::cry::cry::cry:

אז ככה ,חזרתי הביתה מהעבודה בסביבות 12 בלילה ..

וחניתי בחניה בעליה ,שחונים בה כולם האלכסון (קניון אשדוד למי שמכיר ) ...

כשנכנסתי לחניה ,ב8 בערב החניה היתה ריקה והיה לי מלא מקום וכשחזרתי בלילה היה צפוף ומלא מכוניות ...וחסמה לי את כל השדה ראיה איזה מיטסובישי גדולה (טנדר )..

בשביל לצאת מהחניה חייב לעשות רוורס והשתלב לכביש שעקב שיפועו המכוניות מגיעות אליו די מהר ...

תוך כדי נסיון להשתלב על עיוור ,התקדמתי מעט ועצרתי כי הצלחתי לזהות אורות של מכונית קרבים ...

המכונית (מיטסובישי סופר לנסר ) דהרה לכיווני כשאני אם תחת מעט בחוץ אבל עוצר עצירה מלאה לגמרי !

המיטסובישי גרד לי את כל הטמבון האחורי ...לי חוץ משפשוף לא רציני בטמבון אין כלום ,לעומת זאת למיטסבושי נדפק כל הסוף של הכנף הימנית והתעקם לה קצת הדלת ,בנוסף נפל לה פס קישוט שחור שהיה לאורך הדלת ...

הבחור יצא עצבני מהאוטו ,לקח כל פרט אפשרי מהביטוח שלי ,מרשיון הרכב ,ומרשיוני שלי .

השאלה היא ,מי פה אשם ? שהרי לא היתה לי האפשרות למנוע התנגשות זו ...

ובמקרה ואני אשם ,ויש לי ביטוח + צד ג' + ביטול השתתפות עצמית ,האם יש סיכוי שאני יצטרך לשלם לו משהו ?!? (אני נהג חדש )

מה צריך לעשות ? להודיע לביטוח שלי על התאונה או שמא זה יגיע אליהם לבד דרך הבחור ?

האם אני צריך להפעיל את הביטוח שלי ? או שזה הוא מפעיל את שלו ?!

ובקיצור ,פעם ראשונה שאני נקלע למצב לא נעים כזה ,(ומקווה שאחרונה ) ,מה צריך לעשות ?

עם מי לדבר (יש לציין שלקחתי את הפרטים שלו ,מס' רכב ,מס' פוליסה ,חברת ביטוח ,שם ,ת.ז וטלפון ... :roll:

משפט סיני עתיק :"כשאין לך משהו חכם לומר ,תאמר משפט סיני עתיק "

פורסם

לצערי הרב אני כבר חוויתי 2 תאונות דרכים, אחת קלה ביותר בערך כמו שלך,

והשניה רצינית אבל נגמרה ב 3 אלף שקל, שקיבלנו מהביטוח של הבן אדם.

אז ככה כמה טיפים לפעם הבאה:

קח כל פרט אפשרי מהבן אדם, ואל תודה בחיים באשמה!

גם אם אתה אשם, ויש מליון עדים ברחוב שראו שאתה אשם, בחיים אל תודה באשמה!

בנוסף אני ממליץ לך שיהיה לך באוטו: עט, ודף מודפס עם כל הפרטים שאתה צריך לקחת

מהבן אדם השני שמעורב בתאונה, ומאחורי הדף אתה צריך לרשום מה קרה,

ולהחתים אותו על זה (אם אתה יכול זה מומלץ), ולחתום את שימך,וליד לרשום את המספר

תעודת זהות שלך, ותבדוק שהוא חותם את שמו וליד יש את המספר תעודת זהות שלו האמיתי!

אל תאמין לו אם הוא ירצה להגיד לך את המספר תעודת זהות שלו בעל פה! או כל פרט אחר!

תאמין רק למה שאתה רואה בעניים שלך!

תיזהר כי תמיד ינסו לעבוד עליך, נסה להקדים אותו בצעד, תשתדל להיות רגוע אך תקיף

אני למדתי כמה דברים מהאמא היקרה שלי והיא מבינה בזה ויש לה קצת נסיון לא באשמתה...

היא אומנם עושה טעיות לפעמים אבל היא יודעת לנהוג טוב והיא לימדה אותי מספיק דברים

איך לדאוג לעצמי ולא לצאת פראיר ושלא ידפקו אותי במקרים כאלה שזה לא אשמתי.

רק עוד דבר אחד קטן: בהצלחה! (נ.ב. אתה לא אשם!)

ומי ייתן שלא יהיו עוד תאונות דרכים בארצנו הקטנה והיפה ובעולם כולו!

רד בול נותן לך כנפיים...

פורסם

מבחינת החוק היבש אתה אשם בתאונה. מאחר ולא היה לך שדה ראייה, ואתה היית צריך לתת זכות קדימה לרכב בכביש, היית צריך לנקוט בכל אמצעי כדי לא לגרום לתאונה- למשל להשתמש במכוון.

בכל מקרה מומלץ לא להודות מיד באשמה (גם חלק מחברות הביטוח מבקשות לנהוג כך), אלא להתייעץ עם סוכן הביטוח או עו"ד.

לגבי פעולות שצריך לעשות- דבר עם סוכן הביטוח, וספר לו את כל הפרטים. באם אתה חושב שהצד השני אשם בתאונה סוכן הביטוח שלך יפנה לסוכן שלו ויבקש ממנו לשאת בסכום התיקונים, אחרת פשוט המתן בסבלנות וסוכן הביטוח של הצד השני יפנה אליך או לסוכן הביטוח שלך.

