Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המזגן אצלי באוטו (פורד פוקוס 07) התקלקל היום אחרי שכבר תקופה הוא עשה רעש חזק ולא היה אכפת לי אבל עכשיו הוא לא עובד לגמרי ומתי שאני מדליק אותו הוא סתם מוציא רוח (במזג אויר של היום זה חם ממש)משהוא יודע אולי מה זה כמה זה עולה

פורסם

רצו הרבה שרשורים לאחרונה על מזגנים שיצאו לחל''ת, כל אחד והסיבה שלו.

תיגש לאיש מיזוג שיאבחן את התקלה ויתן לך הצעת מחיר.

תרשום מהיכן אתה בארץ שיפנו אותך לבעל מקצוע אמין ומקצועי.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

יתכן שהטיפול בבעיה יסתכם במילוי גז מזגן (קרר). פעולה העולה בדרך כלל 150, לפעמים 200 ש"ח.

חפש במרשתת את הטבלה אשר בה מצוין כמה גרם גז אמור להיות ברכב הספציפי שלך. תחום נפח הגז שאמור להיות במערכת נע בין 500 ל-600 גרם בדר"כ.

אם אתה לא זוכר מתי בפעם האחרונה מילאת גז, ולאחר בדיקה במוסך מסתבר שמדובר במחסור בגז, הייתי ממלא ובזה סוגר את הסיפור. יכול להיות שיהיה עדיף למלא פעם ב- מאשר להשקיע כספים באיתור נזילה קטנה כזו או אחרת.

עריכה אחרונה על ידי Daniel009
פורסם

מילוי גז אמנם יכול להחזיר את תפוקת הקירור, אבל סביר להניח כי לא יפתור את בעיית דליפת הגז

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...