Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמלא עד שהמכונה מצפצפת, מקסימום אם מלא כבר היא תצפצף יותר מהר.

אגב, אם כבר מדברים: חשוב למלאות מידיי שבועיים. לתקינות ויציבות, וחסכון בדלק.

בהצלחה!

פורסם

הלחץ שהוזכר פה הוא הלחץ הקר: אם הגעת לתחנה אחרי נסיעה של יותר מדקות בודדות, תכוון ללחץ של כ-10% יותר מזה.

בכלל, בכל מצב שבו אתה בספק בין שני לחצי אוויר, בחר בגבוה מביניהם.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

תמלא לחץ אוויר בדיוק כפי שרשום בספר הרכב או במדבקה המוצמדת למכסה מיכל הדלק או על אחת מהקורות לא פחות ולא יותר.

איזה כייף לי :)

פורסם

תסתכל גם על גודל הצמיג, יכול להיות שהרכב שלך מגיע עם חישוק גדול ורחב בדגמים מסוימים

Chevrolet aveo 2006 - sold, Seat leon fr 2014- sold, abarth 500c 2015

פורסם (נערך)
בתאריך 27.8.2020 בשעה 22:36, Liquidator כתב:

רשום לי במדבקה שעל הדלת בצד שמאל, לחץ 33 ולחץ 36.

בעקרון כשיש שני לחצים שונים זה יכול להיות למצבי עומס שונים, לנהיגה בכבישים מהירים ו/או למידות צמיגים שונות. תבדוק שוב ותראה מה מאלו תקף לרכב שלך.

ושוב, בכל אחד מהמצבים הללו הלחץ הכתוב הוא הלחץ הקר. הלחץ החם (קרי, אחרי עשר דקות נסיעה ומעלה) צריך להיות לפחות 10% יותר מזה.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
  • רעיון טוב! 1
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...