לגבי התוצאה-באם יוחלט שאתה אשם, אתה תשלם השתתפות עצמית בלבד, ותפסיד את הנחת היעדר תביעות לשנים הקרובות. באם יוחלט שהצד השני אשם לא תשלם דבר. ב"יוחלט" הכוונה להסכמה שלך או למשפט.

פורסם

חוץ ממה שקודמי כתב, אתה אשם ולו בגלל שאתה נסעת ברברס....

ועצה לעתיד - בחניות מהסוג הזה תמיד תחנה ברברס כך שתוכל אח"כ לצאת בנסיעה קדימה - הרבה יותר קל ובטוח.

ביטוח צד ג' שלך אמור לכסות את הנזק שנגרם לאוטו השני.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

אין לך את האפשרות לחנות ברוורס ...

זה כביש בעליה ככה שמכוניות באות במהירות ומי שחונה פשוט מתנתק מהתנועה וחונה בצד הדרך ...אין מקום לתימרונים וחניות מסובכות .

בקשר ליציאה שלי , אני מבין שמי שיצא מהחניה תמיד אשם ויהי מה ...

אבל ,לא היתה לי שום דרך לראות אותו ,טנדר גדול גרם לי לראות אפס !

בקשר ליציאה ,יצאתי הכי לאט שאפשר ... ולמזלי קלטתי ת'אורות שלו מגיעות לכיווני ,עצרתי עצירה מלאה ,והמתנתי שיעבור ,לאחר מכן הסתבר שאולי סנטים מהטמבון שלי בלט החוצה ובו הוא נכנס ...

לי אין שום צורך להפעיל את הביטוח שלי ... אין לי כלום ,האוטו אפילו לא רעד ,יש לי סימני שפשוף על הטמבון אבל זה שום דבר שקצת ספריי לא יעלים .

בקשר אליו ,זה כבר סיפור אחר ... יש לו שקע בפח מסוף הכנף עד תחילת הדלת האחורית ,והפלסטיק שמגן מדפיקות (כמו פס קישוט ) עף ונשבר ...

לא הודיתי באשמה ,ולקחתי מהבחור מספר רישוי ,מספר פוליסה וחברת ביטוח ,מספר רשיון נהיגה ,שם ,ת.ז ,כתובת ,ומספר טלפון ...

אני באמת אקח עצתך ויכין לי להבא דף ועט שיהיה באופן קבע בתא כפפות ...

הודעתי לביטוח שלי על המקרה ואני מקווה לטוב ... :?

פורסם
אין לך את האפשרות לחנות ברוורס ...

זה כביש בעליה ככה שמכוניות באות במהירות ומי שחונה פשוט מתנתק מהתנועה וחונה בצד הדרך ...אין מקום לתימרונים וחניות מסובכות .

בקשר ליציאה שלי , אני מבין שמי שיצא מהחניה תמיד אשם ויהי מה ...

אבל ,לא היתה לי שום דרך לראות אותו ,טנדר גדול גרם לי לראות אפס !

בקשר ליציאה ,יצאתי הכי לאט שאפשר ... ולמזלי קלטתי ת'אורות שלו מגיעות לכיווני ,עצרתי עצירה מלאה ,והמתנתי שיעבור ,לאחר מכן הסתבר שאולי סנטים מהטמבון שלי בלט החוצה ובו הוא נכנס ...

לי אין שום צורך להפעיל את הביטוח שלי ... אין לי כלום ,האוטו אפילו לא רעד ,יש לי סימני שפשוף על הטמבון אבל זה שום דבר שקצת ספריי לא יעלים .

בקשר אליו ,זה כבר סיפור אחר ... יש לו שקע בפח מסוף הכנף עד תחילת הדלת האחורית ,והפלסטיק שמגן מדפיקות (כמו פס קישוט ) עף ונשבר ...

לא הודיתי באשמה ,ולקחתי מהבחור מספר רישוי ,מספר פוליסה וחברת ביטוח ,מספר רשיון נהיגה ,שם ,ת.ז ,כתובת ,ומספר טלפון ...

אני באמת אקח עצתך ויכין לי להבא דף ועט שיהיה באופן קבע בתא כפפות ...

הודעתי לביטוח שלי על המקרה ואני מקווה לטוב ... :?

לסוכני ביטוח יש דף מוכן עם מקום למלוי פרטים.

אני מקווה שתהיה הוגן ותודה באשמה ותחסוך לצד השני הרבה עוגמת נפש (מניסיון עגום עם "בלתי מודים")

פורסם
הדלקת אורות ? אם לא אז חבל לך על הזמן...

תלוי בשעה שזה קרה.

רד בול נותן לך כנפיים...

פורסם

תלוי בשעה שזה קרה.

"אז ככה ,חזרתי הביתה מהעבודה בסביבות 12 בלילה .. "

נראה לי שזה מסביר את השעה...

רק לשים לב.

לא ביקשנו יותר.

רק לשים לב.

:mad:

:-)

פורסם

וכן ,הייתי אם אורות דולקים ...

אפילו האורות ברקס דלקו ,כי הייתי בעצירה מלאה ולא רציתי שהאוטו יתדרדר

פורסם

תלוי בשעה שזה קרה.

"אז ככה ,חזרתי הביתה מהעבודה בסביבות 12 בלילה .. "

נראה לי שזה מסביר את השעה...

רק לשים לב.

לא ביקשנו יותר.

רק לשים לב.

:mad:

צודק

סליחה.

רד בול נותן לך כנפיים...

• תוכן חדש...